Muriel Casals, hospitalitzada per un atropellament

El seu estat és estable dins de la gravetat i està ingressada a la UCI
Muriel Casals, presidenta de la comissió sobre el Procés Constituent.
Muriel Casals, presidenta de la comissió sobre el Procés Constituent.   |   Jordi Borràs
La número tres de Junts pel Sí (JxSí) i presidenta de la comissió parlamentària sobre el Procés Constituent, Muriel Casals, va ser atropellada per una bicicleta aquest dissabte a Barcelona quan travessava un pas de vianants. Nascuda el 1945, Casals va caure i va patir un traumatisme cranioencefàlic amb un hematoma subdural que ha requerit drenatge quirúrgic, a més a més que es va fracturar la pelvis. Ara per ara es troba ingressada a l'Hospital Clínic. El seu estat és estable dins de la gravetat i està ingressada a la UCI. La fractura de pelvis no comporta cap complicació.Exmilitant del PSUC i ICV, i professora emèrita del Departament d'Economia i d'Història Econòmica de la UAB, Casals presidia l'entitat Òmnium Cultural des del 2010, càrrec que va deixar per incorporar-se a la candidatura independentista. Durant les negociacions entre JxSí i la CUP per desencallar la legislatura, el seu nom va arribar a sonar com a possible relleu d'Artur Mas al capdavant de la presidència de la Generalitat.
Comentaris
mehari fa 6 mesos
Com es que encare no explican com va anar l'accident qui va ser ? on va passar ? Perque no en parla TV 3?
Irene fa 6 mesos
Ostres, recupera't aviat!!! Una abraçada. VCSI //*//
STOP A LA COLAU LA SALVATGE!!! fa 6 mesos
Per quan el carril pels vianants, sra. Colau? La Guardia Urbana es molt cara i nomes serveix per protegir delinquents en bicicleta. Per quan la matricula per les bicicletes i els salvatges que van al damunt. Per quan una ciutat neta de terroristes amb bicicleta, Sra. Colau, la BARBARA INCIVILITZADA I PROTECTORA DELS ANIMALS?
boleta fa 6 mesos
Ja esta be de tanta bicicleta , tans carrils que els hi fan, que paguem tots i quants en veus circular, 4 en tot un mati, i sense matricula, no paguen res i pugen i baixen de la borera continuament i no s'aturen als semafors, pero son els mimats i nungú els hi diu res, i si la guardia urbana els hi diu alguna cosa, encara la sra. Colau va contra ells ,(la guardia urbana>) ,
Amadeu Colau, la bogeria i la droga per tot arreu fa 6 mesos
La Colau ha instaurat el terrorisme ciclista, de la gent anormal que la voten. Aviat, potser haurem de portar pistoles per defensar-nos del terroristes del bicing, protegit pel salvatge i anarquista Amadeu el Boig que ha convertit la Guardia urbana amb els protectors dels delinquents, drogates i borratxos de les andanes del metro
MURIEL CASALS ..ESPEREN TE RECUPERIS BEN AVIAT I TORNIS A LA FEINA A LA POLITICA .. ARA ¿ LA BICICLETA LA ATROPELLA ANABA SOLA I LA BA ATROPELLA ? JA QUE SI NO LA NOTICIA SERIA VA SER ATROPELLADA PER UN CICLISTA QUE ANABA MA fa 6 mesos
MURIEL CASALS que te recuperis ben aviat i tornis ala feina La noticia no esta ben dita dieu ...ATROPELLADA PER UNA BICICLETA ¿ ESQUE ANABA SOLA LA BICICLETA ? Si no la noticia seria ES ATROPELLADA PER UN CICLISTA Que no va Respectar EL PAS DE VÏNATS corria masa JA Molts Cotxes que tampoc respecten ELS PASOS DE VIANATS les Policias podrien fer algu al respecta vejilar molt millor els PASOS DE VIANTS VEJILAR QUI NO PARA CUAN HAN DE PARAR
sobre el comentario de ivan al accidente de la Sra. Muriel Casals fa 6 mesos
mire ivan sus comentarios son como el agua que cae del depósito del váter, se junta con las defecaciones y orines y van directo por los desagües hasta las cloacas. Vd. intenta provocar pero lo único que consiguen sus opiniones es llegar a donde llega la mierda y los meados, incluso los suyos que tienen el mismo valor que sus comentarios, a las cloacas y a las fosas sépticas.
JO CREC ES TINDRIA QUE DIR ATROPELLADA PER UN CICLISTA NO PAS PER UNA BICICLETA ¿ O ESQUE LA BICICLETA ANABA SOLA? HA HA HA fa 6 mesos
LA Noticia correcta seria Atropellada per un Ciclista que no ba parar en el pas de Vianats ¿ O ESQUE LA BICICLETA ANABA SOLA CUAN LA VA ATROPELLAR ? HA HA Esperu se recuperi be i pogui tornar a la politica JA ESTABE Ningu respecti el PAS DE VIANATS Els Cotxes tampoc els respenten i les Policias no fan res al respecta
FEDE fa 6 mesos
S'ha de possar ordre i que s compleixin les normes de circulacio i convivencia Tambe els ciclistes ,han de portar casco,llum devant i darrera ,tindra assegurança i roba que permiti veire'ls facilment
I tambe fa 6 mesos
Matrícula
Qui ha sigut? fa 6 mesos
Qui ha sigut el sonat q l'ha atropellat? Noms!!!!! VOLEM NOMS!!!!!!!!!!!!!
fede fa 6 mesos
S'ha de possar ordre i fer pagar les responsabilitats a qui vulneri les normes Aprofito, els ciclistes han d'anar amb llums,casco,i roba que faciliti la seva visualitzacio
JV fa 6 mesos
Recuperat aviat, Muriel. Et necessitem...
maria fa 6 mesos
No ha estat un accident casual.
Maria fa 6 mesos
No crec que hagi estat cap accident fortuït. La Muriel estava amenaçada de mort i una persona del seu entorn li va donar quatre consells de seguretat. Poc després aquesta persona tenia el CNI al seu darrera,telèfons intervinguts, vigilància durant setmanes, escorcolls enforma de robatori, etc. No puc dir noms però fa temps que les clavegueres de l'Estat apunten als nostres polívtics sobiranistes. Continuem am el lliri a la mà.
Tecleta fa 6 mesos
Lamento l'accident de la Sra Muriel Casals. Cal que es respectin les ordenances municipals d'una vegada. Gran part dels ciclistes son uns irresponsables
No contaminen... però foten el que els rota! fa 6 mesos
Jo de gran vull una bicicleta! Pots passar-te el semàfors en vermell, anar contra direcció, circular per les voreres, en doble o triple fila els diumenges per les carreteres, anar per la muntanya a tota hòstia sense respectar ni arrels ni a caminants..etc. Muriel, fes com jo, una càmera tipus "Go Pro" al cotxe i ... un casc per anar pel Passeig de Gràcia!
Jordi fa 6 mesos
No, no contaminen directament però sí jndirectament.
Joseph fa 6 mesos
El Ivan de fa 7hores .Faxista repugnan Que putze li convenia que la Sra. Muriel tingues un accident?
Jordi fa 6 mesos
El puto Bicing és puta propaganda progre. Fora d'això, només és un perill, una ruïna econòmica i major contaminació perquè la bicicleta és alternativa al transport públic, no al cotxe, i damunt només es fa servir de muntanya a mar (i després una flota de camions les ha de tornar a pujar).
dadma fa 6 mesos
L'educació a la societat catalana i sobre tot a bcn fa tems que ha marxat. El tema de les bicicletes és preocupant. No respecten res.
Jordi fa 6 mesos
Muriel, recupera't, que et necessitem quasi tant com t'estimem.
El meu cas fa 6 mesos
A Barcelona hi ha dos accidents de bicicleta al dia. Però també cal comptar els ensurts i les esquivades dels vianants. Jo com a vianant, circulant per voreres de Barcelona relativament estretes i sense carril per a bicicletes, els darrers mesos he tingut tres ensurts, en ambdós cassos he pogut esquivar a temps bicicletes que circulaven a tota pastilla per damunt de la vorera i que m'haguessin envestit de ple. Solament de pensar-hi encara m'esgarrifo. Ara guaito a totes bandes quan camino.
Cal dir-ho fa 6 mesos
De fet no sabem encara ben bé com va anar l'accident, però, podem dir que a Barcelona, si més no avui, és perillós caminar com a vianant per voreres, estrictament per a vianants, de molts barris. I també qualsevol persona, que circuli a peu o amb vehicle, pot adonar-se que hi ha molts, masses diria jo, de ciclistes que no respecten cap semàfor en roig ni molts senyals, verticals i horitzontals, de trànsit. Hi ha masses probabilitats que passin accidents.
Ordre fa 6 mesos
Las bicis per la vorera son un perill continu que fan imposible caminar per Barcelona amb tranquilitat. Cal multar-los . Si volen anar amb bicicleta que ho faigin per el carril adequat. I la Colau sempre mirant cap a un altre costat..... fent populisme politic .
Albert fa 6 mesos
Estimada Muriel, desitjo que et recuperis el més aviat possible. Una gran persona, una gran lluitadora.
Deu_li_fot fa 6 mesos
Es imprescindible que tot ciutadà responsable, ataqui amb tot el que pugui a cada bicicleta que li passi pel devant, fins no en quedi ni 1
Calma, però atenció fa 6 mesos
Atacar no, però, l'altre dia vaig escridassar un "ciclista", si així se'l pot anomenar, que circulant a tota merda per una vorera per molt poc no m'envesteix.
Deu_li_fot fa 6 mesos
Es imprescindible que tot ciutadà responsable, ataqui amb tot el que pugui a cada bicicleta que li passi pel devant, fins no en quedi ni 1
Goku fa 6 mesos
Lo de les bicis a bcn es al·lucinant, ara fins i tot hi ha carrers que gires a l'esquerra i et surt una bici no saps d'on. Felicitats als "lumbreras" que van idear tot això, sha de ser inepte total.
Bicicletes fa 6 mesos
És al·lucinant a Barcelona sí, però a moltes ciutats grans i mitjanes d'Europa, amb tradició més arrelada i antiga de desplaçar-se amb bicicleta són més respectuosos i curosos amb els vianants i els senyals de transit. A Barcelona hi ha masses irresponsables que circulen sobre una bicicleta, solament cal caminar una estona per qualsevol indret d'aquesta ciutat per adonar-se'n.
Cràcia fa 6 mesos
Agraeix-li a la Colau, amb el seu populisme caòtic. Molt bé fomentar l'ús de la bici, però respectant les normes de circulació: els sentits, els semàfors, no anar per les voreres... I sobretot NO ENVAIR els espais de vianants.
? fa 6 mesos
No fotem, no sóc pas seguidor de Colau, però de ciclistes irresponsables a Barcelona ja fa anys que n'hi ha, tal i com gent que es cola al metro o altres infractors. Calau fa 8 mesos que és la màxima autoritat de Barcelona, una mica de respecte i sentit comú, no solament vers Calau sinó als lectors.
nuria feliu fa 6 mesos
Estimada amiga meva quin disgust, però ets forta i valenta i Aviat anirem a prendre un cafetó. Estic pendent de tu. petons.núria feliu
Teresa fa 6 mesos
Un pare amb dos fills i una bicicleta cadascú surten d'un carrer en direcció contrària, s'incorporen a la via principal sense fer estop. Els crido. com a mínim feu estop!, el pare es gira i diu: Si no hay señal!. Muriel, un petó, ànims
Vendr#ix fa 6 mesos
No volia possar el vot en contra, tot el contrari... quina mena de pare ensenta aquests valors als seus fills?
Amb una societat sense escrúpols els més perjudicats són els febles fa 6 mesos
He vist molt sovint ciclistes que actuen com si fossin vianants. Van per l'acera, travessen els passos de vianants i empaiten a la gent. Ara també passa amb els patinets que els porten indistintament infants i adults. No hi ha civisme ni educació.
cebrià aldric fa 6 mesos
Alguns ciclistes (quedi clar: ALGUNS) són un perill públic i una amenaça a la integritat física dels vianants (I a la seva, però és el seu problema). quan els estament públics començaran a actuar contra aquesta plaga?. Muriel, recupera-t aviat. Ens calen el teu coratge i la teva empenta.
Fat Boy fa 6 mesos
Proposo que es canvii el nom de Barcelona pel de Dallas.
Quin greu! fa 6 mesos
Bona recuperació Muriel!
Caminador fa 6 mesos
Voleu dir que no ha estat la Muriel que incívica ment ha atropellat al ciclista que anava tranquil·lament respectant totes les normes, com en ells es habitual?
Tecleta fa 6 mesos
Hehehe! Ja tens raó,ja. A mi una ciclista em va ?engatillar" per l'esquena, en una vorera estreta i encara volia tenir raó. Deia que ja tocava el timbre, es massa!
Pau fa 6 mesos
La solució és: tota puta bicicleta que circuli per la vorera o se salti una norma, 6.000 euros de multa i compte bancari intervingut automàticament. Ja veurieu com d'aviat s'acaba la tonteria...
Manel Martí fa 6 mesos
Les bicicletes i aquesta dèria per fomentar-les, s?han convertit en uns dels principals perills de .Barcelona
Manel fa 6 mesos
Gràcies al Maragall tenim aquesta invasió de ciclistes, BCN no està preparada per a les bicis.
No és pas veritat fa 6 mesos
Ets tant ridícul com els espanyolistes que en diuen el "desafio de Mas" de l'anhel d'independència de moltíssims catalans. Anar en bicicleta a Barcelona és el resultat d'una evolució des de fa anys, per cert al nostre país hi ha modes i costums que sempre han arribat més tard que a la resta d'Europa, hi ha moltes ciutats europees on anar en bici d'un lloc a un altre és tradició des de fa molt. Al nostre país en indrets com el delta de l'Ebre també és des de fa més d'un segle.
Ep! fa 6 mesos
Dèria de fomentar-les i Maragall. Ni una cosa ni l'altra, arreu del món hi ha ciutats amb moltes persones que es desplacen en bicicleta, però també cal dir que el percentatge d'incívics és molt menor proporcionalment. A Barcelona solament cal eixir al carrer per a veure un ciclista passant sense aturar-se un semàfor en vermell o circulant a tot drap per damunt d'una vorera sense carril bici.
Martí és senzill de capir fa 6 mesos
Més que no pas "Bcn no està preparada per a les bicis", a Barcelona hi ha molta de gent que circula en bicicleta, a peu, en metro o sobre una altra mena de vehicle que no està preparada per a la vida en societat. Ve-t'ho ací.
Quin collons! fa 6 mesos
S'ha de castigar als ciclistes imprudents, igual que als motoristes, patinadors, cotxes, taxis i vianants imprudents, que de tots n'hi ha a patades i dels altres ningú en diu res. El dia que tots aprenem a anar per on ens toca sense tocar els collons als demés serem una millor societat, i si entre ells hi comptem més ciclistes, a la vegada estarem respirant un aire més pur.
remigio III fa 6 mesos
Sembla que les reiterades manifestacions de la debilitat dels bicicleteros els ha donat ales per a fer el que els done la gana sense mirament. A més alguns d'ells són mal educats i violents contra tot el que no s'aparten al seu pas. Si s'han de compartir drets, s'hauran de compartir responsabilitats. Dic jo.
Ànims Muriel i mà dura als incívics! fa 6 mesos
Estem farts de la manca de respecte de molts, moltíssims, ciclistes i de la passivitat de la Guàrdia "Gandula" Urbana. Una veïna meva també en un pas de vianants un f...de p... de ciclista la va deixar en estat de coma. La Guàrdia Urbana ho va veure i va girar el cap.(sic). Mil gràcies a la fauna incívica pijoprogre i colauista que ens portarà al paradís!
Civisme fa 6 mesos
El cas que comentes és trist i greu, però que hi té a veure Colau que fa 8 mesos que hi és i els ciclistes a Barcelona ja fa anys que hi són progressivament en nombre i alhora progressivament en incívics? Trobo molt infantil donar la culpa de l'incivisme de fa anys a les autoritats actuals.
Loprena fa 6 mesos
Quant s'acabarà d'una vegada amb la disbauxa urbana dels ciclistes , estesa per tot arreu. Avui, 12,15 h, Terrassa, pont de Vallparadís, direcció Escola Ind, un ciclista per la vorera atropella una dona gran i la tira per terra, els vianants l'ajudem a aixecar-se, pot caminar, encara que coixeja, i diu que no serà res, però podia haver estat molt. I AIXÍ CADA DIA-
Maulet fa 6 mesos
Has tingut mala sort, Muriel. Anim, ara toca tindre la bona
! fa 6 mesos
No es tracta de tenir o no sort. En un cas així sempre cal investigar totes les circumstancies, però donada la importància de la persona a més caldria esbrinar si hi ha hagut intencionalitat. És massa greu el que ha passat per deixar-ho com una qüestió de mala sort.
lluis fa 6 mesos
Refés-te aviat!!! Et necessitem.
Lluís fa 6 mesos
Refes-te aviat!!! et necessitem; els ciclistes no tenen solució; es creuen que tenen barra lliure
Juro fa 6 mesos
Q si un ciclista incívic (la majoria) m'atropella a mi, qui anirà al clínic serà ell/ella
anticapitalista vell pesuquero fa 6 mesos
Hi han cicistes que es creuen el REI LDE MAMBO. OBLIGAORI TENIR ASSEGURNÇA
les bicis fa 6 mesos
encara que l´atropellament ha sigut a un pas de vianants .... algu dia haurem de començar a fer alguna cosa amb les bicicletes.... jo com a vianant estic fart d´anar esquivant bicicletas per la vorera !!!
Aspavil fa 6 mesos
Espero que es prohibeixi completament la pràctica del ciclisme a la futura Catalunya independent
opinant fa 6 mesos
De prohibir res de res, però atès que les bicicletes son un vehicle, tampoc de tolerància i permissivitat cap ni una. Que compleixin les normes de circulació com ho fan tots el altres vehicles, cosa que ara no es fa. I com que hi ha masses ciclistes incívics (ho sento pels que ho son), crec que mai tindrien de passar pel mateix camí que els vianants. Ja no parlem de les voreres. Una bicicleta es un vehicle i punt
PMS fa 6 mesos
Si travessava un pas de vianants, vol dir que les bicicletes no respecten el codi de circulació. Quan decidiran multar a tots els que se salten les normes? Una bona i curta recuperació Muriel.
Ehem fa 6 mesos
En tot cas vol dir que AQUESTA bicicleta no respectava el codi (i no, no sóc ciclista. De fet fa anys que no pujo en una bici).
VCLL fa 6 mesos
ànim Muriel! I endavant!
jo nomes dic que..... fa 6 mesos
Per favor !! Que tingui una ràpida i total recuperació, i....lamentablement ara igual possen fre als abussos dels ciclistes.
Ramon Rovira fa 6 mesos
El ciclista, no sería de Societat Civil Catalana?
McLuhan (Víctor, si us plau: l'article del col.laboracionisme als mm.cc.cc) fa 6 mesos
Segur! Però ep! Que encara la denunciarà per haver-lo atropellat a ell!!!! ja ho veureu! Igualet que l'impresentable de'n Girauta ahir a catalunya Ràdiao! aquests pallussos de periodistes! mira que en són d'hereus del bonisme "pijo-progre"! El conviden, vomita la seva tirallonga de mentides ultranazionalistes escanyoles, cinisme colonitzador i victimisme de botxí de "Màtrix", li permeten perbocar tots els "mantres unionistes" i, abans d'acabar, fora de temps, el tio s'aixeca i marxa!
Que es recuperi fa 6 mesos
No, era un iniciatic que anava fins les celles de tofu i quinoa
Xiquet SBD fa 6 mesos
Que tingui una ràpida i total recuperació
Neus i Lluís fa 6 mesos
Estem molt pendents de tú, estimada ! Per una pronta recuperació. Què nés podem fer els amics x tú ??
Pepe fa 6 mesos
Sort que no soc mal pensat, que si no... Que et recuperis aviat Muriel!
Churchill fa 6 mesos
Ànim Muriel. Una abraçada molt forta.
Ànims fa 6 mesos
Li desitgem un recuperació molt ràpida.

envia el comentari