El portaveu del PP a Barcelona abandona un acte després d'escoltar un poema pro-avortament

Ha marxat després d'escoltar la poetessa Dolors Miquel a la gala d'entrega dels Premis Ciutat de Barcelona
El portaveu del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Diaz, ha abandonat la gala dels Premis Ciutat de Barcelona després del recital que ha fet la poetessa Dolors Miquel. Concretament, el regidor del PP ha marxat després del poema 'Mare nostra que esteu en el cel' que defensa l'avortament. No és el primer càrrec del Partit Popular que en els darrers dies ha abandonat un acte. El passat divendres, el president del grup parlamentari del PP, Xavier García-Albiol va abandonar la inauguració de la línia L9 del metro durant el discurs del President Puigdemont. Aquest és el poema que ha llegit Dolors Miquel i que ha fet que el regidor del PP abandonés la gala dels premis: 


MARE NOSTRA

Mare meva, que no ni sé on ets,
de qui només en tinc el nom…

Mare nostra que esteu en el zel
sigui santificat el vostre cony
l'epidural, la llevadora,
vingui a nosaltres el vostre crit
el vostre amor, la vostra força.
Faci's la vostra voluntat al nostre úter
sobre la terra.
El nostre dia de cada dia doneu-nos avui.
I no permeteu que els fills de puta
avortin l'amor, facin la guerra,
ans deslliureu-nos d'ells
pels segles dels segles,
Vagina.

Anem…

Comentaris
Matilde G de Ayala fa 5 mesos
Com a dona us puc dir que totes les que conec que han avortat ho han fet amb un gran dolor i una gran recança. Es un acte de la llibertat humana, si, pero no es un acte per fer-ne mala poesia i menus encara apologia. Es una mutilizació del cos i pels catòlics la mort d`un esser..
joanmanelcat fa 5 mesos
El que em sorprén és que no s'aixequés més gent. no em considero catòlic i tampoc sóc del pp, dit això, em sorpren la hipocresia de demanar un absolut (i legitim) respecte per a totes les cultures, i no respectar la cristiana, independentment del baix tó i el baix nivell del poema, que bé podria estar escrit per una (o un) adolescent en plena rebeldia.
Bepo fa 5 mesos
Tot i que el PP em produeix fastigs en aquesta ocasió tenen raó d'abandonar un acte com aquest. De poema res de res i de mal gust tot. Amb aquestes formes no arribarem enlloc, senyora (per quelcom) Dolors. Vostè és posa a l'altura d'altres innombrables.
Quim fa 5 mesos
Sols veure la valoració dels comentaris. Sí, estic d'acord que la lectura (per que de poema res de res) és irreverent i sense cap mena de qualitat i/o gracia.
DUI fa 5 mesos
Punt número 1: el poema NO ES maco, ni lleig, ni bo ni dolent. El poema A MI m'agrada o A MI em desagrada, que no és el mateix. I punt número 2: si els pperos agafen la costum de marxar així que escolten alguna cosa que no els agrada, que es vagin fet a la idea de quedar-se sols així que obin la boca. Els hi estaria bé que el Parlament, o en una roda de premsa l'auditori s'aixequés i els hi marxés ...
Joan estany fa 5 mesos
La que hauria d'haber marxat es aquesta que es fa passar per poetesa a base d'insultar unes creencies .
JRRiudoms fa 5 mesos
Al "poema" no veig enlloc un al·legat a favor de l'avortament. Atentament
Plagi maldestre amb rima pedestre fa 5 mesos
Estic a les antípodes del Jorge...El que no entenc és que no s'aixequés tot déu fotent el camp. la paraula "vagina" seguida del subterfugi d'"amen" no m'escandalitza. M'escandalitza la pèssima qualitat literària i la seva impúdica exhibició. Això no és un poema dolent, és un atemptat a l'art en particular.
JKim fa 5 mesos
fastigós i vomitiu pseudo-poema. Ja veiem on va la política d'aquesta ciutat, amb una ideologització de tot, sense respecte al diferent. I molt menys respecte a tots els que som cristians. Aquesta dona, amb clara minoria a l'Ajuntament, és un desastre. El més trist és que la gent d'aquesta ciutat la pugui votar per conduir la Casa de la ciutat. Vergonyós, sincerament. I repulsiu
Miri fa 5 mesos
Si aquesta dona té els nassos d' anomenar poesia a això, jo soc astronauta i he arrivat a la lluna. Lamentable que en un acte públic es faci apologia de l' avortament i mofa d' una fe que mereix el mateix respecte al menys que qualsevol altra. No m' agrada el PP pero aplaudeixo la coherencia i la dignitat.
Osser fa 5 mesos
No puc entendre que la Dolors Miquel hagi escrit i interpretat aquesta paròdia lamentable i de mal gust. No es una poetesa qualsevol, la seva ideologia es ben clara i respectable, te poemaris de qualitat com "La dona que mirava la tele", "Ver7s de la Terra", etc, llibres treballats, però això... No m'ho esperava, ho lamento.
Butifarra fa 5 mesos
Eso no es un poema .Publicidad gratuita para laMiquel
Merda fa 5 mesos
Lo que da sentido a esto es que uno se levante y se vaya ? Que poema tan grande y que mal gusto
Todos somos poetas fa 5 mesos
A pesar de estar muy lejos del PP , es una por quería de poema . Ambos han conseguido popularidad ,la Miquel ha cobrado y seguirá haciéndolo . Así es . Resucitad poetas de verdad !
A fa 5 mesos
Posar l'aixecada de l'Albiol a l'L9 i la del Fdez. en aquest acte és tendenciós. No té res a veure una cosa amb l'altra. Jo també m'hauria aixecat de la lectura del poema i l'Albiol és un goril·la impresentable.
Agusti fa 5 mesos
Potser més que fer una noticia de l'abandonament del Fernandez Diaz, el que el Mon hauria d'haver fet és una noticia per donar a conèixer la lectura publica en un acte oficial d'una merda de poema. Francament, no n'hi ha per on agafar-lo... I l'autora és poetesa ? Que s'aixequi en Joan Sales i ho vegi, per Déu !!!
Xurriaca Pallaresa fa 5 mesos
Estic consternat, les bèsties es disputen Barcelona, unes per fer-la avortar com una meuca universal i els altres per prendre-li la criatura en nom d´un Déu aliè. Preguem perquè la nostra capital tregui l'orgull i s'escapi del prostíbul, on la volen recloure la mala fe i la ignorància dels extremistes, que no se l'estimen i que tan sols la volen per fer-ne un ús sectari.
Anna fa 5 mesos
Quina pena de poema! Malgrat sentir-me molt lluny del PP en aquest cas aplaudeixo la seva actuació. Cal ser tan irreverent? Quina societat tant falsa que tenim! Es creíem molt progres perquè defensem la vida de tots els animals que poblen la Terra i destruim la vida que portem a dins nostre. Quanta hipocresia!
Adeu colonitzadors!! fa 5 mesos
Cada dia s'aixecaran mes i mes vegades i així fins el dia que no tornin. Adeu!
Ruscat fa 5 mesos
Poetessa? Es te que exigir un mínim de qualitat. De vergonya . Altra cosa son els numerets del P.P.
És estrany fa 5 mesos
És estrany, no? Aquest Fernandes últimament se'n va sovint a mig acte.
Tenia fa 5 mesos
Té molt més mala llet la versió del parenostre de la Banda Trapera del Río.
Jo Mateix fa 5 mesos
El poema fa vergonya. No s'ha de ser antiavortista del PP o no se que per veure que fa pena. Una pregunta? QUANT HA COSTAT AQUEST POEMA?
jo també fa 5 mesos
Segur que li han sucat bé la vag...a (la butxaca, volia dir).
rius fa 5 mesos
Deixant de banda que a aquesta gent del PP els hi surt el seu rampell casernari i no poden evitar desfilar, gosaria dir que aquest poema és bastant fluixet .
Jo fa 5 mesos
El poema és una merda. Jo mateix en faig de molt millors i no costa gaire. No sóc poeta, no sóc idiota. La Miquel i el Frenandez només volen notorietat barata, una merda per a tots dos. Bon profit.
XX fa 5 mesos
L'únic que dóna sentit a aquesta llufa de poema és que un del PP s'aixequi i marxi.
Iban fa 5 mesos
L'Albertito te menys imginacio que l'Garcia, que ja es dir .......
Fat Boy fa 5 mesos
Ha, ha, Quina merda de poema. I pensar que ha aconseguit "épater" al paparra aquest...Caca, merda, pipi, collons, si arriba a dir aixo marxa el PP sencer de Catalunya
Laura fa 5 mesos
El poema és de mal gust, però el PP s´està guanyant a pols el títol de nos Piramos a la Primera.
Charly Brown. fa 5 mesos
Te tot el dret de mostrar el seu rebuig al avortament. Jo també en soc contrari, encara que no se si una mare no vol un fill potser és millor que no el tingui. Hi ha estats en els que l'avortament està permés i estats en els que no. A mi m'agradaria que en el meu estat les dones que no poguessin fer-se càrrec d'un fill que esperen no existissin, que l'embaras no fos vist com un castic a un sexe irresponsable, existeixen els preservatius i no son cars, sinó un premi al amor.
Joanadalli fa 5 mesos
Tu expliques la teva opinió de forma respectuosa i la gent et vota en negatiu. No ho entenc. El poema (fins i tot dol dir-li "poema" a aquell cagarro) és un desastre. També és una pena que, per falta d'imaginació s'hagi de molestar a les persones que tenen una determinada fe.
REFLEXIU fa 5 mesos
Votar en negatiu pot voler dir moltes coses, com per exemple que no s'està d'acord amb tu... no té perquè anar lligat al respecte o educació de la resposta. Els que tenen una determinada fe, solen tenir la pell molt fina, pro també ens ofenen molt sovint als que no en tenim cap i es quelcom incomprensible per les seves ments...
Bepo fa 5 mesos
Charly, sense comentaris. Amb educació és poden dir moltes coses però el respecte i tolerancia és un altre cosa.

envia el comentari