Israel a la vinyeta

El canadenc Guy Delisle retrata la seva estada al país hebreu al còmic "Cròniques de Jerusalem"
Els còmics de Guy Delisle acostumen a ser una extensió de les seves vivències arreu del món. La dona de Delisle col·labora amb l'ong Metges Sene Fronteres, fet que l'ha dut a treballar a països com Corea del Nord, Birmània o la Xina. Delisle sempre l'acompanya i aprofita les estades per fer-ne còmics on recull les seves impressions i experiències de cada país.

El darrer exemple és "Cròniques de Jerusalem", editat en castellà per l'editorial Astiberri, on l'autor narra els seus dies al país hebreu. El còmic, ubicat sobretot a Jerusalem, s'assembla a un diari de viatge on el dibuixant anota cronològicament tot el que li passa i diverses reflexions.

Delisle no obvia les tensions territorials i religioses presents a la ciutat, que contrasta amb la tranquilitat que observa a Tel Aviv. El còmic narra converses amb militars, policies i ciutadans jueus i musulmans, formant així un mosaic d'opinions sobre el dia a dia dels habitants d'Israel.
Comentaris
JRRiudoms fa 4 Anys
Una pregunta: L'acompanyament a la seva dona, se'l paga de la seva butxaca o és l'ONG qui el paga?
Lectora fa 4 Anys
M'agraden notícies així, de vinyetes.

envia el comentari