Quintana: "Fa temps que vaig deixar de creure en el federalisme"

El cantant gironí explica que "quan els independentistes eren molt pocs podia compartir algunes idees amb ells"
El cantant Gerard Quintana ha afirmat avui que "quan els independentistes eren molt pocs podia compartir algunes idees amb ells", tot i que no era independentista perquè "creia que era possible una opció federalista". "Sembla que no ha pogut ser", constata, i "ja fa temps que vaig deixar de creure en el federalisme".

El cantant, que va ser objecte de polèmica en aparèixer a 'El Convidat' de TV3 parlant en castellà als seus fills, i que va destacar també pel seu discurs obertament independentista en els concerts de retorn de Sopa de Cabra, ha fet una valoració "extremadament positiva" de la manifestació de la Diada i ha assegurat en declaracions des del Mercat de Música Viva de Vic que "els objectius es van complir amb escreix".

"Hem demostrat quina era la voluntat del poble català"

"Una de les coses que més em van impressionar va ser el bon ambient que es vivia, semblava que estàvem celebrant alguna cosa, el fet d'anar a una", ha expressat sobre la manifestació de la Diada.

I ha afegit que la voluntat de reunir tanta gent era "demostrar al Govern i a Madrid quina era la voluntat del poble de Catalunya". "Va ser tan clar que no hi ha ambigüitats, gairebé no es parla del pacte fiscal, hem passat per sobre d'això", assegura.

"La independència no és una solució, és un camí"

Pel cantant empordanès la independència, però, "no és una solució, és un camí que hem d'omplir de contingut" i que "ens ofereix la possibilitat de crear una cosa nova sense cometre els mateixos errors que estan cometent estats que tenen massa vicis".
Comentaris
Ricard Gómez fa 4 Anys
QUintana, no aprofitis per fer declaracions als mithans pùblics....ja s'et va veure el llautó al programa "El Convidat"...molt català. molt català però al fill parlant-li en castellà.....no ets precisament un model a seguir. Persones a peu, anònimes i amb problemes son molt més catalans que tú, ja que ells han de lluitar, i a tu et vène a trucar a la porta........has estat molt desancertat.
SocCharlie fa 4 Anys
El federalisme encara és possible.
Marc d'Olot fa 4 Anys
Tots els meus respectes per Gerard Quintana. Un tiu valent de veritat i bona persona
Sebastià fa 4 Anys
Company, benvingut a la Independència! Benvingut a Catalunya !!*!!
el nom fa 4 Anys
Gerard Quintana, com a mínim hauries d'admetre que molta gent, quan t'ho hi anaves, ja en venia feia anys. És a dir, tu ets un dels que han retardat la independència de Catalunya. Ara has canviat, però molta gent de la classe t'ha hagut d'esperar que t'adonessis que 2 + 2 fan 4.
Vicenç Ramoneda fa 4 Anys
Els pobles opten pel canvi quan la incertesa del present és més gran que la incertesa del futur. Primer t'ignoren, després es riuen de tu, després t'ataquen, llavors guanyes.-( Mahatma Gandhi )- Companys! Ja hem guanyat!

envia el comentari