Forcadell: "La mort de Muriel Casals és una pèrdua molt gran per al país"

La presidenta del Parlament assegura que "la recordarem com una dona extraordinària, per mi és una mestra i una amiga"
Carme Forcadell, durant la seva visita a l'Espluga de Francolí
Carme Forcadell, durant la seva visita a l'Espluga de Francolí   |   ACN
La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha assegurat que la mort de Muriel Casals "és una pèrdua molt gran per al país". Forcadell ha assenyalat que "la recordarem com una dona extraordinària, per mi és una mestra i una amiga". En declaracions a El Suplement de Catalunya Ràdio, l'expresidenta de l'ANC ha afirmat que ha viscut "moments molt importants" amb Casals, i ha lamentat que "hem perdut el somriure de la revolta".

"Posava molta il·lusió en tot. Ho trobarem a faltar", ha dit Forcadell, i ha afegit que "va donar la imatge de serenor i tranquil·litat. Va ajudar a què moltes persones s'afegissin a l'independentisme".

Comentaris

envia el comentari