El segon Camp Nou de Rosell?

La junta directiva estudia construir un nou estadi en comptes de reformar l'actual
La junta directiva de Sandro Rosell va prometre a la campanya electoral el denominat Espai Barça, un projecte soci-patrimonial que implicava reformar i modernitzar el Camp Nou. No obstant això, a dia d’avui s’estudia la possibilitat d’aixecar un nou estadi blaugrana, segons ha publicat Mundo Deportivo.

Un cop deixada enrere l’angoixa financera del club amb la qual es va trobar la junta a la seva arribada i tenint a la vista un superàvit de 21 milions previst al juny, els directius han tornat a posar damunt la taula aquell projecte i volen estudiar quines són les veritables possibilitats i necessitats de l'entitat.

En una pròxima reunió, prevista per a la segona setmana de març, s’analitzarà si estirant l’esforç econòmic que suposaria l’Espai Barça seria possible intentar afrontar una macroconstrucció que no només projectés encara més al món el FC Barcelona, sinó que marqués també una nova frontera arquitectònica i identitària a l'incloure en les seves entranyes i voltants tota una sèrie de superfícies multifuncionals amb atractiva arquitectura.

Les raons per les quals l'actual junta ha arribat a pensar més que seriosament en aquest desafiament són fonamentalment socials i econòmiques. Els informes que manega la directiva conclouen que reformar l’estadi actual suposa una inversió que seria impossible de rendibilitzar des d'un punt de vista de l'explotació, perquè aportaria millores per als abonats però no per als usos terciaris que avui dia resulten essencials per tal que una instal•lació esportiva generi ingressos els set dies de la setmana.
Comentaris
A pastar fang !!!. fa 4 Anys
J. Gonzàlez. quan vulgui pot passar a cobrar pel Camp Nou...
J. González fa 4 Anys
Marta Canals i companyia. Quina ignoràcia demostreu! Heu tolerat Laporta i Gaspart i negeu el suport a una Junta Directiva honrada i modèlica. Obriu els ulls!!!!
Pere fa 4 Anys
Rosell.....fora
lib1 fa 4 Anys
fffffffffff
Marta Canals fa 4 Anys
Rosell no em dona cap confiança, sempre ha tingut draps bruts i segur que això es més del mateix. Es evident que va mentir quan va dir les dificultats econòmiques del Barça i quan abans el facin fora els socis millor!
JA N'HI HA PROU!!!. fa 4 Anys
Millor remodelar i millorar l'actual... De la nit al dia el Barça ha superat el "gran" forat econòmic, que inclòs el va obligar a fer les forocòpies en blanc i negre (segons Rosell)?. No hi ha diners per a fitxatges... i s'ha de fer un camp nou?. En temps d'una crisi galopant i que no sabem com ni quan acabarà, Rosell ha d'embarcar el Barça en una perillosa aventura?. Això fa pudor a cremat, millor dit a socarrat...
a pastar fang!!! fa 4 Anys
Segurament el propietari de la constructora ACS i president del Real Madrid, Florentino Pérez, faria un bon preu al seu amic i compatriota español Rosell.

envia el comentari

Enxampen Alves comprant una perruca per fer de Raffaella Carrà en la seva presentació amb la Juventus
Has estat mai al Museu de l'eròtica?
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades