Els independetistes no estimen Catalunya, segons Llanos de Luna

La delegada del govern espanyol diu que el referèndum per la independència de Catalunya també "l'haurien de votar tots els espanyols"
La delegada del govern espanyol, María Llanos de Luna, en declaracions a la Cadena COPE, s’ha mostrat preocupada avui per l’increment de l’independentisme a Catalunya i “el camí separatista” que ha agafat CDC, ja que segons ella, "els que estimem de veritat Catalunya no podem mai defensar l'independentisme", ja que aquest representa “un futur nefast”.

I és que la nova delegada del Govern assegura que si Catalunya fos independent “passaria de ser una de les regions més riques d'Europa a un dels països més pobres" perquè "els tractats de la Unió Europea no preveuen que una part secessionada d'un estat membre formi part de la UE".

El referèndum per la independència "l'haurien de votar tots els espanyols"


La delegada defensa que "Catalunya quedaria automàticament fora de la UE i hauria de sol•licitar-ne ingrés". "En el millor dels casos i si cap estat veta l'entrada, s'estima un temps de cinc anys de procés. I això provocaria que qualsevol producte català portaria aranzels, cosa que suposaria un increment de 40% en el preu", ha explicat, tot afegint que "parlar d'independència sense explicar l'empobriment que suposaria per Catalunya és fer un flac favor als catalans".

A més, Llanos de Luna ha considerat que, d'acord amb la Constitució i les lleis vigents, un hipotètic referèndum per la independència de Catalunya s'hauria de fer "preguntant a tota Espanya, perquè la sobirania resideix en tot el poble espanyol".

Rajoy no té perquè pagar

Per altra banda, la delegada del govern ha desvinculat els deutes que l'Estat té amb Catalunya de la gestió de president Mariano Rajoy. De Luna ha assegurat que els diners que hauria de cobrar la Generalitat "són del 2008 i 2009" i per tant "no són un incompliment” del PP. I ha advertit que l'Estat no pagarà aquests deutes fins que passi la crisi i hi hagi "una recuperació econòmica".

Llanos de Luna també ha fet referència a la polèmica de les banderes. Respecte l’estelada ha dit que "no és una bandera il•legal, perquè només hi ha banderes oficials i no oficials, i aquesta no és oficial". "Anar pel carrer amb una estelada és com anar amb una de la banda de música del seu poble", ha sentenciat.
Comentaris
Voltaire fa 4 Anys
També varen dir el mateix de HOLANDA al segle XVI i la varen perdre i mira a on ha arrivat aquest pais en qüestió de prosperitat i riquessa!
Josep Pedra fa 4 Anys
A mi el que m'agradaria es que un dia li saltessin els punts que porta a llavis i cara. Es quedaria arrugada com una chufa.
El de sempre fa 4 Anys
Aquesta dona desconeix que la Xina i Índia son paisos extracomunitaris i no paguem un 40% més del seu valor en els textils que ens importen, jo diria que paguem un 5000% menys del seu valor. A més una Catalunya sense Europa permetrà uns bancs catalans lliures d'impostos i un nou centre de capital evadid, amb un nou pais paradis fiscal, jo crec que abans d'un any Europa ja farà tots els passos per convertir-nos en estat de la Unió
Josep Antoni fa 4 Anys
I aquesta gentussa tan racista és amb la que prefereix pactar el Sr. Artur Mas abans que ERC o SI? Crec honestament que si Pujol la va ben cagar amb el pacte del Majestàtic, ara , L'Artur Mas s'hi rebolca al mateix fems
Anderson fa 4 Anys
Aquesta intolerant d'extrema dreta espanyola i sòcia preferent del Sr. Artur Mas no serà parent del militar conspirador i colpista Queipo del Llano?
el nom fa 4 Anys
L'aliniació de la selecció catalana per al partit d'avui és: Luna, Querol, Garcia Albiol, Millo, de Llanos, Fernandez 1, Fernandez 2, Camacho, Montserrat, Santi Rodriguez, i Vidal-Quadras.
Moltes gracies fa 4 Anys
Home, ens estimem molt mes Espanya. Tant que voldriem que n'hi hagues tres o quatre.
Llosa lunàtica fa 4 Anys
Aquesta senyora s'ha equivocat de país: sens Catalunya, la miserable serà la Castella - és per això que els Països Catalans es troben ocupats i espoliats des de fa 3 segles.
pere fa 4 Anys
Pot ser sí que alguns catalans ens portarien a la catàstrofe pel radicals que són i lo de ser rics independents amb els polítics que tenim no està massa clar,però lo que sí és veritat absoluta es que a Madrid no estimen Catalunya i més desde la emisora que ho ha dit.I lo greu és que no volen que els hi faci ningú sombra,i mantenir una España,tant ells com els altres, asservida i ignorant a base d´insults i mentides.I de moment ho aconsegueixen
el nom fa 4 Anys
Senyora, amb tots els respectes: vagi-se'n a la merda. No se li pot dir altra cosa
el nom fa 4 Anys
Espanya? La llengua espanyola? jajajaja Si fins i tot Alejandro Amenábar, el director espanyols número u, diu clarament que és un suicidi llançar-se al mercat internacional amb una pel·lícula no enregistrada en anglès. L'espanyol no pinta res, és tan d'estar per casa com el català, el que passa és que als catalans ja ens està bé, però ells, els espanyols, es pensen qui sap què i el cas és que res de res.
Jordi (de Manresa) fa 4 Anys
I mentrestant, a Catalunya, els convergentets pacten amb aquesta gentussa.
jgavaldà fa 4 Anys
Agradi o no agradi, aquesta dona fa perfectament el seu paper de Virreina de la Metròpoli a la colònia catalana... El problema és que el Govern de Catalunya no defensa els catalans...
deucèntims fa 4 Anys
Aquesta pobra dona no té ni idea del que és i vol ser Catalunya. És la clàssica imperialista "española" que no hi veu a quatre passes, i que la seva visió es redueix a la Cibeles. Proposo fer una recapta i regalar-li les ulleres més potents que es venguin al món. Apa, som-hi.
Vicenç Ramoneda fa 4 Anys
Mes burra i absurda no pot ser! "perquè un procés que acabés amb un estat propi per a Catalunya "seria nefast". - No ha afegit que seria nefast per Espanya, no pas per Catalunya! "Catalunya passaria de ser una de les regions més riques d'Europa a un dels països més pobres" ? - Com es menja això? "considera, tot argumentant que "els tractats de la Unió Europea no preveuen que una part secesionada d'un estat membre formi part de la UE" ? - Mes ximple no pot ser aquesta dona! No m'estranya que sigui del PP i que els de "Covardia i Adiós" s'ajuntin! La estupidesa s'atrau! Lo pitjor no es pas que aquesta gent digui el que diu, com sempre, el pitjor és que hi hagi estúpids que s'ho creguin!
Ferran fa 4 Anys
Aquesta colona d'extrema dreta sap perfectament que desprès de cada procés independentista, Espanya ha perdut territori. Filipines, Cuba, Veneçuela, Marroc etc etc. que voleu que digui..
Pep fa 4 Anys
Com em passa a la majoria del polítics espanyolistes, no em puc creure aquesta dona. Menteix tant que li hauria de caure la cara de vergonya, si en que en té. En la seva cultura personal mentir deu ser la cosa més normal. De totes maneres d'alguna manera ha de justificar el treball que li han assignat i que li va molt gran, pel que es veu per les seves declaracions. Ella ho fa de dues maneres: fent veure que defensa Espanya i mentint dient que va a favor dels catalans.
el nom fa 4 Anys
Espanya? Però si Espanya serà expulsada de la zona euro en breu... Un país intervingut, amb un vint-i-tants per cent alt d'atur, amb un deute que cada dia s'acosta més al 100% del seu PIB anual. De què parleu Sra Virreina? Les cancelleries europees tenen molt assumit que Espanya farà col.lapse en pocs mesos i vostè ens parla de banderes i ens parla de països pobres? Ens parla de vetar l'entrada de Catalunya a la EU? En un futur immediat vostè representarà a una merda punxada en pal arrebossada de detrits. El seu país, la seva societat, la seva manera de fer ja la coneix tothom i mereix crèdit 0. Ho entén o li faig un croquis?
Alec fa 4 Anys
"els tractats de la Unió Europea no preveuen que una part secessionada d'un estat membre formi part de la UE". Tampoc preveuen que una part secessionada no en formi part..!!!!! Quina tia més ignorant!!!
El Corcó fa 4 Anys
En dret internacional hi ha la figura dels estats sucessors. Si un estat precedent es divideix en dos amdós estats hereten els drets i obligacions de l estat precedent. Per tant Catalunya seria automàticament estat membre de la Unió Europea. Si aquesta gent comen¢a a difondre mentires com aquesta és que veuen la independència com una situació factible. La idea que tots els espanyols haurien de votar un referèndum per la independència de Catalunya és tan ridícula que no cal comentar-la.
Josep Salou fa 4 Anys
Venia de Rasquera, no?
Thormall fa 4 Anys
Per sort a Catalunya no ens xutem amb botox. Tenim les linies d'expressió molt clares...
Demetri Pallarols fa 4 Anys
Sra De Luna : La clasica castellana que no coneix bé els catalans i com més parla més se possa de peus a la galleda. Tindrá problemas aviat amb aquestas declaracions.tant imprudents a Catalunya, com delagada del Gobierno. El PP l´ ha espifiat de plé, com era previsible, per la seva prepotencia colonial i poca diplomacia.
Trinxaire fa 4 Anys
Ho tens clar maca si et penses que a Cabradilla del Monte decidiran el que volem els catalans.El nostre futur el decidirem només nosaltres, t'agradi a tu i els de la teva parròquia o no. Amb la transició ja us en vàreu "anar de rositas".Fins ara.I no hi podreu fer-hi res. A cascar-la maca!!!
el nom fa 4 Anys
Pobra dona, quin paper més galdós li toca fer, a mi fins i tot em fa llàstima.
Concerning Iallydre fa 4 Anys
És veritat, estimem secretament la Corea del Sud. Tot això de les estelades, de les senyeres i del parlar català ho fem de broma. Però no ho diguis a ningú, que perdrà la gràcia.
A pastar fang fa 4 Anys
Bé, suposo que - en justa correspondència - aquesta senyora deu pensar que Gibraltar hauria de fer un referèndum per demanar si s'han d'incorporar a la sobirania espanyola i en el qual TOT el Regne Unit hauria de votar. Ui, no, que els referèndums no són per a incorporar-se al 'Regne d'Ecspanya' !!!

envia el comentari

Una prova de maternitat confirma que la Paciència és la mare de la Ciència
Has estat mai al Museu de l'eròtica?
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades