CiU és “inviable” amb Duran, segons Vila d’Abadal

L’alcalde de Vic vol que Unió aposti per l’independentisme, però dubta que es pugui portar a terme amb Duran
L'alcalde de Vic i aspirant al lideratge d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Maria Vila d'Abadal, ha considerat avui que si l'actual president del comitè de govern del seu partit, Josep Antoni Duran i Lleida, continua al capdavant dels democristians, arribarà un dia en què el projecte de CiU serà "inviable".

I és que Vila d'Abadal creu que si CDC segueix apostant pel sobiranisme, toparà frontalment amb Unió si el seu líder segueix reticent a la independència de Catalunya. A més, ha admès que el seu projecte va més enllà de disputar el lideratge a Duran i ha reconegut que és "de fons" i per "seguir pressionant" al partit.

L’alcalde de Vic ha considerat clau que Unió també aposti decididament per la independència de Catalunya, cosa que ha dubtat que es pugui portar a terme amb Duran al capdavant, donat que, segons Vila d'Adabal, l'actual líder democristià "se sent còmode" allunyat de l'independentisme clar. "Si Duran segueix -liderant el partit- diu que pot seguir complementant els votants que són independentistes i els que no ho són. Però arribarà un moment que això no és viable. Que es presenti un president de CiU dient que és independentista i el soci digui que no cal, és complicat", ha sentenciat.
Comentaris
Savalls fa 4 Anys
Aguanteu carlins! la victòria és propera! que tremolin en Duran, la Juani i totquant pixarreixes indocumentat!
Lluís fa 4 Anys
Conec el Vila d'Abadal. És un xulo que no entenc què hi fa en un partit democristià.
Toni Arregui fa 4 Anys
Poc que farà pas res, UDC s'acaba de pronunciar amb claredat absoluta: hi manen el Gran Botifler i els seus sequaços...

envia el comentari

Aficionats del Barça comencen a refugiar-se en búnquers davant el pànic que els provoca la Undécima
Un truc per augmentar el plaer durant el sexe
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades