El carro va pel pedregar

"CiU ha de votar en contra dels pressupostos de l'Estat, que són molt negatius per a Catalunya"
Els pressupostos de l'Estat que ha presentat el govern espanyol són molt negatius per a Catalunya. No contemplen ni els 759 milions que l'executiu de l'Estat deu pel 2008 en funció de l'Estatut, ni els 217 milions que hauria de pagar pel 2009. I a més la inversió 'regionalitzada' queda 7,7 punts per sota del 18,8% que dicta també l'Estatut. Dels comptes del PP només en queden ben parats els funcionaris i el concert del País Basc i Navarra, que PP i PSOE defensen aferrissadament. El carro va pel pedregar per als catalans perquè el ministre Cristóbal Montoro carrega el pes de les retallades en les autonomies, de la mateixa manera que va començar a fer la ministra Elena Salgado. CiU ha de votar en contra dels pressupostos de l'Estat, si no s'introdueix un gir en aquests comptes durant la negociació. Una cosa pràcticament descartada perquè el mateix Montoro ha deixat clar que no veu marge per a fer canvis al projecte. Cal celebrar que el PSC infli pit ara criticant els incompliments del govern central. És un pas endavant que aplaudim. El partit de Pere Navarro ara hauria de secundar la reivindicació del pacte fiscal al costat de la majoria del Parlament.
Comentaris
olotí fa 4 Anys
La clau de tot està en el PSC. A més d'acceptar la responsabilitat del que ens està passant, cal que abandonin l'amo espanyol, i defensin per una vegada els interessos dels catalans. Prou de tacticisme, d'enganyar a la gent. Que tingui la valentia d'afegir-se al front comú català, en lloc d'enfrontar-s´hi.
jgavaldà fa 4 Anys
I això us estranya ?. Mentrestant marejant la perdiu amb el Pacte Fiscal...
Josep Bruch fa 4 Anys
Ara sí que resta clar: insubmissió fiscal primer (però ja), i independència tot seguit.
El Rei va despullat fa 4 Anys
Tots sabem que el rei va despullat, que el pacte fiscal és la pastanaga de CIU perquè vagin passant els dies i els anys amb Mas i els seus gestionant les escorrialles de l'autonomisme mentre Catalunya s'enfonsa cada dia una miqueta més en la claveguera espanyola. Tothom sap que una cosa que s'assembli al concert econòmic és impossible que Espanya ho concedeixi, però CIU i els seus servils periodistes continuaran fent veure que estan molt emprenyats mentre la nostra nació s'esvaeix políticament, socialment i econòmicament. Però és clar, que podem esperar d'un partit tant coherent que diu que vol un estat propi, però no vol la independència? Doncs això, persistir en la misèria.

envia el comentari

Un estudi confirma que ja hi ha més gent dedicada al coaching que persones que ho necessitin
Un truc per augmentar el plaer durant el sexe
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades