Patxi López nega el pacte fiscal a Catalunya, tot i gaudir del concert

El lehendakari socialista assegura que la proposta catalana podria "desequilibrar Espanya"
El lehendakari Patxi López ha advertit avui el govern català que l'aposta pel pacte fiscal en la línia del concert és "equivocada" perquè podria “trencar” la solidaritat econòmica entre les comunitats autònomes i “desequilibrar” el conjunt de l'Estat espanyol.

En un esmorzar informatiu a Madrid, López s'ha mostrat molt crític amb la reivindicació catalana del pacte fiscal: “Acaba de pactar un sistema de finançament. No es pot estar permanentment reivindicant si les coses van malament amb una mà, i si canvien, penjar-se totes les medalles. S'ha de ser raonable”.

Tot i això, ha admès que “habitualment” Catalunya “aporta més del que rep” en l'actual sistema de finançament autonòmic i que, per tant, es podrien “buscar formules de compensació”, però ha insistit en que el pacte fiscal, inspirat en el concert econòmic, no és la panacea. “No em sembla el millor”, ha reiterat el socialista Patxi López.
Comentaris
el nom fa 4 Anys
Quins pebrots!!!. Com que ells no tenen problema de diners
Jordi Domènech fa 4 Anys
Cal recordar-li en aquest socialista que si ell es lehendakari es gracies a la coalició amb el PP formant un front espanyolista i prohibint el vot a una bona part del poble basc, no deixant participà en els partits independentistes amb l'excusa de ETA, per el que democràticament no te cap valor com a dirigent del poble basc.
Almogaver fa 4 Anys
psoe=cinisme
N.B.P. Girona fa 4 Anys
Aquest Lendacari, és com aquell del l'acudit basc, que duia el cap embenat i li deia al seu company( Patxi no me decias que la casa que hay en la curva de la carretera nueva se traspasaba , pues hostia no es verdad i mira que lo intenté,varias veces joder.)
el nom fa 4 Anys
A mi em fa molta gràcia, ironicamnet , al veure que encara hi ha persones que els hi fa falta llegir una noticia com aquesta per entendre la realitat, que nomes es una desde fa molts anys,: Sense Infdependencia no farem res de bo. Contra Catalunya sigui el PP o sigui el psoe son els mateixos. I per lladres val mes que siguin de casa
ferran fa 4 Anys
S'ha d'agrair que el feixisme espanyol s'hagi tret la carota definitivament...Fins hi tot han perdut la prudència i la vergonya de declarar que ens han robat, que ens roben i que ens seguiran robant amb tota la cara dura...Tant de bo que tots els nostres moviments independentistes absurdament dividits i barallats prenguin nota.
el nom fa 4 Anys
En la mesura en que no aconseguim el que ell gaudeix (i menys se'n parli), millor serà per a ell. Es com aquelles nacions que abans eren amics, i des que son estat, ja no en son. I nosaltres haurem de fer el mateix. "Anglaterra no té amics, només interessos". A veure quan n'aprenem.
kimet fa 4 Anys
D'un sociata que esperaveu?
Un patriota. fa 4 Anys
Catalans, encara necesiteu més proves. El 2014 independència.
cartanya fa 4 Anys
Tot i que al Patxi, el considerem o no basc, els representa; i això es el que tenen que entendre aquells catalans que sempre mirant de reüll als bascos per fer un pas endavant o no.
Joan fa 4 Anys
Nornal, el Patxi forma part del nazionalisme espanyol que només ens vol per pagar i callar, callar especialment si parlem en la nostra llengua. INDEPENDÈNCIA JA !!!
Los clavos de Cristo fa 4 Anys
¡Jeta de la hostia, pues!
Narcís fa 4 Anys
Hipòcrites espanyols .. per molt ' Patxi ' que et vulguis dir ( o sigui, ' fes el que jo et dic però no pas el que jo faig '!)! PD: qualsevol qualificatiu per a aquest individu .. s'hi quedaria curt! Nota: vinga!, viu de la ' moma ' .. socialista (!)! Anotació al marge: sou d'un descarat, desvergonyiment i cinisme que clama al cel .. i després que hi ha terrorisme ( damunt, patint-ho els innocents mentres que tu et ' folres '!)!
Elisenda fa 4 Anys
parlant de solidaritat, els bascos ell ho es,en son una mostra,ells volen recaudar tots els seus impostos, obtenir de l'estat tot el que poden (sempre se'n surten) i aportar el minim un1%per la resta de les comunitats.i ho defensen a "capa y espada", però quan els catalans, reclamen el mateix,de cap manera, reconeixen ell que existeix un robatori descarat envers nosaltres,te el desvergonyiment, cinisme , mala fe i....etc de dir que es trencaria la solidaridad, entre comunitats, es a dir per ell, el que es meu i que jo pugui obtenir d'Espanya no es toca, els catalans res de res que "apextuguen" con fins ara que ja hi estan acostumats i la resta de comunitats a viure del cuento que ja pagaran els catalans i si no arriban que retallin que ja s'hi estan acostumant. i encara hiha gent que no entent perque volem la indepen dència. MIri Patxi per dir aquestes barbaritats, mes val que calli, voste pensa"EL QUE VULL PER A MI NO VULL QUE HO TINGUIN ELS ALTRES". I ENCARA DIU QUE HEM DE SER RAONABLES¡DEIXI'NS EN PAU QUE NOSALTRES NO ES FIQUEM A CASA SEVA,I DE PASADA ESPERO QUE ES MOSEGUI LA LLENGU
Indigeta fa 4 Anys
Aquest individu és tant cinic que només pot ser P$O€cialista. Ho veus ERC?.
Res fa 4 Anys
Patxi aquesta es l´etica socialista, la mateixa que quan el Felipe Gonzalez vestia amb pantalons de pana i cazadora i va canviar als havanos " Cohibas" com lo que fuman tots els "obreros". i mentres tan a Catalunya retallades, altres llocs su miran.
Pirineus fa 4 Anys
Primer, senyor López, canviem el seu concert pel finançament de Catalunya. Segon, el seu concert no és el millor finançament, perquè el de l'estat propi és millor. Tercer, ja sabem que Catalunya no pot obtenir un finançament just, perquè Espanya no seria viable econòmicament, tanmateix com pot ser que s'atreveixin a dir-ho? La independència és obligatòria, no només necessària.
Pirineus fa 4 Anys
Primer, senyor López, canviem el seu concert pel finançament de Catalunya. Segon, el seu concert no és el millor finançament, perquè el de l'estat propi és millor. Tercer, ja sabem que Catalunya no pot obtenir un finançament just, perquè Espanya no seria viable econòmicament, tanmateix com pot ser que s'atreveixin a dir-ho? La independència és obligatòria, no només necessària.
Lladres fa 4 Anys
Esquerres i comunistes sempres reparteixen el que no és seu però el seu no reparteixen de cap manera.
Ramon Muntaner fa 4 Anys
El País Basc i Navarra, en aquests moments i durant molt anys, estan sent receptors nets. En definitiva Catalunya, País Valencià, les Illes, estan contribuint a sostenir aquestes dues comunitats privilegiades. El Sr López ha de callar i gastar el temps en aprendre euskera per comptes de dir bajanades. Que ens deixen en pau d'una vegada. L'única cosa que volem és tenir una Hisenda pròpia i no mantenir altres Comunitats.
Domènec fa 4 Anys
Quina barra la d'aquest socialisto. I la de tots els socialistos que exesteixen ! Com poden ser tant b arruts!! Per a ells la carn i per als catalans els osos, Quina barra que tenen, però quina bartra que tenen!
Caganera fa 4 Anys
Només se li pot respondre amb una paraula: "lladre"
el nom fa 4 Anys
A la mierda con la solidaridad de Patxi
Sandra fa 4 Anys
Doncs resulta que als catalans, sí que ens sembla el millor. I si tan amoïnat està per la "solidaritat" que renunciï al règim econòmic basc (el mateix hauria de fer l'espanyolíssima Navarra) i s'afegeixi a la LOFCA. I si no, que calli, que ja té prou feina governant amb el PP contra la majoria social basca.

envia el comentari