Vitòria homenatjarà Llach l'1 de març després del veto de PP i PSOE

El cantautor i diputat de JxSí, Lluís Llach
El cantautor i diputat de JxSí, Lluís Llach   |   ACN
Vitòria homenatjarà el cantautor Lluís Llach. L'Ajuntament de la ciutat oferirà una recepció al també diputat de Junts pel Sí el proper 1 de març després que el PP i el PSOE hagin impedit que fos anomenat fill adoptiu de Vitòria.L'alcalde de l'Ajuntament de Vitòria, Gorka Urtaran, va decidir fer arribar al consistori una proposta per nomenar Llach fill predilecte de la ciutat basca a instàncies d'una iniciativa ciutadana que pretenia reconèixer la implicació del cantautor en els fets del 3 de març de 1976, en el 40è aniversari de l'assassinat de 5 treballadors en mans de la policia espanyola.

Però el PP i el PSOE de Vitòria van descartar la proposta, que per prosperar necessitava el suport d'almenys dos terços del ple municipal.
Comentaris
Jm fa 5 mesos
Algú sap com ha justificat el PSOE aquesta negativa?
Vicenç Ramoneda fa 5 mesos
Molt bé pels ciutadans de Gasteiz!
cebrià aldric fa 5 mesos
El PSOE a partir del 1982, quan va assolir el poder, va acceptar els mètodes i la ideologia franquista sense reserves.
Ecs fa 5 mesos
PSOE = VERGONYA
peroit fa 5 mesos
No us estranyi que PP-PSOE vetin a Llach, Son els descendents dels que van disparar i fer tants de morts a Vitòria. ASSASSINS !!!
J.A.C. fa 5 mesos
Quina vergonya, fins a on ha caigut el PSOE. S'ha convertit en un partit de dretes, espanyolista, sense idees ni personalitat. Boicotejar aquest reconeixement per posar-se al costat del PP!!! Els morts de Vitòria eren obrers!!!!
Ja ni s'amaguen fa 5 mesos
Jejeje el PSOE ja ni amaga del seu enyor del franquisme, fins i tot acabarà dient "la calle és mia" i demanant el retorn dels grisos

envia el comentari