Israel a la vinyeta

El canadenc Guy Delisle retrata la seva estada al país hebreu al còmic "Cròniques de Jerusalem"
Els còmics de Guy Delisle acostumen a ser una extensió de les seves vivències arreu del món. La dona de Delisle col·labora amb l'ong Metges Sene Fronteres, fet que l'ha dut a treballar a països com Corea del Nord, Birmània o la Xina. Delisle sempre l'acompanya i aprofita les estades per fer-ne còmics on recull les seves impressions i experiències de cada país.

El darrer exemple és "Cròniques de Jerusalem", editat en castellà per l'editorial Astiberri, on l'autor narra els seus dies al país hebreu. El còmic, ubicat sobretot a Jerusalem, s'assembla a un diari de viatge on el dibuixant anota cronològicament tot el que li passa i diverses reflexions.

Delisle no obvia les tensions territorials i religioses presents a la ciutat, que contrasta amb la tranquilitat que observa a Tel Aviv. El còmic narra converses amb militars, policies i ciutadans jueus i musulmans, formant així un mosaic d'opinions sobre el dia a dia dels habitants d'Israel.
Comentaris
JRRiudoms fa 4 Anys
Una pregunta: L'acompanyament a la seva dona, se'l paga de la seva butxaca o és l'ONG qui el paga?
Lectora fa 4 Anys
M'agraden notícies així, de vinyetes.

envia el comentari

Home verge de quaranta anys confia en el poliamor per superar el tràngol
Has estat mai al Museu de l'eròtica?
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades