La Via Catalana passarà pel Camp Nou

La gent que entri a l’estadi per fer la cadena humana es col•locarà en una de les graderies
Imatge del 'Concert per la Llibertat' del passat 29 de juny al Camp Nou
Imatge del 'Concert per la Llibertat' del passat 29 de juny al Camp Nou
La Via Catalana també tindrà el seu petit tram blaugrana. Avui s’ha conegut que la cadena humana que l’ANC organitza aquest 11 de setembre per reivindicar la independència de Catalunya passarà pel Camp Nou.

Segons ha informat el Mundo Deportivo, el Barça ha accedit a obrir les instal•lacions de l’estadi per tal que la Via Catalana pugui travessar el Camp Nou a través d’una de les graderies, segurament la tribuna. D’aquesta manera es podrà aconseguir el que serà una de les imatges amb més força simbòlica de la Diada degut a la projecció global del club català.

Tot i que el president del club, Sandro Rosell, no assistirà a la cadena, tal com va confirmar ahir als micròfons de Catalunya Ràdio, ja que el dia 11 serà a Suïssa en una reunió representant al club, el Barça mostrarà el seu suport a la Via Catalana amb la cessió de les seves instal•lacions.
Comentaris
Carles Espuña fa 3 Anys
puc anar al camp nou pel tema via catalana?
CataLima fa 3 Anys
Molt bona!

envia el comentari