Izquierda Unida, contra els Mossos

Porta a Brussel·les l'actuació policial i les detencions arran de la violència de carrer durant la vaga general
Izquierda Unida portarà els Mossos d'esquadra davant la Comissió Europea. L'eurodiputat d'IU Willy Meyer ha anunciat que demanarà a Brussel.les que investigui dues detencions que va fer la policia catalana el dia de la vaga general, el 29 de març, arran dels incidents que van protagnitzar grups violents.

Meyer ha sortit en un comunicat en suport dels manifestants, i assegurant que considera "desproporcionada" l'actuació dels Mossos. El diputat d'IU demana a més l'immediat alliberament dels dos detinguts. Es refereix al cas de dos universitaris de 19 i 21 anys que, segons la seva versió, van ser interceptats per dos Mossos d'Esquadra de paisà i posats en presó preventiva, on encara romandrien una setmana més tard. L'empresonament, però, va ser dictat pel jutge.

L'eurodiputat, que s'ha declarat "solidari amb la família i els amics" dels detinguts, assegura que va existir "desproporcionalitat aplicada en aquests arrestos". Meyer afirma que no tenien antecedents i arriba a qualificar-los de "estudiants exemplars". Segons Meyer, els detinguts pertanyen a l'Associació d'Estudiants Progressistes, considerada en medis universaris pròxima a ICV, i al sindicat Comissions Obreres (CCOO). L'eurodiputat relaciona Meyer la detenció amb un suposat "augment de la criminalització de les organitzacions socials a Espanya".

No consta que Iniciativa recolzi aquest plantejament d'Izquierda Unida.
Comentaris
Temps perdut fa 4 Anys
Tot aixo ve per culpa del anterior conseller d'inerior, que no tenia coll... per saver manar i mantindra l'ordre. Entre el poca pena de pressident i el aprofitats dels conseller han deixat Catalunya feta una purcaria. Es tindria que demanar danys i perjudicis a tots plegats i retirarlis la pensio
Jaume fa 4 Anys
És lògic que intervingui IU, aquests de l'AEP eren d'IC abans, ara estan totalment dominats per les Joventuts Comunistes d'EUiA
Joan Gracia fa 4 Anys
No us hi amoïneu, és el de sempre.Contra Catalunya, tan l´espanya de dretes, com d´esquerres, sempre coincideixen.
el nom fa 4 Anys
Demano a la mama que li digui al papa que ja ni ha prou,que tot aixo es insoportable.A veure si tant l'un com l'altre es fan grans d'una puta vegada,i entenent com funcionen les societats normals.(Herrera he dir normals,capisci?,bambino.normals,no falsariament utopiques.
el nom fa 4 Anys
Demano a Iniciativa que digui a Izquierda Unida que ja n'hi ha prou! Aviat aquest país serà irrespirable per culpa de 2.000 indesitjables
albert fa 4 Anys
Ja només ens falta que Alfonso Guerra vingui a la conselleria d'Interior de la Generalitat i s'hi pixi. Evidentment si es donés aquesta circumstància no passaria pas res, tenint en compte la mena de catalanets que tenim com a representants polítics
Carles fa 4 Anys
Herrera sempre te el mateix discurs, i no s'el pot saltar perque no te res mes a dir.
Salvador fa 4 Anys
Com no tenen res ha fer hi ningú els vol, aixis maten el temps.
el nom fa 4 Anys
I aquests espanyols què hi pinten en tot plegat? Herrera no hi té res a dir?
Narcís fa 4 Anys
Encara s'hi dubta d'ésser ejpanyols (fonètica Bono)/ espanyolers/ espanyolíssims .. catalanòfobs? PD: si aquí hi ha ICV .. què nassos hi pinta IU desprestigiant Catalunya? Nota: qui tingui orelles que hi senti! Anotació al marge: per què no fan el vàndal baliga-balaga arreu d'on viuen el Cayo Lara i cia. àdhuc de sa espanya!
el nom fa 4 Anys
I vostè torni a escola, a aprendre a escriure.
jep fa 4 Anys
Ja n'hi ha prou de coll.nasdes. Si tractem els delinqüents com a floretes perquè son del partit verd ja pot anar la democràcia a fer punyetes! Cal d'un cop que la democràcia es defensi, perquè en aquests moments esta clarament en perill.
Mercè fa 4 Anys
Quan varen manar ells tot anava fatal, hi ara volen que vagi a pitjor, foteu-los fora, aquesta gent ICV, nomes hi son per fer sortir totes les males herbes.

envia el comentari