La reforma laboral vulnera la Constitució i envaeix competències

L’ens ha emès un dictamen per petició del PSC, ICV-EUiA i SI, i CiU anuncia que ho recollirà en esmenes
El consell de Garanties Estatutàries ha dictaminat que la Reforma Laboral vulnera la Constitució espanyola almenys en dos articles, però, a més a més, envaeix competències de la Generalitat de Catalunya.

Concretament, segons el dictamen que ha emès aquesta institució per petició de PSC, ICV-EUiA i SI, l'òrgan consultiu considera, per unanimitat, que els articles 12 i 14 contenen preceptes inconstitucionals.

A més, el consell també apunta que la reforma envaeixen competències de la Generalitat. CiU,-que es va abstenir en la convalidació del decret al Congrés, en el Parlament la federació només va preguntar al consell per aquesta possibilitat.

El portaveu parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha anunciat que la federació nacionalista presentarà esmenes a la llei, recollint tots els advertiments del Consell de Garanties Estatutàries.
Comentaris
eyrikur fa 4 Anys
Es una questió de llenguatge, els castellans només enten la llengua del "garrotazo y tentetieso" i Mas i Cia no el saben i per això no s'entenen, al contrari, cada cop que Mas els diu que n'han de parlar, els altres interpreten que vol dir que estan d'acord amb lo que els vulguin donar, només cal veure els resultats.
Vicenç Ramoneda fa 4 Anys
I que? Que vulneri quelcom i envaeixi competències què? No passa rés ni passarà! Covardia i unió, que fa o farà? RÉS! Qui amenaça i no pega per burro queda. Visca Catalunya estat, aviat!

envia el comentari

Torrent de l'Olla guanya el Primer Premi dels Carrers Guarnits amb la decoració "Caos i Destrucció"
Has estat mai al Museu de l'eròtica?
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades