Espadaler veu "complementaris" els projectes de Duran i Vila d’Abadal

El portaveu adjunt de CiU al Parlament veu difícil la incorporació de l’alcalde de Vic al nucli dirigent d’UDC si Duran és reelegit com a líder
El president del Consell Nacional d’Unió Democràtica de Catalunya, Ramon Espadaler, ha senyalat avui que no aprecia “contradiccions, sinó complementarietats”, entre els projectes que Vila d’Abadal i Duran i Lleida presentaran al proper congrés del partit.

Davant la proposta de Vila d’Abadal de fer el gir del confederalisme a l’independentisme, Espadaler ha dit, en declaracions a l’espai Polièdric de Catalunya Informació, que “la riquesa de la federació és aquesta complementarietat de dos projectes que no són idèntics”, i ha afegit: “Entre uns i altres abastem un espai ampli de la societat d’aquest país, que és el que requereixen els partits que tenen aspiracions de governar.”

Si Duran i Lleida és reelegit com a líder d’Unió al congrés, Espadaler no ha amagat que veu difícil incorporar Vila d’Abadal al nucli dirigent del partit. “En funció dels resultats, ja ho veurem”, ha assenyalat.

“Proposem que siguem un partit de suma de sensibilitats”, ha indicat el portaveu adjunt de CiU al Parlament, que ha explicat que no comparteix la tesi de “dividir la societat entre els que són independentistes i els que no”.
Comentaris

envia el comentari