El diari El Punt Avui crea la seva televisió

El rotatiu arriba a un acord amb Canal Català per arrendar les seves llicències de televisió. Posarà en marxa una nova programació a finals d’aquest trimestre
Imatge de la signatura de l'acord
Imatge de la signatura de l'acord
El diari El Punt Avui ha arribat a un acord amb Canal Català que permetrà incorporar a la seva oferta informativa una divisió televisiva des de la qual s’emetrà una programació pròpia a finals d’aquest mateix trimestre.

Després d’un acord entre el president de l’empresa editora d’El Punt Avui, Joaquim Vidal, i el propietari de Canal Català, Nicola Pedrazzoli, el diari serà l’arrendatari de les llicències de televisió de què disposa Canal Català. Un cop tancades les negociacions, ja només manca el vistiplau del Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

Actualment la cobertura de Canal Català arreu del Principat és del 50% que li permet cobrir un 80% de la població. El Punt Avui TV serà un canal basat exclusivament en la informació i els seus continguts els dirigiran els directors d’El Punt Avui, Xevi Xirgo, i el director d’El 9 Esportiu, Emili Gispert.

Comentaris
Elisenda fa 2 Anys
Magnífic perquè el paperot que fa 8tv és llastimós. A part de la majoria de tertulians que cada dia repeteixen el mateix. Però el més patètic és quan conecten amb el Juliana o l'Onega i el presentador, caient-l'hi la baba diu alló... Bona nit Madrid.
Jordi Romaguera fa 2 Anys
Ha estat una molt bona idea. Per molts anys!. Jordi Romaguera L´Hospitalet de Llobregat
Josep fa 2 Anys
Em sembla fantàstic, però espero que es mantingui el programa de Igor Llongueres "Escrivint la independència"
Joan Besora fa 2 Anys
Sóc subscriptor del Avui des de temps immemorial (actualment El Punt Avui)i em sembla una immillorable notícia. Aquest propers anys seran decisius per el futur de la nostra nació, per tant necessitem mitjans de comunicació insubornablement fidels a la nostra causa.
Gesta Comitum fa 2 Anys
Aquesta és una grandiosa notícia.Necessitem mitjans de comunicació fets i pensats a Catalunya.
Marisa fa 2 Anys
FELICITATSSSSSS..................
Amatller de S. Andreu fa 2 Anys
Visca!!!! Bona notícia, perquè televisions plurals calen aquest país i en aquests moments transcendentals per Catalunya: TV3, 8 TV, i ara caldrà una més a la graella.
roseta fa 2 Anys
Magnífica iniciativa, ara només falta que tingueu una mica més de cobertura, hi ha molts llocs on no se us pot veure
Catala emprenyat fa 2 Anys
Perfecte! No cal inventar molt... només cal que no portin al Cunit i al seu jefe el Godó.
Laura fa 2 Anys
Em sembla fantàstic! Enhorabona Punt AvuiTV! Espero que el programa Escrivint la independència de l'Igor Llongueres segueixi!
Nú d'Olesa fa 2 Anys
A veure si aquesta gent escombra cap a casa i comença a guanyar-se els indecisos aclarint-los tots els punts del perquè Catalunya vol la independència.
Eduard Batlle fa 2 Anys
Esperem que el Canal Catalá sigui un bon mitja digne per fer bona Televisió per els catalans com fan bona feina el Punt Avui. Estem tips de tanta TV castellana.

envia el comentari