National Geographic elogia Girona

La societat nordamericana recomana el certamen ‘Temps de flors’ com una de “les millors excursions per aquesta primavera”
Girona també enamora a l’estranger. La versió digital de National Geographic, la popular societat nordamericana de divulgació de les ciències naturals, qualifica el certamen ‘Temps de Flors’ com una de “les millors excursions per aquesta primavera”.

En un reportatge, on la ciutat s’equipara a altres destinacions com Viena, la Patagònia xilena o la costa de Gal·les, National Geographic recomana perdre’s pels seus carrers “on sorprenents jardins urbans i muntatges artístics d’inspiració floral adornen els monuments”, claustres i places.

Més enllà de ‘Temps de Flors’ la publicació destaca altres atractius de Girona, com els vestigis romans, el Call i la cuina de El Celler de Can Roca.
Comentaris

envia el comentari