Alícia Sánchez Camacho, fi de trajecte

La presidenta del PPC convoca una roda de premsa sobre el Pacte Nacional, però l'ha de dedicar a preguntes sobre La Camarga
La líder del PP, Alícia Sánchez-Camacho
La líder del PP, Alícia Sánchez-Camacho
El trajecte d’Alícia Sánchez Camacho al capdavant del PPC pot estar a punt d’arribar al seu final. Des de l’esclat del cas Método 3 les especulacions sobre el relleu de la líder del PPC no paren de créixer al si del partit i, al delicat tema de l’espionatge, s’hi estan afegint ara els pèssims resultats que pronostiquen les enquestes, tal com s’ha pogut comprovar recentment amb la del CEO.

En el sí del partit ja comencen a circular noms de possibles candidats per substituir la política de Blanes, que ens els darrers temps ha vist com les relacions amb els germans Fernández Díaz, especialment amb el ministre Jorge, que segueix exercint una gran influència al PPC, s’han anat deteriorant. El principal motiu ha estat la gestió del cas Método 3 per part de Camacho, que amb el pacte de silenci amb l’agència ha aconseguit despertar fortes crítiques a l’interior del partit.

Un dels noms que sona en medis populars per rellevar Camacho és el de Dolors Montserrat i Montserrat, vicepresidenta tercera al Congrés. La tarragonina, filla de la diputada al Parlament Dolors Montserrat i Culleré, és ara mateix la candidata número u a ocupar la plaça de Camacho. L’actual número dos del PPC al Parlament, el gironí Enric Millo, no s’ha de descartar del tot, però la seva fidelitat i el seu paper d’escuder de la líder del partit, especialment a partir del cas d’espionatge, no fan que hores d'ara sigui el més ben situat. Sí que podria mantenir en canvi una interinitat, donat que Dolors Montserrat i Montserrat no té escó al Parlament.

Pronòstics negatius a les enquestes

Deixant de banda les escoltes de La Camarga, el PPC de Camacho no passa pel seu millor moment tot i que el context polític que es viu a Catalunya sobre el paper l’hauria d’afavorir: si la corda amb Espanya es va tensant, els populars haurien de ser el partit aglutinador de l’unionisme al governar Espanya, però aquest paper sembla que cada dia més el representa Ciutadans. La darrera enquesta del CEO així ho certifica i dibuixa un futur poc esperançador pel partit de Camacho, que passaria dels 19 diputats del novembre del 2012, als 13 o 14. La formació que lidera Albert Rivera se’ls hi col·locaria just al darrere amb 12, en una proximitat perillosa.

Finalment sembla que el futur d’Alícia Sánchez Camacho al capdavant del PPC no serà tan diferent dels seus predecessors. Si la seva sortida del partit acaba amb un relleu i no amb una sortida triomfant, estarem davant d’un altre cas d’un líder dels populars catalans que acaba superat pels esdeveniments i sense haver consolidat el seu projecte.

Avui ha quedat palesa la dificultat política de Camacho, quan en una roda de premsa convocada inicialment per valorar el Pacte Nacional pel Dret a Decidir, a la pràctica l'ha hagut de dedicar a respondre preguntes sobre la seva conversa al restaurant la Camarga. Fins a deu intervencions dels periodistes han insistit en aquesta qüestió després que ahir aparegués un enregistrament il·legal al twitter, i la dirigent del PP ha respost a la defensiva.
Comentaris
Sherlok fa 3 Anys
Qui fa mèrits per substituir Camacho és Ribera de Ciutadans. Una designació des de Madrid seria el seu somni. Avui ha fet una intervenció al Parlament calcada a la que dicta el PP. Això està al caure.
Perot fa 3 Anys
El relleu natural té un nom, Llanos de Luna, així el PPC tindria els dies contats. Avui els té la Sánchez Camacho que sumats als del seu partit quedarien en una minoria de riure i de bufar i fer ampolles.
Martina Martí fa 3 Anys
Si, si, que hi posin la Llanos de Luna o l'Alejo ... seria el millor per als independentistes! La Sánchez-Camarga està acabada. I no sabeu el plaer que em causa ...
Kalikatres fa 3 Anys
La Plans de Lluna, també coneguda com Lady Mountbatten, seria ideal. Ideal per acabar d'ensorrar un vaixell que fa aigües per tot arreu i per fer un centenar més d'independentistes cada cop que obris la boca
manel fa 3 Anys
sin comentarios es patetico
jaume Busquets fa 3 Anys
El tems posa cadescú en el seu lluc
FELIU DE CASTELLA fa 3 Anys
Tot això o ho sabíem o ho imaginàvem, a mi m'interessa l'altre tema, que encara li pot fer més mal.
DMiA fa 3 Anys
Millo li ha enviat el CV a Junqueras. I si no l'accepta a ERC, el seu pla B és les CUP
Ricard fa 3 Anys
montserrat&montserrat, freixenet&freixenet, i hisenda no els controla; multitud de magatzem tancats que omplen el Penedes i que hi fan?
Maria fa 3 Anys
Fa dies que ho vaig escriure, el seu escolanet Millo li està fent el llit! Ja s'apanyaran, són gent que fan molt mal a Catalunya, van ser educats amb el franquisme victoriós i odien Catalunya. Haurem d'anar parant els peus atots els millos que vagin sorgint. La Camacho ja és història.
Xirimincatalá fa 3 Anys
Ella va fer ell xulo, mon-tan pessebres de xafarderia i despres donan llisons de honradesa i se l'hi a vist el lleu-to. Que canviïn de cromo perquè aquest esta molt repatit. Per las bocas moren el peixos.
Bye bye Símio! fa 3 Anys
Quan s'ha vist que el demandant amb el demandat pactin el que ha de pagar la cia d'assegurances? i més quan és x un motiu moral… que poca moral tenen! la d'uns Gürtels qualevol.
Marc fa 3 Anys
Plans de Lluna o dom Aleix Vidal-Quadras serien els millors candidats. Els altres no tenen la més mínima presència mediàtica, son descafeïnats i no engendrarien la quantitat d'independentisme que la Lluna i dom Aleix poden engendrar. En el fons, el que ha desmenjat la pobra Alícia és el que desmenja sempre els peperos: Haver de mentir cada vegada que surten als mitjans, cada vegada que intervenen al Parlament, cada cop que parlen en un debat. La mendida és la seva arma, i quien a hierro mata...
lluis emili fa 3 Anys
I per què no la Plans de Lluna?
Jordi fa 3 Anys
Espero que posin de cap del PPC a Don Alejo Vidal-Quadras o a Don Jose Maria Aznar. Amb ells l' independent isme pujaria com a l'escuma i el PPC s'enfonsaria encara mes
Anna fa 3 Anys
Serà una gran pèrdua per al Polònia. L'hi trobarem a faltar. Només comparable amb les pèrdues d'Acebes i ZP.
Francesc fa 3 Anys
Llástima que sen vagi , es una de les promotores del Independentisme , cada vegada que parla en som mes , per favor Camacho no te en vagis , quedet els Independentistes et necesitem.
Català emprenyat fa 3 Anys
Quina pena!!!!1 Crec que tots els Catalanistes haurien de fer alguna cosa perque no marxés. Amb ella Catalunya va cada vegada més ràpid cap endavant. Fins i tot els absolutistes es van dispersant.. millor no podia anar. Kamatxo quedat i acaba la feina.
Tip d'apaña fa 3 Anys
El tronat de duran seria el candidat ideal per a substituïr-la. Així podrà mantenir el passaport diplomàtic escanyol liderant de pas l'esclavitud de Catalunya sense embuts.
Bernat Tallaferro fa 3 Anys
La trobarem a faltar, de veritat. Feia tanta gràcia quan parlava, quan deia parides a dojo, quan s'enfrontava amb la seva flema ep.panyola a Catalunya i als catalans defensant la rojigualda, el castellà com a llengua vehicular, la seva passió per en rajoi... la trobarem a faltar, si senyor: ara que ens tenien ben acostumats, ara haurem de començar de nou a sentir noves parides. Potser la dolors montserrat encara farà mes independentistes, per que no hi ha rés pitjor que una catalana botiflera atacant Catalunya, i d'això en tenim un bon exemple, en millu.
WWW Teatre fa 3 Anys
C's i PPC es seguiràn enviant vots d'uns a altres, perquè C's és ara dretes després de fracasar com esquerres, tant com Rivera com advocat, tant jove i no deu tenir ni experiència. La gravació de la Camarga és la culpable? algú de la policia l'ha filtrat perquè ells tot i tenir 80 mil euracos volia continuar? El que passa és que veuen que Camacho no remunta i que perd molts escons, però no és sols ella, és el PPC, és C's, tot i la "gran pujada" a costa de Camacho, no arriben a 4ª força i tampoc a ser RES representatius. Tindrien 2 escons al Parlament, un partit com per desaparèixer. El que de debó us hauria de preocupar és que el bocamoll de Millo serà qui la substitueixi...

envia el comentari

Helena Garcia Melero avisa que ja pots trucar al 012 per saber quins pobles mantenen honors a Franco
Un truc per augmentar el plaer durant el sexe
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades