La gigafoto de la Via Catalana ja té data d'aparició

La instantània virtual de la cadena humana està encarant l'última etapa i esperen fer-la pública al mes d'abril
Imatge de la Via Catalana a 'The World Street Journal'
Imatge de la Via Catalana a 'The World Street Journal'   |   Raymond Roig, AFP
La gigafoto de la Via Catalana ja té data. L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), l'entitat organitzadora de la cadena humana de l'última Diada, ha confirmat avui que la foto històrica estarà llesta al mes d'abril.

La gigafoto de la Via Catalana permetrà immortalitzar els 400 quilòmetres de cadena humana que van formar més d’1,6 milions de catalans el passat onze de setembre del 2013.
L’equip audiovisual de l'ANC confirma que “hi apareixerà tot el traçat complet i que tots els participants situats a primera fila es podran trobar a la foto”. L’ANC concretarà més endavant la data específica de publicació.

L'ANC justifica el retard a la dificultat logística que carrega un esdeveniment d'aquestes característiques i dimensions. Recorden que no hi ha hagut un precedent logístic semblant.
Comentaris
josep fa 2 Anys
Ànims ANC Tots estem amb tu !! Sempre ens tindràs al teu costat després del que heu fet per fer avançar Catalunya !! Representeu el treball responsable i ben fet que es fà creurer i respectar per els vostres seguidors Compteu amb nosaltres pel que calgui !!

envia el comentari