Colom a Calçada: "Passem a la Glòria"

L'exlíder d'ERC i ara responsable d'immigració de CDC respon al comunicador sobre el Via Crucis
L'exlíder d'ERC i ara responsable d'immigració de CDC, Àngel Colom, ha seguit aquesta tarda el debat que va iniciar el comunicador Miquel Calçada al twitter, seguir les referències que aquest va fer a la Setmana Santa arran de l'aprovació dels pressupostos. Colom ha apuntat en llenguatge metafòric la seva esperança que el pròxim pas sigui la independència.

Calçada es va preguntar després de l'aprovació dels pressupostos quina serà "la pròxima estació del Via Crucis" després de la "presa de pèl" que han significat els comptes del govern espanyol respecte a Catalunya, que no contemplen el pagament dels deutes amb la Generalitat.

"Espero que ens puguem 'saltar' la crucifixió i poguem passar directament al Dissabte de Glòria o de Ressurrecció", li ha respost Colom seguint els episodis de la Passió. El responsable d'immigració de CDC no ha concretat quin és el seu temor sobre el que pot representar la crucifixió del país.
Comentaris
ramon fa 4 Anys
sí, manel, però Espanya ens guanya la partida dia a dia, i aquí no mou ningú un dit. cada cop estem pitjor.
Manel fa 4 Anys
No valoreu, Vicenç i Josep Antoni, l'acord d'anar cap a l'estat propi que va prendre el darrer Congrés de CDC? Per això hi ha tants i tants independentistes a CIU...
Josep Antoni fa 4 Anys
Això no ho dirà perquè cregui que l'Artur Mas ens durà oi? Mai he entès com pot ser que un independentista com ell, és conforma en fer de gatet d'angora dels col·laboracionistes de Covardia i Unió com molt be els descriu en Vicenç
Vicenç Ramoneda fa 4 Anys
Qui amenaça i no pega per burro queda. Si vols viure millor no votis a Covardia i Unió! Si vols ser respectat, tingues estat! Si vols viure, sigues lliure! Visca la llibertat! Visca Catalunya estat, aviat!

envia el comentari