Vetat el concert de Sizzla per homòfob

L’Apolo cancel•la el concert de Sizzla Kalonji pel contingut homòfob de les seves cançons. Valencia i Madrid ja van vetar actuacions del cantant jamaicà
La Sala Apolo de Barcelona ha decidit cancel•lar finalment el concert del cantant jamaicà Sizzla Kalonji, previst per el 12 d'abril, després que s'hagin recollit més de 37.000 firmes reclamant la suspensió de la seva actuació pel contingut homòfob i violent de les seves lletres.

"Vaig i disparo mariques amb una pistola; sodomites i mariques, mort per a ells", són algunes frases que Sizzla inclou en les seves controvertides cançons. Per la seva banda, la pàgina web de la sala Apolo es limita a anunciar que "el concert ha quedat cancel•lat", tot i que no ofereix més informació sobre els motius ni sobre possibles devolucions de les entrades comprades.

L'escoles San José de València també ha suspès les actuacions del cantant de reggae després de la campanya promoguda des de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGTB), a través de la plataforma Actuable, en contra de les seves actuacions a l'Estat.
Comentaris
RicardG fa 4 Anys
Per fí,algú hi posa seny i destapa tota la tonteria dels rastaflaires!!!si tots els neo-jipis i pijo-puçes en sapiguesin una mica de història no anirien tant al.legrement per el carrer amb banderetes jamaicanes i pegats del Marley.La cultura rasta es bèl.lica i homòfoba.

envia el comentari

Home verge de quaranta anys confia en el poliamor per superar el tràngol
Has estat mai al Museu de l'eròtica?
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades