El PP recomana a Catalunya i Espanya passar per "l’assessor matrimonial"

González Pons afirma que "estem caient a la trampa d'acceptar que Catalunya i Espanya són coses diferents”
El vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, ha afirmat avui que "estem caient a la trampa d'acceptar que Catalunya i Espanya són coses diferents i que es pot parlar d'una separació de Catalunya sense que Espanya se'n ressenti, quan en realitat Catalunya és Espanya".

En declaracions a ‘Cuatro’, el dirigent popular ha assegurat que "Catalunya i la resta estarem pitjor separats, perquè en el món actual quan més units estiguem serà millor". En aquest sentit, creu que s'haurien de "trobar solucions", "no anar directament al divorci sense haver passat abans per l'assessor matrimonial".

Segons González Pons, el "conflicte" entre Catalunya i Espanya s'hauria de solucionar "tendint ponts, dialogant més, d'una manera més constructiva". El popular ha assegurat que "el que és responsable en aquests moments a Espanya és tendir ponts cap a Catalunya i de Catalunya cap a Espanya en lloc de trencar els que queden".

El vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP s'ha mostrat convençut que a la manifestació de la Diada no hi havia només independentistes sinó "els que estan enfadats amb tot i volen expressar-ho". "Si la manifestació s'hagués convocat amb una altra causa hauria tingut també una enorme atenció", ha assegurat.

González Pons ha advertit que l'estat espanyol es troba "en un moment molt delicat" ja que l'any que ve s'hauran de tornar entre deute públic i privat "1.000 milions d'euros cada dia de l'any". Per això, ha afegit, "necessitem confiança internacional".

"Que a més de ser un país econòmicament complex, Espanya sigui un país políticament impossible dificulta moltíssim que puguem crear ocupació, créixer i tenir accés al crèdit internacional", ha etzibat.

Segons el popular, el president de la Generalitat, Artur Mas, va donar "poques oportunitats" al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a la reunió que van mantenir dijous a La Moncloa. "Quan algú va al president del govern a demanar-li una cosa que no està a la Constitució ni ho permet la llei el president no té més alternativa que dir-li que no", ha reblat.
Comentaris
Mercé Bonaplanta fa 4 Anys
Catalunya maltractada per Espanya, no vol la separació, sino que el maltractador es mori directament; espanya no es res més que un estat maltractador, feixista i lladre, i cal que la justicia actuii contra aquests delinquents de la colla Rajoy-Zapatero, PP-PSOE que son igual, igual de feixistes i franquistes contra els catalans
Sebastià fa 4 Anys
PPSOE: HEU FET TARD !!*!!
eyrikur fa 4 Anys
Sr. Gonzalez, la situació actual ha estat propiciada per coses com els insults que encara avui es dediquen a debitar un munt d'agents com Telemadrid i la majoria dels diaris de Madrid, insults en molts casos directes i en altres casos insults a la nostra intel.ligència. El PP té molta responsabilitat perquè durant anys ha propiciat un discurs en el que l'insult a Catalunya ha obtingut rèdits electorals.... crèguim sr. Gonzalez, jà n'hi ha prou!......
Adéu ESCANYA fa 4 Anys
No, de cap manera, perquè tornareu a mentir i incomplir. No ens fiem de vosaltres. Cadascú a casa seva amb els seus diners i les seves propietats. Bon vent i barca nova.
Eduard Burgués fa 4 Anys
La majoria de catalans estem tips de Espanya i volem l´independencia. Estem preparats per enfrentarnos a la realitat i al sacrifici......menys conyeta i no perdem més el temps amb dialegs de sords. Visca Catalunya !
Pep fa 4 Anys
M'has fotut les banyes, m'has faltat el respecte,m'has maltractat, m'has insultat i m'has agredit. Encara vols que t'estimi? Deixa'm en pau, que jo vull fer la meva. Vull el divorci. Ho tinc ben clar. I si no pot ser amistós, serà per litigi. Adéu Espanya!
Pere fa 4 Anys
I l'assessor matrimonial qui el tria perquè fins ara els assessors sempre els han posat ells justificant l'injusticable espoli i maltracte.
xucamulla fa 4 Anys
Si em vull divorciar, no he d'anar a cap conseller matrimonial, sino a un conseller de separacions amistoses
Santi Vidal fa 4 Anys
I si anem directament al divorci?
Joan fa 4 Anys
Vosaltres a la vostra casa i nosaltres a la nostra, i tant amics.
Joseph Hostench fa 4 Anys
PP: s'acaba el vostre estiu i us arriba la TARDOR!!! Deixeiu-nos en pau.
el nom fa 4 Anys
No som la vostra meuca, som els vostres presoners. L'obligació dels presoners és recuperar la llibertat.
Vicenç Ramoneda fa 4 Anys
"estem caient a la trampa d'acceptar que Catalunya i Espanya són coses diferents” Per fi! Ja se'n adonat! Desprès de 300 anys!
Josep fa 4 Anys
Però si ahir ens vau fotre la porta pels morros!!!

envia el comentari

Torrent de l'Olla guanya el Primer Premi dels Carrers Guarnits amb la decoració "Caos i Destrucció"
Has estat mai al Museu de l'eròtica?
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades