Catalunya pateix una gran retallada en inversions

Els comptes del 2011 només preveuen per a Catalunya 1.403 milions, un 44% menys que el 2011
Catalunya és una de les zones de l’Estat que més pateix les conseqüències de les tisores del govern del PP. Catalunya no solament no cobrarà els deutes pendents del govern espanyol, disposició addicional tercera i fons de competitivitat, sinó que a més, aquí, la retallada en inversions és proporcionalment molt més inferior.

Els comptes del 2011 preveien una partida d’inversió a Catalunya de 2.548,45 milions, una xifra que s’ha vist reduïda fins el 1.403,21 milions, una reducció del 44,9%. Això vol dir que Catalunya tan sols assoleix un 11,1% de la inversió regionalitzable total – el 2011 era del 15,2%-, un percentatge molt inferior a la seva població i sobretot al seu pes econòmic i 7,7 punts per sota del 18% que dicta l'Estatut.

Pere Macias, portaveu de Foment de CiU al Congrés dels Diputats, ha qualificat aquestes dades de "quantitativament dolentes i qualitativament molt pitjors" perquè hi ha, per exemple, "una substancial reducció dels recursos destinats al Corredor del Mediterrani".
Comentaris
patxi fa 4 Anys
Ah però, es que inverteix un euro en Catalunya l'estat espanyol? jo crec que no, aquí només venen per buidar-nos la cartera per pagar els seus vagos i capricis
Boletus fa 4 Anys
El senyor F.Oms fa el paper que li toca fer: Pidolar a Madrid, fer el ploricò i cobrar la seva nomina a fi de mes. Ara diu que aquests presupostos no li agraden.- Però que no veu que fa 300 anys que s´ens pixen a sobre...No es pot anar amb un lliri a cada ma...!
Boletus fa 4 Anys
El senyor F.Oms fa el paper que li toca fer: Pidolar a Madrid, fer el ploricò i cobrar la seva nomina a fi de mes. Ara diu que aquests presupostos no li agraden.- Però que no veu que fa 300 anys que s´ens pixen a sobre...No es pot anar amb un lliri a cada ma...!

envia el comentari

Una prova de maternitat confirma que la Paciència és la mare de la Ciència
Has estat mai al Museu de l'eròtica?
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades