La CUP envia Catalunya al març

El pes de les organitzacions adherides, com Lluita Internacionalista, En Lluita o Corrent Roig, imposa la negativa a unes assemblees territorials lleugerament escorades cap al sí
Doncs no serà Mas, sinó març. Finalment, la direcció de la CUP s'ha decantat per negar la investidura a Artur Mas a través d'una votació en què les organitzacions d'esquerra anticapitalista, molt hostils a Junts pel Sí -els trotskistes d'En Lluita, Lluita Internacionalista o Corrent Roig fins i tot tenen referent estatal, tot i que accepten el dret a l'autodeterminació de Catalunya-, han estat decisives per fer descarrilar, definitivament, l'opció de sumar una majoria independentista de 72 diputats al Parlament de Catalunya.La votació ha estat tensa, entre d'altres raons perquè un cop començada s'ha acabat acceptant el vot telemàtic, que afavoria els sectors més contraris a la investidura. Després de tres mesos, la victòria de 27S s'ha invalidat des del propi independentisme.
Comentaris
novas eleccions si fa 7 mesos
Millor aixi no votara a la CUP ni sa mare, VISCA CATALUNYA LLIURE
Marcel·lí Perelló i Valls fa 7 mesos
Editors de El Món, una mica de pietat, per l'amor de Déu. Quina imatge..! La fotofrafia amb la que encapçaleu aquesta nota val un imperi. No té deixalla. Sobren els mots. Ho diu tot. Aquesta gent sap el que ha fet i sap que ho haurà de pagar. I de quina manera. Pobres.
Marcel·lí Perelló i Valls fa 7 mesos
Aquests impresentables ni haurien de poder sortir al carrer. Mas i març.
els de la cup, espero que hagin disfrutat del seus minuts de GLÒRIA, perquè a les pròximes eleccions fa 7 mesos
quedaràn residuals com el Duràn...el Poble els posarà al lloc que els toca (a la cua).....no em sortit tantes vegades al carrer i em lluitat tant perquè ara vinguin aquests "cup/podemites" i ens vulguin imposar el seu criteri.....això encara em farà lluitar més per la INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA......VISCA LA REPÚBLICA CATALANA!!!
Jordi Romaguera fa 7 mesos
Doncs anirem a eleccions. Vés què hi farem. Sap greu el temps perdut. Si una minoria vol dominar una majoria no comença per bon camí. Qui va guanyar és el President Mas. A partir de març que cadascú voti segons llur consciència. Només hi haurà independència si Junta pel Sí obté la majoria. La resta és tornar a donar-hi voltes i voltes.
Fora la merda fa 7 mesos
i anem per feina que el març és d'aquí a quatre dies.
Per dignitat!!! fa 7 mesos
Res de desànim. Des d'ara mateix s'hauria d'incentivar novament l'independentisme. No es pot deixar que uns desgraciats es surtin amb la seva.
perico de los palotes fa 7 mesos
Y Junts no tiene ninguna responsabilidad en el fracaso? Es que Catalunya solo puede ser independiente con Mas de president? Estamos bueno...
Pep (Horta) fa 7 mesos
Independentistes fent el joc al Borbó i donant la raó a l'Aznar. Potser haurem de començar a parlar de cupiflers.
CUP, HIJOS DE PAPA RICO fa 7 mesos
Roger Palà de casa rica i forrada d'euros esta molt content.- Palà, ets jueu, del c. Petritxol? Serrahima Palà, la familia més rica de Barcelona, endavant la CUP DELS HIJOS DE PAPA
Blanca fa 7 mesos
Si et plau, estalvien comentaris antisemites. Encara ens faltaria això!
jordisbd fa 7 mesos
la cup independentistes? no em feu riure.
joanr fa 7 mesos
Ja era hora. Algú s'imagina haver de governar amb el suport d'aquesta colla d'il.luminats? El galimaties de grupets restes del marxisme i l'anarquisme? El març tronarem a votar un mínim de 68 diputats independentistes, sense comptar CUP. I aquesta vegada l'ANC parlarà ben clar i assenyalarà aquesta gent en el bloc unionista.
Llibertat fa 7 mesos
Via fora!! CUP avui s'ha demostrat que vosaltres no estimeu a els pobres, estimeu la pobresa. Penseu en això.
Jo fa 7 mesos
Espero que a les properes eleccions tothom sigui conscient del que representa el seu vot !!!!!
pere de manlleu fa 7 mesos
Si sou gent que voleu l'independència i coneixeu a gent de la CUP, de veritat esteu sorpresos?
marc fa 7 mesos
http://noticias.lainformacion.com/politica/elecciones/la-cup-da-una-semana-a-jxs-para-que-propongan-otro-candidato_2oMDoHesS4yc9ExTdkc8e7/
Josep Maria Ferrer fa 7 mesos
2.- Espero que tots els que varem votar independencia, estiguem a l'alçada del moment, i no fem el ruc. Avui si que es pot dir alló "d'ara, o mai". Només demano una cosa, que Junts per el Si, torni a fer la mateixa coalició, que els cinc primers de la llista siguint els mateixos, peró amb l'Artur Mas al davant, i el nom sigui: "Junts per la Independencia". Salut i llibertat per tothom. Visca Catalunya Lliure ||*||
El Caloret fa 7 mesos
Cal fer el possible per a que les properes eleccions de Març donin els 68 escons als independentistes. Ara tenim més clar que mai qui tenim a casa com enemic de Catalunya i del procés. Cal veure-ho des d'una perspectiva positiva. Passades les eleccions de Març, el govern espanyol tindrà el pal....sso de Rajoi a la moncloa, amb una presidencia feble i depenent de l'abstenció de la resta de partits. Si aconseguim els 68 escons, el procés no tindrà ja aturador. CUP=Historia.
Iaio Rafel fa 7 mesos
Jo puc dir, ple d'orgull, que no em vaig creure, en cap moment, que la CUP fora a garantir la independència de Catalunya davant Artur Mas i tots nosaltres !!! Que els donin !!!
catala rural fa 7 mesos
Una pregunta per al sr. Titot i altres cupaires amb presuncio de sensibilitat nacional: Renegueu de la cup i de la bruixa que la dirigeix avui o sou complices de la traicio mes gran a catalunya desde el 36 ? M agradaria saber ho
Teresa fa 7 mesos
A mi també. Els actuals dirigents de la CUP van fer trampa a Sabadell. Em diu un que se sentia que deien que hi havia cap a 100 vots més a favor del Mas i heu fet trampa avui. Heu triat entre dos NO, heu descartat ràpidament el sí i ara veig que ha votat gent que no havíeu dit. Qui ha votat telemàticament. Gabriela quina pena fèieu enganyant-nos, no et sortien les sumes, oi?
Josep Maria Ferrer fa 7 mesos
Per arribar a la independencia calia fer net de traïdors i botiflers. Em d'agafar aixó com una segona volta. En la primera del 27 de Setembre es va fer net, amb els Duran Boys, ara tenim una segona oportunitat, que pot ser la última, i que ens l'han posat a punt els quintacolumnistes de la CUP que volien una Catalunya neta, doncs ja esta, avui tenim menys porqueria. Ningú va dir que aixó sería fácil, pero crec que hores d'ara tothom sap ón estem.
Roma fa 7 mesos
D'acord del tot. Fora pessimisme que fotin la cup i endavant les atxes. Visca la República Catalana
El català fa 7 mesos
Què cal fer des d'ara? Més informació: http://juntspelsialespanyol.blogspot.com/
El Caloret. fa 7 mesos
.........els trotskistes d'En Lluita, Lluita Internacionalista o Corrent Roig fins i tot tenen referent estatal, tot i que accepten el dret a l'autodeterminació de Catalunya........... Res a dir, tret que les serps s'han ficat al jardí de la CUP. Ara ens hauriem de preguntar, a quin d'ells pertany la Gabriela i la seva trupè?
Iaio Rafel fa 7 mesos
I ara, senyors de la CUP, si teniu el que cal tenir, presenteu-vos amb les vostres sigles en solitari el mes de març. A veure com us va !!!
alberto fa 7 mesos
Os reisteis de solidaritat catalana per independencia cuando quedo fuera del parlament y entro la CUP en sustitucion. Me acuerdo muy bien. Y no eran troll españolistas que querian bajarnos la moral a los indepes, no, eran catalanets de la ceba, clasicos pijitos de la zona cara de BCN, clasicos votantes del pinyol de CDC, alguno de ERC, etc... Al final cada pueblo tiene lo que se merece, y si los catalanes no tienen COJONES asi en mayuscula para votar a lo que llaman ellos un partido de "friki"
CUP, la marca blanca dels feixistes de la COLAU I SU FALANGE PODEMOS fa 7 mesos
CUP, BANDA DE LA COLAU i dels seus feixistes espanyols, fora ja. SERRA, de casa rica i franquista, COLAUISTA DE FRANCO QUE FAS A LA CUP, FEIXISTA?
I encara se'n en foten!! fa 7 mesos
La coreografia és la del ballet més dramàtic aquell que fins i tot mor l'apuntador !!
entrelaboira fa 7 mesos
Això només te un nom TRAÏDORS!
the true fa 7 mesos
vaja panda de capullos a la foto, entren ganes d'entrar a la sala i afusellar-los a tots, colla d'arreplegats
Blanca fa 7 mesos
Perdona, però sé t'ha acudit pensar que això que escrius pot ser interpretat com incitació a la violència? Estem molt dolguts, però això no ens permet baixar tant el nivell,si us plau.
Observer fa 7 mesos
¿Alguien de los que han tenido que sufrir a estos okupas y antitodo en sus instituciones, ayuntamientos o universidades, se puede extrañar de que en su locura prefieran alinearse con el franquismo del PP que con el pueblo de Catalunya en lucha por su libertad?
Els cupaires acaben de desaparèixer del mapa fa 7 mesos
A partir d'ara en direm CUPABLES A pendre vent!
PereB fa 7 mesos
No havien quedat que el mes important era el què i no el qui? Ara veiem clarament que es el què per les CUP?.
Norman Bates fa 7 mesos
Quatre arreplegats han engegat a fer punyetes un somni que durant 301 anys i 115 díes la ciutadania catalana ha estat anhelan, pel que moltíssima gent ha donat la seva vida i que ara teniam a tocar. No se que passarà el març però torno a recordar que la pertinença a Espanya ens costa 43.000.000 d'Euros cada día.
La paret que parla. fa 7 mesos
BotiflARRAN: nascuts per no fer-nos guanyar.
Joan Saperas fa 7 mesos
Deixem-nos de collonades i retrets. Tots sabíem qui eren les cup, en unes eleccions lliures s'ha escollit aquesta composició parlamentaria. Tots han intentat fer el millor possible, uns han escollit partit i uns altres país. Doncs el març a segona volta. Tot hom s'ha tret la careta i ho tenim clar. Democràcia, independència i a funcionar!!!
Tristesa fa 7 mesos
La ÇUP la passa legislatura a donar una imatge que no es correspon a la realitat Hi ha molta gent que no va als mitings ni s'informa gaire i d'aixo es valen Per fortuna jo no els vaig votar al menys tonc aquest consol
SpainIsPain fa 7 mesos
Fins mai CUP
Tornarem a votarlos, reencarnats en podemos/ colau? fa 7 mesos
Estem vacunats de cup, encara hi haura gent que votara podemos, b en comu?
On son la Grabiel i la Baños!!! fa 7 mesos
La IAIA sempre hi és . S 'està fent un l'ió entre Mas i Març. Mas senyora Mas!! Vagi cap a la Residència del Boi !! I quins collons ells no tenen mai la culpa!!
Cadascú al seu lloc fa 7 mesos
Torno de Saragossa. Mai havia vist tant espanylisme defensant la CUP. Increïble
Acaba de quedar clar!! fa 7 mesos
No saben ni parlar!! I .... On collons és la Grabiel i el BAÑOS!! Ara la IAIA sempre hi és !!!
Montserrat fa 7 mesos
M'estalvio dir elque sento en aquests moments...no seria publicable. Ara més que mai UNITAT de tots els independentistes....i seguir lluitant MAI més CUP i MAI dels MAIS Ada Colau a la presidencia de la Generalitat...tenim moooolta feina però no DEFALLIREM
Acaba de quedar clar que son uns impresentables!!! fa 7 mesos
Han convocat una roda de premsa per les 16:30 i son les 16:41 i encara no hi son. La puntualitat és elemental a Europa . Ahhhh ara hi penso !! : son antiTOT!!
Pau fa 7 mesos
Bé... Ara, ens hem d'oblidar de la Caterva Unionista de Penjats i aprendre a votar (alguns: votar no és una frivolitat, eh, penedits de la CUP), que es torni a presentar JxS i que tits els que els vam votar llavors, més els desenganyats, els tornem a votar (o, com a mal menor, les dues opcions de JxS per separat). Ara ja no toca lamentar-se sinó pensar bé. Encara podem guanyar.
jbm fa 7 mesos
Si el no investir Mas de les CUP és votar-hi en contra, la cosa està ja feta, però si el no investir Mas de les CUP és abstenir-se, tot i que això no basti, encara és possible la investidura: Podria haver-hi abstencions de partits que aspiren a que ERC i DILL s'bastenguin en presentar la seva candidatura a presidir el govern espanyol.
Lleida fa 7 mesos
Fills de puta!!! El cinisme I la voluntat d'humiliar una gran part de Catalans ha estat antologica... Encara queden dos capitols mes de cinisme: la bronca que ens fotran per no portat Catalunya a la independence...I l'slogan que tindtan a Les eleccions de març. Mai oblidarem. Mai es mai malparit!!
caesar fa 7 mesos
cupaires miserables, sois unas marionetas en manos de las cloacas del estado, malditos seais por siempre. " Proditores" dixit.
tururut fa 7 mesos
Lamentable, tot plegat. Haver confiat enla CUP ha estat un error... però no en sabíem la missa la meitat. Han enganyat a la ciutadania, mai han eplicat que 1/2 CUP no era independetista. Esperem que el març situï tothom al seu lloc.
Ni pla de xoc, ni independència, simplement espanyolisme pur fa 7 mesos
Sembla que això de l'emergència social ara ja no és important, i pot esperar. Ara veurem als de la CUP desfilar com a herois de la pàtria espanyola en als platós de les televisions unionistes TVE, A3, 13tv, Sexta, etc. Si a la CUP els quedés una mica de dignitat, no haurien de presentar-se mai més a unes eleccions al Parlament.
Erik fa 7 mesos
I mentrestant l'Aznar rient. Merci per donarli la raó srs de la CUP
Aiiii elles fa 7 mesos
A cagar!
Olga fa 7 mesos
Tristessa!
I Catalunya envia la CUP al ras fa 7 mesos
... a cagar a Can Vies.
Vicenç Ramoneda fa 7 mesos
Felicitem-nos car l'independentisme s'ha tret del damunt els absolutistes infiltrats. Tothom ja sap que per assolir la llibertat ha de votar partits independentistes. Visca la llibertat! Visca la propera República de Catalunya!
BERNAT SEGURA (Palafrugell) fa 7 mesos
quatre pollosos antisistema de merda s´han carregat el procés i la ilusió de milions de persones i han llençat 5 anys a les escombraries, moltes gràcies,
Eloi fa 7 mesos
On son ara els anti JxS i votants de la cup?. Justifiqueu-vos.
Hasal fa 7 mesos
Per fi som els que som.... la "Cup Ficcion" , a fet el que esperàvem els coherents........ votar NO al país (si amb Mas al davant , i que!!). Ara a posar-nos les piles , un cop tothom sap i veu qui és qui i que fa amb els vots e il·lusions dels altres un cop són al Parlament. Tenim poc temps i molts enemics que no adversaris ...... Anem junts a per totes , sense mitges tintes ni llenguatges temperats i correctes. Mai morirem, sempre endavant !!
Mercè fa 7 mesos
Espero que no tardarem gaire en veure la foto brindan amb cava al costat del Albiol, Arrimadas, Iceta, Ada Colau etc..gracies per carregar-se la posibilitat de ser independents, suposo que es mès rentable per ells continuar sent "independentistas" i anar en contra de tot que asumir responsabilitats.
joanvg fa 7 mesos
A tots els que heu votat a la CUP de bona voluntat, ara ja sabeu que amb aquesta colla no sé que són, pero independentistes no són. Segurament estàn més a prop de Podemos, peroò aquests no són dels nostres, espero que ho tinguem clar tots plegats. Salut e independència sense la CUP que no ho só n
jordi fa 7 mesos
CUP..Sous uns fills de mala mare ,al final li heu donat la raó a l´Aznar ....Botiflers que sou uns traidors. A una part de la cup per tontos i els altres per botiblers!! Ens heu enganyat !! Quina ràbia ,haver confiat el meu vot a vosaltres,Botiflers!!!!!
Ets independentista o votes CUP? fa 7 mesos
Ara ja no es poden conjugar ambdues coses. El panorama és clar. O vols la llibertat de Catalunya o ets un desgraciat votant de la CUP. Els traïdors s'han destapat. Mor política a la CUP!
Maria fa 7 mesos
Fins avui tenia la confiança que TOTS JUNTS arribariem a construir el país que des de ben petits hem somiat. Avui me n'he adonat que amb vosaltres no es pot confiar, CUP! Espero que el temps i les persones us donin el mateix suport que heu donat vosaltres als catalans i mai més tingueu la més mínima la rellevància política ni social!
madreeee!!! fa 7 mesos
Lluita Internacionalista, En Lluita o Corrent Roig : ooooootia !! ka fort !!!!
A partir d'ara... fa 7 mesos
...tot el meu suport als mossos, a la Guàrdia Urbana i als jutges quan reprimeixin i empresonin aquestes desgraciades de la CUP. Tolerància zero amb les traïdores a Catalunya.
Mikalet fa 7 mesos
Guanyarem al Març.Serem lliures,encara que aquestos botiflers no ho vulguin.El futur es nostre,no de 1000 persones.
ricardam fa 7 mesos
Gent de la CUP: sou uns irresponsables i tant de bo us vagi malament a les eleccions. No us necessitem per res. Nomes serviu per okupar locals i res mes.
Segona volta fa 7 mesos
Junts pel Sí no va treure majoria absoluta. Per tant, tot depenia de les CUP per seguir endavant. Si hi va haver gent que, de bona fe, va votar les CUP com a garantia pel procés, ara ja sabran quina ha estat la seva prioritat i el seu funcionament. No cal pas insultar. Només cal convèncer i votar. Bona segona volta!
Pep (Berga) fa 7 mesos
No se'ls pot negar que son coherents, però acaben de sentenciar el seu partit a mort !!
Jo fa 7 mesos
Nom?s espero que a les properes eleccions tothom sigui conscient del que representa el seu vot !!!!!!!
Aveure fa 7 mesos
OK, CUP vosaltres us ho fareu, pero que consti que el meu vot a estat trait. I ara a espera com es posicionen els demes partits de cara a les elecions de Març per veure si vaig a votar o hem quedo a casa.... Que trist, l'unic procés engrescador mort per unes posicions a dreta i esquerra inamovibles. No es l'hora dels retrets pero ni hauria per a tots.
Sinyor Duardo fa 7 mesos
Les militants de la CUP han donat una lliço de coherencia. La segona lliço ens la donaran al mes de març : cap de les seves diputades repetira mandat...
MarcBdn fa 7 mesos
Unió, ICV i CUP: partits polítics que desapareixen per haver renunciat a servir al poble de Catalunya. Costa d'entendre que la cup prefereixi desaparèixer del mapa a assumir el seu paper per aconseguir la independència.
jan banyoles fa 7 mesos
Aquests comunistes de la cup pudents i fastigosos que sen vagin tots a l infern!
caesar fa 7 mesos
cupaires sois unos autenticos miserables al servicio de las cloacas del estado , ahora que ya habeis acabado vuestra "hazaña" irán a por vosotros , ya no servis a la "causa" y estareis solos os lo mereceis. dixit "Romae non solvit proditores"
Jordi (Català i Suís - Brasil) fa 7 mesos
La CUP plena de Botiflers, UDC botiflera total, l'Ada Colau ja sabem que ho és però se n'amaga, CDC sabem que té un fotiment de botiflerets amagadets i calladets,.... I amb això volem assolir la Indpendència ? Predicció: la CUP es trencarà i al Març caldrà una única llista per a la Independència per prendre-li tots els vots a la CUP.
Fat Boy fa 7 mesos
Menys mal que han votat que no, hauria estat un suicidi engegar la independencia de la ma d'aquests torrats. No ens hauria fet costat ningu. Ara cal establir un cordo sanitari entorn dels traidors i desallotjar-los de tots els ajuntaments on tinguin algun poder. I al març exterminar-los com a opcio politica. A partir d'ara, ni aigua.
Erik fa 7 mesos
Molt d'acord. Sincerament, tot i esser indepndentista fins a la mèdula, prefereixo continuar a Espanya que veure Catalunya convertida en una veneçuela o corea del Nord.
Stif fa 7 mesos
Viuree per veure: les organitzacions d'esquerra anticapitalista,-els trotskistes d'En Lluita, Lluita Internacionalista o Corrent Roig, amb matriu espanyola, acaben decantant el vot de la Cupp al No
Això és una presa de pèl mai vista fa 7 mesos
Tres mesos negociant. La pregunta és ¿Què van negociar?
Homs al Palace fa 7 mesos
Doncs res, ha estat pur teatre per arribar a les eleccions espanyoles i jugar a dues bandes. Aviat ho veurem.
Blanca fa 7 mesos
Els de la CUP fan bona la dita "Lieber ein Ende mit Schreck als ein Schreck ohne Ende!" Millor una fi amb ensurt que un ensurt sense fi".
Jordi (Català i Suís - Brasil) fa 7 mesos
Però com ha escrit en Xavier Roig, cadascú s'està col.locant al seu lloc. I a les properes eleccions al març simplement caldrà fer net de tot això i tornar a reunir els qui realment volen la Independència i traure'ns del damunt els Espanyols definitivament i deixar-nos de romanços a voler reformar Espanya. Espanya per als Espanyols i ni regalada.
Libertad Política fa 7 mesos
Nación: población civil que vive dentro de unas fronteras históricas. Estado: administración y forma de gobernarse esa población civil. El Estado español apesta porque todo es falso desde el 78 y eso que llaman constitución no la es y obliga a ratificar listas, pero no es la nación. La nación puede organizarse de forma democrática. Por tanto, ¿qué tienen que ver las fronteras con el Estado corrupto y antidemocrático?
2+2=4 fa 7 mesos
Els infiltrats del cni i gc han guanyat aquesta batalla, però no la guerra.
2+2=4 fa 7 mesos
Qui t'ha dit que sóc d'esquerres ?
Karlus fa 7 mesos
La CUP , s'ha suicidat
Se't treuen les ganes de tot. fa 7 mesos
Tenen set de poltrona. Malpar...!!! Les hores de son i de no tenir-les totes que haurà passat el pobre President i ara ni els seus fills li valoren. Quin fàstic tot plegat. Els catalans, mai traurem res de bo, som uns inútils.
Jordi (Català i Suís - Brasil) fa 7 mesos
Els conec molt bé tota aquesta fauna: stalinians, trostkistes, anarquistes, tots internacionalistes i bla bla bla que amaga PUR ESPANYOLISME. Ja els vaig patir dins la CNT als 70. Ens volien obligar a parlar espanyol a les reunions i assemblees en nom de la collonada universalista. Odiaven la llengua catalana que simplement vol dir que odiaven els Catalans. Per a aquesta gentalla la llengua catalana era la llengua dels opressors burgesos.
Xusma de gent fa 7 mesos
Sou uns fills de mala m.....
benet fa 7 mesos
Molt bé, finalment ha passat el que es veia venir i per fi podrem descansarn d'aquests arreplegats. Ara noves eleccions i que la CUP desaparegui del mapa per la resta dels temps. I siusplau, cal que ERC i CDC tornin a anar junts. Em fa mala espina que el Jonqueres vulgui fer la guerra ell solet i això sí que seria la sentència al procés.
Vas fi fa 7 mesos
Junqueras ja va fer el primer intent el dia que Mas es ba abaixar els pantalons amb el TC, i el segon durant 2015 amb el NO a la llista única. Ara intentarà la 3a punyalada després del sorpasso de les eleccions espanyoles. Mas té l'ANC de criada i li faran el pressingERC, mentre la CUP perd vots a dojo per la banda nacional i Pablemos puja com l'escuma a costa de Colono's. Anem a una polarització i en cas que Esquerra vagi sola a una abandonament de DiL de la via unilateral.
Siscu Petbufat fa 7 mesos
Senyors, això s'ha acabat.....Que tinguem sort!!!!!
Vicenç fa 7 mesos
Doncs, a la merda i fins a mai Més. Capullos ! I a veure si aquesta vegada els imbècils de CiU que van votar la CUP hi tornen.
Jordi (Català i Suís - Brasil) fa 7 mesos
Tot plegat posa tothom a llur lloc. La purriassa comunista - malgrat que s'anomenin trostskistes són i seran comunistes i partidaris de la Dictadura del Proletariat que vol dir realment del Partit, del Comité Central - que infecta la CUP prefereix la collonada "Confederació de Pobles Ibèrics" com ja varen fer la CNT i la FAI el 1936 i després el 1977.
Republicà fa 7 mesos
Molt bé, nens, us heu ben lluït. L'esquerra espanyola us ha tornat a fer el llit i us ho heu cregut perquè quan feien classe d'història us estaveu fent unes birres amb els col·legues. Heu quedat com uns botiflers. Anaeu-vos-en a pastar fang amb l'esquerra espanyola i monàrquica, desgraciats.
elcapembull fa 7 mesos
Espero que la CUP es trenqui i facin fora el secor espanyolista o que el sector independentista faci un nou partit.
Jelp fa 7 mesos
Vergonya de persones. Em sento avergonyint que hi hagi catalans així
emprenyat de 70 anys fa 7 mesos
Aneu a prendre pel CUP. Ni sou soberanistes ni revolucionaris.
Balearicus fa 7 mesos
Idò a prendre pel CUP!!! Quins caps de fava!!!! Esper q no faceu ni un puta escó. Mai més CUP.
Carolingi fa 7 mesos
Catalunya al març, i la CUP i els seus militants ni aigua, I oblidarse que existeixen.
RAMON-GRÀCIA fa 7 mesos
Visca el president Mas!! Al menys jo no oblidaré mai tot el que ha fet aquests darrers anys. Malauradament tenim un país que no se'l mereix.
tant de bo fa 7 mesos
Al menys, en el parlament del març amb les noves eleccions, tots els mentiders, falsos, dogmàtics, anti-independentistes de la CUP desapareixerant del mapa i no en quedarà ni un. Llavors si, ens podrem posat tots d'acord en fer la nostra República Catalana NO COMUNISTA (o no anti-capitalista, com els agrada dir-ho als de la CUP)
XX fa 7 mesos
Almenys ja s'ha acabat el culebrot. La independència serà de les classes mitjanes o no serà, queda clar.
Heu fet història!! fa 7 mesos
Les de la CUP ara ja formeu part de la història més nefasta de Catalunya , com per exemple Felip V .
AT fa 7 mesos
millor, no EN vull saber res d´aquests medrosos
El cavall de Troia al descobert fa 7 mesos
Els Srs. Baños i Arrufat van garantir que la CUP no faria descarrilar el procés. Sense paraules!
Pitu Serrá fa 7 mesos
ENS HEM LLUIT !!! Ara veurem si serveix per alguna cosa aquesta amarga experiencia. S'obre el camí per la Colau i els seus, a costa de la CUP i de part de ERC. En Mas ja està enterrat. Madrid no riu perque tenen prou amb lo seu, menys mal. El balanç es de pena i vergonya. Els catalans no som gaire diferents a la resta del estat. Som geneticament CAINISTES !!!
Isabel C. fa 7 mesos
Això de que Mas està enterrat no sé pas d'on ho treus, especialment perquè no pot estar enterrat el President que més vots ha tret comptant totes les eleccions autonòmiques hagudes des de la tornada de Tarradellas. Més que Pujol amb les seves majories absolutes comodíssimes. Si va sol no en traurà tants, ja ho sabem, però bastants més que tota la púrria de la CUP segur.
Pitu Serrá fa 7 mesos
Si no està enterrat, diguem: La Colau està clar li pasarà per sobre, ERC sembla que tambè, C's seran tercers (molt a pesar meu i sort que la Colau que li treuen vots a Nou Barris, Sant Andreu i espero que al area metropolitana) i en Mas en QUART LLOC !!! Molt futur no li veig. I considero que es peça clau per qualsevol cosa que es vulgui fer. Però les coses son com son, no com ens agradaria que foren.
Sense xoc social, sense llibertat. Sorpaso de les esquerres espanyolistes. fa 7 mesos
Encara depenent dels madriles, votació telematica en diuen. S'han venut el vot del 27S a los madriles. Reconeixen el dret a l'autodeterminació, quant a ells els dongui la gana, es clar. La decisió l'han hagut de pendre a l'espanyes. P a t e t i c s. Be els mes necesitats han perdut. el problema es estructural i les espanyes no canvien mai.
penjases fa 7 mesos
tenia un cert apreci per aquesta gent. tenia també l'esperança que això anés d'una altra manera. l'abraçada de fernàndez i mas era la imatge dels darrers 11 de setembres. molt em temo que tardarem temps en recuperar aquest esperit. vinga, ara ja podeu anar als respectius casals a cel.lebrar-ho com només vosaltres ho sabeu fer. heu aconseguit el que no han pogut des de fora. adéu cup. les urnes jutjaran el que heu fet.
Visca la broma! fa 7 mesos
Ara anirem en sèrio. S'ha acabat la condescendència i la paciència. Catalunya no és la CUP.
Carles. SQG fa 7 mesos
Quina vergonya de país. Si no som res més és només per culpa nostra. La Història posarà a cadascú al seu lloc, i el de les CUP és el dels traïdors.
Vergonya traidors!!! Ara no hi ha escuses ja sabem que sou igual a PSC Cs o PP fa 7 mesos
Us heu posat al cantó de la merda neofranquista i els suposat socialisme feu fastic. Supremacistes intelectualoides us penseu que així aconseguirueu la vostra revolució social. Ens heu condebnat a la marginalitat cultrual i a la pobresa economica. El procés mort i la vostra merda de revolució a caga. DESITJO QUE NO TINGUEU UN MOMENT DE PAU NI SERENOR d'esperit HEU CONDEBNAT EL VOSTRE POBLE.
L'oligarquia espanyola aplaudeix a rabiar la decissió. fa 7 mesos
Des del PP, el PSOE, C's, La Caixa, el Banc Sabadell, Bankia, Banco Santander, Grupo Planeta, etc., etc., estan aplaudint que la CUP els faci la feina.
Mike fa 7 mesos
Un entrebanc menys en el camí cap a la dignitat del pais. CUP us heu lluït macos. Ara ja no podreu enganyar més?
Quin mal han fet! fa 7 mesos
Doncs, a fer tot el possible perquè desaparegui com a partit! NO PUC amb la CUP! I sempre, sempre, he votat partits d'esquerres, però és que aquesta gent s'han comportat com a nens malcriats i traïdors.
FALSOS I MENTIDERS fa 7 mesos
Sabeu quans vots va tindre LUCHA INTERNACIONALISTA (part de la CUP espanyola) a les eleccions ESP del 20D?. 300 vots a tota espanya....i aquí son els que manen a la politica i posen i treuen presidents!!!. Els invecils son els votants d'aquesta puta xusma. LLegiu una mica i informeu-vos abans de votar, i no us deixeu entavanar més per aquests fills de puta mentiders-falsos.
Estafadors... fa 7 mesos
....no cal dir res mes. Poden matisar-ho com vulguin, pero ja no se'ls pot comptar com independentistes. 2a volta pleibiscitaria al març, doncs, ens hi trobareu, no en tingueu cap dubte.
ijotambe fa 7 mesos
Doncs millor, així ens treurem de sobre els pijoneocomunistes y archisupermega revolucionarios cupaires.
JordiP fa 7 mesos
Un autèntic Parto de los Montes.Tres mesos llençats a la bassa. Que dic tres? Sis o set, fins a després de les eleccions i el període d'investidura. I aquests tenen la jeta de dir-se "independentistes"? Ni d'esquerra ni de dreta: pura gasòfia política. Déu, si existís, els hi hauria de demanar comptes.
A LA MERDA fa 7 mesos
Que per 4 comunistes (literalment 4), el triomf obtingut el 27S se'n vagi a la merda, no te perdó. La CUP ha jugat amb els sentiments de la bona gent que, creient-se el "no farem descarrilar el procès", els va votar per que el mateix procès encara sigués més fort. NO US HO PERDONO. Son una colla de mentiders-dogmàtics (A.Gabriel), que son capaços de vendre a sa mare per la seva revolució comunista de 1917. QUE DESAPAREGUIN DEL MAPA I DE LA POLITICA CATALANA, si us plau.
Primavera catalana fa 7 mesos
Des d'una òptica nacional és el millor que podia passar. Un Procés de la mà d'aquestes elits revolucionaris hagúes acabat d'enfosar el poc que han deixat en peus. S'ha acabat el malson. Per una primavera catalana. Recuperem la il·lusió i tornem a fer festa de la nostra bandera i la nostra terra. A veure si per Sant Jordi podem celebrar una victòria clara i sense ambigüitats. Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer.
Cat2014 fa 7 mesos
Et puntuaria amb un 10, però el sistema no ho permet.
Xavier fa 7 mesos
Ens han pres el pel, cal que els independentistes ho tinguem en contra. pintades de BOTIFLERS a les seus de la cup.
Adriano67 fa 7 mesos
CUP = PP
CUP fills de p.... i la mare que va parir la mini stalin fa 7 mesos
Traïdors traïdors traïdors i traïdors traieu-vos la estelada del logo unionistes espanyols.
Via Catalana fa 7 mesos
A la merda tot !! Els que mes hi perdem som els que feia desenis que esperavem una oportunitat com aquesta !! Sou tots plegats uns putos politics desgraciats !!
LLEIDATÀ fa 7 mesos
Be, ara ja TOTS sabem que al març, que tothom voti a qui vulgui, però que CAP INDEPENDENTISTA voti la CUP (son comunistes i l'únic que volen es la seva revulició del proletariat, tot plegat molt antig i fora de lloc). Si us plau, tots aquells que vàreu votar CUP el 27S, no torneu a cometre el mateix error. I si JpS no es presenten junts, que tothom voti posicións i partits independentistes...si no, ho deixem correr tot i a la merda!!.
Faldut fa 7 mesos
Adéu CUP, fins mai !!
Edgar D. fa 7 mesos
Han acceptat el vot via telemàtica... des de tota Espanya. O sigui que la CUP és espanyola abans que res. Quina innocència tenim els catalans!
Pitu Serrá fa 7 mesos
El CNI te clares les idees de com colar-la. Aquí tenim la constatació. !!!
emprenyat fa 7 mesos
sou uns merdes!!!! per culpa dels cupaires, no tindrem pas la independencia, gràcies a la marranada d'enviar altre cop les eleccions cap al MARÇ, i la espanya borbónica haurem de seguir-nos malvivint
CUP mai més fa 7 mesos
Felicitats a totes per haver portat el país a unes noves eleccions i donar avantatge a espanya. Ja ho vau dir que importava el què i no el qui però no sé què ha passat.
Ole cup!! fa 7 mesos
Oleeeeeeé! :D
Iaio Rafel fa 7 mesos
Roma no pagava als traïdors. Madrid sí !!! I força bé que deuen pagar, pel que es veu !!!
Eu fa 7 mesos
Madrit ?
Josep Tortosa fa 7 mesos
Quins fills de la gran puta!
Joan de Canaymars fa 7 mesos
Simplement no som tants o tant pocs como pensavem. Hem de descomptar els de la CUP i per tant hem de treballar per aixamplar des de la centralitat.
FSC fa 7 mesos
Le voy a pedir a los Reyes la desaparición de la CUP, un verdadero cáncer para Cataluña. Les deseo lo peor a todos y cada uno de sus miembros. Nos veremos en marzo, y disfrutaré viendo cómo quedan reducidos a la nada. Han perdido su oportunidad. Y nunca más volverán a tenerla.
E. Font fa 7 mesos
Hostils a JxS... i no falta dir res mes.
Òscar fa 7 mesos
Almenys hi ha una lectura positiva a tot plegat, la gent que va votar la CUP pensant que serien la garantia a la independència ara ja sabran que era exactament el contrari. Al març votar la CUP voldra dir votar marxisme-leninisme, crec que si treuen 1 diputat podran donar gràcies.
guifrë II fa 7 mesos
doncs no passa res, entre Democracia i Llibertat i ERC ja en treurem un bon grapat, que no pateixin... ells a la seva, birres i porros i apa, a rebentar-ho tot!!
Felicitador fa 7 mesos
Enhorabona per la primícia!
Boi fa 7 mesos
Si és confirma, avui les CUP han signat la seva sentencia.

envia el comentari