L'ANC convoca concentracions demà per exigir un acord

L'entitat independentista manifesta que "vivim un moment transcendental" i que "és responsabilitat de tots fer tot el que estigui a les nostres mans per avançar, sense retrets, amb generositat i sentit de país"
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat per demà dues concentracions per exigir un acord entre Junts pel Sí i la CUP. Una serà a la plaça Sant Jaume de Barcelona a les 19:30 hores, i l'altra a la plaça del Vi de Girona, a la mateixa hora. En un comunicat emès aquest migdia, l'ANC exigeix "a totes les forces polítiques independentistes un esforç per assolir un acord que permeti investir un president/a, formar govern i iniciar el procés constituent per construir la República Catalana".

En el comunicat, l'ANC assenyala que "vivim un moment transcendental i que és responsabilitat de tots fer tot el que estigui a les nostres mans per avançar, sense retrets, amb generositat i sentit de país".
Comentaris
emporda fa 7 mesos
Uns altres que l'única cosa que busquen és que el President es retiri i si ha de ser així que sigui en unes eleccions. Si hi ha d'haver un altre president soms els electors els que ho hem de decidir.
Raimon-Mataró fa 7 mesos
Convocant manis per collonades com aquesta perdreu el poder de convocatòria que tenieu fins ara. Entre això i les tancades de dejuni ens esteu posant en ridícul a tots.
Que no va d'això, home!! fa 7 mesos
Mira que n'hi ha de passarells. Que la part de la CUP que imposa el NO està actuant estratègicament i al servei d'uns pantejaments i ineteressos molt concrets. El que cal en les hores que queden és desenmascarar les seves maniobres i deixar-nos de dejunis i performances. Gent de la CUP que no esteu segrestats i abduits, sortiu als medis i expliqueu el que està passant. ja.
cullerot fa 7 mesos
la nc i omnium uns els primers dient que s'haviant equivocat demenan el vot i els altres ins¡istin amb el acord que no s'hen donen combte que amb cas d'investidure per part de la cup aixo sont uns tractres preyats com es pot tirar endevant un pais amb aquesta gent esteu fore de joc eu tirat masa de la corda callats sou mes guapos eleccions ja
El Nadal ja ha passat fa 7 mesos
Però l'ANC segueix: Fum, Fum, Fum.
Enfadada fa 7 mesos
Sóc sòcia, de moment, de l'ANC. Fins ara no he regatejat esforços per anar a manifestacions, concentracions o el que fes falta però demà no aniré a la pl Sant Jaume perquè no estic gens d'acord ni amb el trist paper que ha fet durant aquests tres mesos ni amb el que planteja actualment. Des que va plegar la Forcadell això va de malament en pitjor.
Ciutadans / ciutadanes? fa 7 mesos
Què collons vol dir això de president/a? Ja tornem amb la collonada del gènere? O és que és una forma sibil·lina de fer fora Mas?
Acord per formar govern, per fer què? fa 7 mesos
La CUP bloquejarà durant setmanes qualsevol llei que no sigui plenament del seu gust, i el més probable és que serà impossible confeccionar els pressupostos. Ells no negocien, ells imposen, ells tenen la veritat absoluta, i a més és perquè s'ha decidit en les seves assemblees. Amb els 62 diputats, solament es pot legislar i governar per a una Autonomia.
ferran fa 7 mesos
Margallo va boicotejar milers de vots de l'exterior que de seguir la mateixa proporció dels escrutats hagessin donat la presidència a Mas sense necessitar cap vot favorable de la cup..Si la CUP no estigues corcada per els serveis d'intel·ligència, encara estaria a temps d'evitar la victòria de Margallo.
Joan MB fa 7 mesos
Soc soci de l'ANC fins la propera reunió que em donaré de baixa. Enhorabona Sanchez, t'estas carregant l'Assemblea a marxes forçades. Ja et premiaran els teus serveis al proper tripartit
Jordi Estelada fa 7 mesos
Atenció, en alguns llocs també hi ha convocatòries de la Cup, però de forma anònima, usant el hashtag Masdeixapas. El seu odi contra Mas continua i continuarà... L'ANC mai no convoca de manera anònima i advoca perquè hi hagi acord entre totes les candidatures, no perquè algú sobri o s'hagi d'apartar de l'escena política. Vet aquí la gran diferència entre una manera de fer sectària i excloent i una altra manera de fer inclusiva i estenent la mà a tothom.
Angelblau fa 7 mesos
Jo també soc soci de ple dret d?ANC i tampoc aniré aqueta concentració. Si fos a la seu de la CuPP en seria el primer i a primera fila, com en totes les que he assistit per defensar el nostre País.
Flama fa 7 mesos
Jo tambe soc socia de ANC fins ara, pero des que van fer els canvis de presidencia m han defraudat molt, com poden presionar a un president per que avanci eleccion i no ens deixin presionar a 10 regidors de la cup perque no s enfadin.? Sincerament no tenen cap autoritat moral, en aquests moment per exigir res.
ferran fa 7 mesos
No perdeu el temps. Qui mou els fils de qualsevol organització assembleària i política són les clavegueres de l'estat sempre. Les CUP no són cap excepció. Quan Artur Mas jugant-se pena de presó per lluitar contra la pobresa amb eines d'estat, és traït per uns fanàtics ressentits disfressats d'esquerres, això vol dir que la CUP està corcada fins la medul·la per l'estat..Farsants !!!
Amic aveure fa 7 mesos
Home!!! Cada cop que la Generalitat ha intentat recaudar més diners via impostos el "sagrat tribunal de la consti" ha dit la seva: NO, NO, NO...
Soc jo fa 7 mesos
El que meix necessita el procés es, fer un acord i deixar el parlament amb mans de la CUP. Quins son el canallots que manan a la ANC ???
Daniel fa 7 mesos
Si hi hagués eleccions, JxS no sumaria i els partits per separat no sumarien. Hem d'aprendre dels errors. Ens cal una candidatura completamente apartidista i transversal: una llista apadrinada per l'ANC, Òmnium i l'AMI, amb gent de dretes i d'esquerres, i amb independents. Cal que Mas i Junqueras deixin CDC i ERC de banda i s'integrin en una candidatura "apolítica" - amb David Fernàndez, Ada Colau (se non è vero, è ben trovato), ex-PSC, gent del sector privat i del món cultural.
Si no suma és que no n'hi ha tants. fa 7 mesos
De l'ANC d'ara, no me'n fio un pèl . I a la d'abans, per les manifestacions s'apuntava menys gent de la que participava >>> són representatius, però menys.
Iaio Rafel fa 7 mesos
Acord amb les CUP ....... No Gràcies !!!
emprenyat fa 7 mesos
Tot i els riscs, despres del serial d'aquests darrers temps,opto per les eleccions. Crec mes amb l'intuicio del poble que amb els partits. Que els catalans decideixin. Sabran valorar mes que els partits quin es el cami que ens cal prendre. Evidentment no acudire a la cita de la ANC.
Jo hi seré fa 7 mesos
Per recordar-los que tots sense exceció es deuen al poble de Catalunya. Prou de sectes!!!
RAMON-GRÀCIA fa 7 mesos
A mi ja m'hi poden esperar assentats. A la única manifestació que hi aniria, i mira que fins ara hi he anat a totes, seria aquella que se'na convoqués davant la seu de la KUP, per tirar-lis en cara l'immens mal que ens han fet. Però per això el comunista Jordi Sànchez mai ens convocarà.
Stif fa 7 mesos
Alerta per a navegants: Erc caurà en braços de Podemos i En Comú en un nou tripartit d'esquerres amb centre de gravetat a la Complutense de Madrid quan no sumi majoria amb Cdc i sí amb ells. Per evitar aquest tripartit l'aportació de vots dErc hauria de ser insuficient per poder sumar amb Colau-Pablemos
Stif fa 7 mesos
Volia dir 'impedir sumar amb Colau-Podemos'
L'ANC s'ha convertit en "Comedia dell'Arte"? fa 7 mesos
L'Arelequí de l'ANC, què vol? No es tracta de servir dos senyors! Estaria bé per fer riure, però no s´hi val tot. El que volem és massa IMPORTANT. LA DECÈNCIA, LA PROPORCIONALITAT i el SENTIT COMÚ, permeten lectures objectives. No cal aquesta pretesa "equidistància" que es dedica a donar "peixet" a la minoria xantatgista. NO ES POT COMENÇAR UN ESTAT CATALÀ TANT " TOCAT" D'IRRACIONALITAT i D'INTERESSOS PARTIDISTES. Millor eleccions.
Emprenyat fa 7 mesos
Soc independentista des de fa molts anys. Pero en aquests moments no crec que s'hagi de tensar mes la corda del pacte. En aquests moments arribar a un acord per l'investidura seria iniciar una legislatura ingobernable. Que democraticament els catalans decideixin el que volen davant l'experiencia dels tres darrers anys!!! Evidentment no assistire a la crida per dema.
Susana Rodríguez-Vida fa 7 mesos
Una altra vegada (i van MOLTES!) l'ANC no està a l'altura del que hauria de ser el seu paper polític. No es tracta d'exigir un acord a qualsevol preu, perquè acceptar el xantatge de la CUP equival a encetar el procés d'independència sota el lideratge i el xantatge permanent del sector minoritari d'extrema esquerra, la qual cosa significa la mort del procés. El que hauria de fer l'ANC és exigir a la CUP que RESPECTI el vot de les sis setenes parts dels independentistes.
Stif fa 7 mesos
Això de lANC, i en sóc soci, nomeés serveix per fer pressingMas i consentir-ho tot a la Cupp? Pot esdevenir una concentració patètica tirant, de nou, un tret al propi peu. Que vagin a la seu de la Cupp!
Les exigències... fa 7 mesos
Les exigències han de ser per la CUP! Catalunya ja ha parlat alt i clar Dimisió Gabriel
........ fa 7 mesos
Veig que se us ha enganxat això de l'ús indiscriminat del gènere femení i heu posat "investir un president/a" enlloc de "investir el President Mas" que seria lo correcte per ètica, decència, democràcia i proporcionalitat
capita tantfotut fa 7 mesos
ENDAVANT CATALUNYA. ADEU SENYORETA PEPIS
No perdeu el temps fa 7 mesos
Junts pel Si i CUP ho tenen decidit: NO Millor anar a eleccions, CUP i UDC hauran de tornar els vots prestats a Junts pel SI i aquests tindran majoria absoluta.
Vicenç Ramoneda fa 7 mesos
"l'ANC exigeix "a totes les forces polítiques independentistes un esforç....." ? Totes les forces independentistes, CDC i ERC, ja estan d'acord fa temps! No hi ha mes forces independentistes les altres son absolutistes i son minoria!
Jim Farré fa 7 mesos
Deixem-nos de fer més manifestacions testimonials i dediquem-nos a estudiar seriosament com negociar, com encarar la resolució de conflictes, com millorar la qualitat de la nostra gent, com convéncer amb raons i amb sentiments que el futur -com la terra- és de qui se´l treballa.
Isabel C. fa 7 mesos
El que no es pot pretendre és tenir-ho tot. O programa i model de país... o Presidència. Però les dues coses alhora porten a fer el mateix que de facte vol la CUP: un procés a on tant el lideratge com el programa, model de país, de Constitució, de tot... sigui exclusivament d'esquerres i de la més esquerrana. Molt més d'esquerres del que mai defensaria el PSC Això significa anar convidant a les classes mitjanes a tirar la tovallola de la independència i tornar a l'autonomisme.
Isabel C. fa 7 mesos
Ara per ara, la única presència o vincle entre el procés sobiranista i la participació o inclusió dels motors econòmics del país i la part més activa de les classes mitjanes i benestants és el fet que Mas presideixi la transició cap a l'Estat nou. Ni el programa ni les polítiques que proposa Junts x Sí representen aquests sectors. Si traiem Mas, deixem aquests sectors a les mans de PSC, C's i PP.
cavaller pallares fa 7 mesos
Collons amb l'ANC, que cagats !!! Al president Mas se li podia exigir tot i ara que les urnes van parlar el 27S no hi ha pebrots per exigir-li a la CUP allò que cal exigir-li : QUE LA CUP RESPECTI EL MANDAT DE LES URNES I ENVESTEIXI AL PRESIDENT ESCOLLIT PER 1.600.000 CATALANS !!!!!
BSQ fa 7 mesos
Doncs, jo, ara, no vull cap acord amb una CUP que NO accepta les idees dels votants de CDC i deDemòcrates per Catalunya. No a la CUP, per sectària i per fanàtica! Eleccions al març!
Sant Jaume? fa 7 mesos
A davant de la seu de la cup l'haurieu de fer. Dexeiu de fer el carallot.
Els Sants Innocents ja han passat fa 7 mesos
Totalent d'acord amb Sant Jaume. No penso anar a cap plaça cel vi ni de l'aigua. Davant de les seus de la CUP i pacíficament demostrar el mostre rebuig a les seues manipulacions i arrogància. Tot i sabent que no servirà de res, perquè no hi ha més cec que qui no hi vol veure. El procès ja ha et uns quants Kms. enrere i trigarem anys a recuperar el terreny perdut per culpa de la CUP més mesquina. Només cal veure'ls la cara a las Gabrielas: són "Las de Caín".

envia el comentari