Peatges durant més temps a Catalunya per culpa de Madrid

L’Estat proposa allargar les concessions a les vies del Principat i País Valencià per compensar el fiasco de les autopistes de pagament a Madrid
Les autopistes de pagament de Madrid són un mal negoci que ha generat un forat milionari. La previsió exagerada del trànsit que rebrien, sumades a unes inversions desproporcionades i el costum de no pagar per circular, han resultat en unes vies sobredimensionades i poc transitades.

L’anterior govern estatal va adjudicar ajudes a les concessionàries per valor de 200 milions d’euros per garantir que poguessin gestionar el servei. L’actual executiu ha promès una injecció de 150 milions més, tot i que les empreses que exploten aquestes vies demanen compensacions per valor de 600 milions.

La proposta de Foment, tanmateix, no passa per augmentar les ajudes sinó per allargar les concessions de les vies més rendibles, les dels Països catalans. Així ho denuncia l’economista Germà Bel mitjançant una piulada al Twitter. Bel ironitza dient que els responsables de l’executiu “són grans” per la seva iniciativa.
Comentaris
pep fa 4 Anys
prou
Almogaver fa 4 Anys
No es pot permetre això, es busquen idees per lluitar en contra d'aquesta injusticia
JO fa 4 Anys
Hem de pagar les nostres autopistes per tal que els nostres amos espanyols tinguin autovies gratuites, ja PROU! INDEPENDÈNCIA D'ESPANYA !!!
endavant el PPciu !! fa 4 Anys
S'ho transmeten de pares a fills putatius: és una de les primeres coses (i gairabé úniques) que va començar Jordi Pujol...iI és una de les últimes (i no gaire més, tampoc) que farà el gran Arturu el Valent abans de deixar-nos.
Carmeta fa 4 Anys
Això ja és l'últim que quedava per sentir.
Al carrer, collons!! fa 4 Anys
per culpa de Madrid?. els peatges de la Caixa de CiU són de Madrid?.
Vicenç Ramoneda fa 4 Anys
I CiU que hi diu? Visca la llibertat! Visca Catalunya estat!

envia el comentari

Torrent de l'Olla guanya el Primer Premi dels Carrers Guarnits amb la decoració "Caos i Destrucció"
Has estat mai al Museu de l'eròtica?
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades