La Guàrdia Civil hissarà demà una bandera espanyola de 400.000 euros

Es tracta d'un acte que es celebra de forma periòdica una vegada al mes
La Guàrdia Civil realitzarà, aquest dimecres 20 de gener, una nova hissada de la bandera espanyola a la plaça Colón de Madrid. Es trracta de la bandera més gran de l'Estat espanyol i que es va ubicar a la Plaça Colón de la capital madrilenya l'any 2001, amb un cost de prop de 400.000 euros. 
La hissada de bandera és un dels actes més representatius dels que la Guàrdia Civil celebra de forma periòdica. A l'acte s'hi van alternant els tres exèrcits, i aquest dimecres serà el torn de l'Exèrcit de Terra, i tindrà lloc a les dotze dle migdia. A través de Twitter, la Guàrdia Civil i l'Estat Major de la Defensa conviden a tothom a participar-hi. 


Des de la seva instal·lació l'any 2001, la bandera no ha estat exempta de polèmica, per l'alt cost que suposa el seu manteniment. De fet, l'Ajuntament de Madrid, fins fa pocs mesos governat pel Partit Popular, l'havia de canviar tres vegades a l'any per culpa del vent, amb un cost de més de 4.300 euros cada vegada. 

Comentaris
Càlculs matemàtics. fa 6 mesos
Tenint en compte que fa les mateixes mides que l'anterior, o sigui 21m. x 14m. això fa un total de 294.- m2 = 2.940.000.- cm2. Si un quadrat de 20.- cm. de costat té una superfície de 400.- cm2, això dóna exactament un nombre de quadradets igual a 7.350.- equivalent al nombre exacte de CAGADES que es poden fer en honor del Regne de Espanya.
cruzado fa 6 mesos
En Montblanc también hay una bandera independentista de parecida envergadura, pagada también con impuestos catalanes , la verdad que cuando la vi me entraron ganas de quemarla.
ARRIBA ESPAÑA fa 6 mesos
Os creéis que nos gusta teneros en España?? Marcharos de nuestra nación indivisible , separaras!!
Cràcia fa 6 mesos
Es evidente que padeces un trastorno obsesivo-compulsivo. De ahí esas machaconas y aburridas repeticiones. No des más la lata, háztelo mirar
Cràcia fa 6 mesos
Obras son amores y no buenas razones. Demostradlo con hechos. Menos amenazas para que no nos marchemos. Miedo a que se marchen, sobre todo, los impuestos abusivos que nos obligáis a pagar como tributo de conquista. Pero vuestro imperio ya pasó.
Josep Canyis fa 6 mesos
Si que te una utilitat,el pal que aguanta la bandera ,per les seves dimensions ,serà el pipican de Madrid
Alberto Moreno Sirvent. fa 6 mesos
Así se distrae la España de siempre... Sois patéticos de cojones...!!! Pandilla de patrioteros y sinvergüenzas... SALUD Y REPÚBLICA
España fa 6 mesos
INDIVISIBLE NACIÓN SOLO OS QUEDA LLORAR/ROBAR COMO SIEMPRE
ARRIBA ESPAÑA fa 6 mesos
Bien dicho ,si señor!! Jamás tendrán una estecubana como nuestra gloriosa bandera.
quantas comissións fa 6 mesos
Cuantas comissións que s´han endut entre mitg.
MARCUSCUS fa 6 mesos
Aixó tambe surt del FLA ??????
400.000? a la brossa! fa 6 mesos
Quina ironia! Els unionistes sempre es queixen de les "ambaixades" catalanes, que serveixen per atraure inversions al país, i ho califiquen de "gasto tonto". Amb els 400.000 ? que ha costat aquest drapot, nosaltres podriem mantenir una de les nostres ambaixades durant 1 any!!!
Tarats fa 6 mesos
400.000 cuques per un drap???
fa 6 mesos
Sempre els podra servir per a fer-se calçotets.
Això fa 6 mesos
"Ande o no ande, coche grande".
delirios de grandeza fracasados fa 6 mesos
Teneis una bandera muy grande en España. Claro, es porque como dice el "genio" de Rajoy, los españoles soy "muy españoles y muchos españoles" y haceis un intento de demostrar la grandiosidad y la unidad de vuestra patria, falsas las dos cosas. Ni es uno vuestro estado, ni es grande. Quedaros con vuestra España , vuestra bandera gigante y vuestros delirios de grandeza fracasados. Muchos de nosotros catalanes tenemos nuestra propia bandera y tendremos nuestro propio estado.
Mercè fa 6 mesos
qualsevol dia ens enterem que per aquesta bandereta algú a cobrat una sustanciosa "comisió" tal com s'han fet les coses es probable perque la trovo molt cara..uns 80.000.000 milions de pesetes...potser està feta de fils d'or, jo tinc una estelada al balco, la mes maca del veinat, i em va costar 18 euros.
JordiP fa 6 mesos
Però si és la mateixa del "Viva el Salvador", oi? Que, és que no hi ha calers a Madrit per a actes identitaris? Seran rates!
Despilfarro? fa 6 mesos
No hay un trozo de tela más barato?
bruce fa 6 mesos
para esta gente de aquí gastar en banderitas.. no es gastar. ¿verdad?
Ratxet fa 6 mesos
Un altre taradet.
Bepo fa 6 mesos
Un altre que només té el cap per portar gorra. Un argument propi de gent amb un alt coeficient intel·lectual. Aquest tipus de comparacions qualifiquen tots aquest pro-homes amb el cap ple de serradures.
QUIM fa 6 mesos
Compte amb els draps que els carrega el Diable !!
llui fa 6 mesos
M'encanta saber com se'ls gasten!
catala emprenyat fa 6 mesos
Veien el tamany em recorda alló que fan servir els payasos als circs. Tot és desmesuradament gran i la idea és fer riure o denotar un grau d'inteligència inversiment proporcional al quadrat del tamany....
Zug fa 6 mesos
Ells no son nacionalistes. Sols son "patriotas" españoles. Ells son imperialistes castellans que pretenden que tots siguen igual que ells per ser buenos españoles
Me la bufa fa 6 mesos
Tot molt normal. Marca Espanya
Mariano, quina comissió tens de la bandera nazionalista? fa 6 mesos
Quins NAZIONALISTES MES NAZI onalistes de Franco!! Mariano, quina comissio tens de la bandera, mariano Barcenas?
Xurriaca Pallaresa fa 6 mesos
Curiós: A la plaça del marí català COLOM, hissen la senyera marítima de la casa de Barcelona, que Carles III, va copiar el 1785, per a la Marina Mercant d´Espanya. Suposo que aquesta falta de personalitat dels oligarques de la Villa y Corte, deu ser fruit, del castís "Que inventen ellos" o de la més castissa "Siesta". Per cert, Carles III, va haver de "decretar" que treballar no era un menyspreu, sino que ennoblia,!Ufff!
Anonim fa 6 mesos
Patetic el nacionalisme espanyol per aixo volen els diners aquests sectaris Espanya mai ha existit aixo es impossicio si a espanya possen la bandera espanyola a catalunya la catalana fora L Imperialisme prepotent espanyol DUI JA MARXEM i a la nostra casa que es quedin els nostres diners cap centim a espanya per aixo volen els nostres diners espanya vergonya aliena
Joan estany fa 6 mesos
L' IVA de quans kilos de pa haig de pagar perque l'Estat tingui els diners per poder pagar.
Vaya con la guardia civil fa 6 mesos
El metro cuadrado de bandera sale más caro, que un metro cuadrado edificado en los barrios de Vicálvoro o Salamanca.
jo fa 6 mesos
Un tros de llançol 400000 eur ?????????
ju ju .. fa 6 mesos
si : els draps de cuina brus am una estrella als xinus per 8,- ls trobes
Dime de lo que presumes fa 6 mesos
i te diré de lo que adoleces A Amman també tenen un banderot gegant. Fa de gran potència, ves...
A fa 6 mesos
Això és aquell virus que diuen del nacionalisme, que ho infecta i que cal eradicar de soca-rel, no?
Andalús fa 6 mesos
Espereu-me que vinc....!
Baldric fa 6 mesos
Trobo molt be que a España, posin la bandera Española.
maxpower fa 6 mesos
I tot el que vulguis..però és que ho paguem nosaltres...
Josep Canyis fa 6 mesos
I el poble passan gana
jose fa 6 mesos
claro que pasa hambre mientras nos sigan robando los Barcenas ,Pujoles 3%, y los que quedan por descubrir etc etc. hasta que no los metan a todos en la carcel y devuelvan lo robado estaremos así, la bandera; una inversión, el coste mayoritario es el mastil, la bandera es lo que menos cuesta, es el mastil puede albergar cualquier bandera, es una inversion publica, que ha dado trabajo y dará a las personas encargadas de su mantenimieto ademas con no ir por Madrid, no os molesta no?
FINS ELS COLLONS fa 6 mesos
Això si, que no faltin retallades, pujades d'impostos, pensions a la baixa, pujades desorbitants dels seus sous... "Hasienda semos tós"
Colauet fa 6 mesos
Com diria al Jep Cabestany...ME LA FARIA....ME LA FERIA........

envia el comentari