El Govern portarà Rasquera als tribunals

Interior creu que la proposta de crear una plantació de marihuana pot fomentar el tràfic de drogues
El Govern no veu clara la iniciativa de l'Ajuntament de Rasquera de plantar marihuana com a mesura anticrisi i per aquest motiu ha decidit "portar aquesta decisió als tribunals". El conseller d'Interior, Felip Puig, en una entrevista a 'El Matí' de Catalunya Ràdio, ha anunciat accions legals contra la plantació, perquè tem que aquesta es pugui acabar convertint en una producció que fomenti el tràfic de drogues.  Abans, però, el Govern espera que la Fiscalia prengui alguna determinació sobre si s'ha de posar en dubte o no aquesta plantació des d'un punt de vista jurídic.
.
Rasquera diu 'sí' a la marihuana

L'Ajuntament de Rasquera ha vist en el conreu de cànnabis a càrrec de l'Associació Barcelonesa Cannàbica d'Autoconsum (ABCDA) una sortida a l'asfíxia econòmica i als índexs d'atur disparats. Ahir al vespre, un ple dividit aprovava un contracte privat amb l'entitat per acollir al terme municipal una plantació destinada a l'autoconsum dels seus associats. L'alcalde, el republicà Bernat Pellisa, destacava que el projecte, que s'empara jurídicament en la no penalització de l'autoconsum, reportarà uns 1,3 milions d'euros en dos anys així com la creació d'uns 40 llocs de treball.
Comentaris
Jordi Trencavel fa 4 Anys
eurovegas si cannabis no.
Pep fa 4 Anys
Les plantacions de tabac si? Clar, com que el govern "suca".

envia el comentari