Sospitosa allau de nous veïns a Rasquera

El cens dels qui podran votar en la consulta sobre la marihuana ha crescut en mesos en un 16,6%, segons l'oposició
Rasquera està vivint un allau de nous veïns, a causa de la imminent consulta que organitzarà l'Ajuntament per decidir si al poble s'hi fa una macroplantació de marihuana. En les passades eleccions generals el cens electoral va ser de 636 persones, en les municipals de 2011 de 670 electors i en les autonòmiques de 2010 el cens va ascendir a 665, mentre que ara el nombre de persones que podran anar a votar s'eleva a 804, segons assenyala CiU en una carta que ha enviat als veïns. En pocs mesos, el cens de Rasquera ha crescut un 16,6%.

La federació nacionalista, que està a l'oposició a Rasquera, acusa l'equip municipal d'engreixar el cens electoral del poble de cara a la consulta popular que es convocarà el 10 d'abril, amb "interès partidista". Entre els nous empadronaments n'hi hauria de l'associació ABCDA, que és la impulsora de la plantació de marihuana. Segons CiU, en un habitatge "de l'entorn del govern municipal" s'ha passat de 4 a 9 electors i en una altra casa s'ha empadronat un dels assessors legals d'ABCDA.

També hi ha polèmica al poble per la pregunta que pensa fer l'Ajuntament en la consulta, ja que amaga el fet que és per fer una macroplantació de cànnabis. "Esteu d'acord amb el pla anticrisi aprovat per l'Ajuntament de Rasquera en sessió plenària del 29 de febrer?", és la pregunta críptica que fa el consistori.
Comentaris
el nom fa 4 Anys
Realment tot molt misteriós i molt críptic, sobretot molt críptic , al més pur estil tripartit que alguns encara volen defensar. Increible.
eduard fa 4 Anys
mil vegades millor el tripartit d'avans, tot i que jo prefereixo l'idependència ja, que no el tripartit fastigós fatxa, de dretes, espaÑolista actual CYUPP
Salvador fa 4 Anys
Aquesta es la verdadera ERC, fa el mateix que amb el tristpartit.
pic fa 4 Anys
Al més pur estil tripartit: difuminar les responsabilitats de qui li toca governar amb consultes esbiaixades. Penseu que si cultiveu patates i tomàquets us els podreu menjar. Ves que no us hàgiu d'administrar la maria per via rectal.

envia el comentari

Un Camp Nou entregat a les dones dels futbolistes acomiada la temporada amb una festa familiar
Has estat mai al Museu de l'eròtica?
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades