La lliçó de Sala Martín

"El PSC s'ha situat a la banda dels interessos de l'Administració central, i amb ganes, amb les seves xifres del dèficit fiscal"
El debat que està mantenint l'economista Xavier Sala Martín amb la diputada socialista Rocío Martínez Sampere demostra que la direcció del PSC s'ha equivocat en rodó a l'hora de defensar que pràcticament no hi ha dèficit fiscal, i de brandar la minimal xifra de 791 milions d'euros. Mantenir a més que el conseller Andreu Mas-Colell no ha presentat les diverses dades cuinades i abans de cuinar de l'estudi és a més fals, com ahir demostrava el professor de la Universitat de Columbia. El dèficit fiscal català és de 16.409 milions anuals, seguint els barems de càlcul estàndard en aquest casos. I és una xifra esparverant perquè representa el 8% del PIB català. La pregunta és arribats a aquest punt òbvia. Per què el PSC s'entesta a rebaixar la xifra de l'espoli fiscal? No seria aquesta una actitud més pròpia del diari 'ABC' o de 'La Razon'? Els socialistes haurien de rectificar el monumental error estratègic que estan cometent. S'han situat a la banda dels interessos de l'Administració central. I amb ganes.
Comentaris
komunista fa 4 Anys
Home si Mas Collell amaga dades no es pot dir ? es un tros d´inutil que sigui bon professor no vol dir que sigui bon economista i el xaquetes, un nazi que amaga dades el que passa que clar us han pres el pel durant molts anys i ara resulta que tot es mentida
KOMUNISTA fa 4 Anys
jajajajajajajjaaj convergents us han descobert el deficit fiscal es una filfa per generar victimisme, cap copmentari rebatent el que diu........clar acabaria el xollo, menys mal que a Madrid ja saben que no hi ha deficict per aixo mai el donen per a CIu li va be per fer-se la victima INUTILS
Moragues fa 4 Anys
Però ... aquesta noia va superar la seleccion per entrar a la Universitat???... Jo , la veritat desprès d'escoltar les seves bajanades crec que es va quedar a la ESO i gràcies...
muntanyablava fa 4 Anys
i el teu PPciu de quina Federació és, celroig com un pebrot?.
celroig fa 4 Anys
Aquesta Sra. diu aixo per que es de la Federaciòn Catalana del PSOE i te mentalitat espanyola, jo penso com a socialista i catala, el nostre deficit fiscal i per tant l'expoli espanyol es de 16.500 milions d'euros al any.
J Prats fa 4 Anys
Opinio d'una persona normal, del carrer que puc ser jo: El primer dia que vaig sentir iveure una intervenció de la Sra ROCIO, ja em va donar l'impressio que no en tenia ni idea del que deia (economia) i ademes empleava uns arguments totalment demagogics i negatius contra tot el que no era el que deia ella.. En fi, el Psc té un problema.......
Arnau fa 4 Anys
Per què perdem el temps escoltant les parides dels "compañeros" del PSOE? Han fet més mal ells solets a Catalunya que Franco. Sense oblidar la inestimable col·laboració del PP, i dels "nacionalistes" de saló i comissions, l'altra cara de la moneda.
ungsyst school fa 4 Anys
Deixant de banda la ideologia, s'ha de ser molt burro per baixar a discutir d'economia amb en Sala Martin i en Mas-Colell.
el nom fa 4 Anys
La Martinez Sampera es del tot partidista i se li ennuvola la ment de manera infantil. El PSC té una mala economista que perd els papers amb molta facilitat només per fer la gitza al Govern de CiU. El Sala Martin li dona deumil tombs tecnicament i cal que se li parin el peus amb tanta demagogia.
J.- fa 4 Anys
D'afora estant, dóna tota la impressió que el PSc lliura una batalla més entre ser encara més PSOE o ser PSOE a seques.
Jordi fa 4 Anys
El PSC no només juga a l'equip contrari sinó que fa tres dècades que hi juga i, a més, és el jugador de l'equip contrari que més gols i més lesions ens ha fet.

envia el comentari

Aficionats del Barça comencen a refugiar-se en búnquers davant el pànic que els provoca la Undécima
Un truc per augmentar el plaer durant el sexe
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades