La Generalitat admet que Tous va ser contractat per ordenar les ITV

El portaveu del Govern afirma que el 2010 "hi havia un conflicte d'interessos" per les adjudicacions fetes pel tripartit
El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha confirmat avui que la Generalitat va contractar a Josep Tous per posar ordre al sector de l'empreses d'ITV a Catalunya.

"Hi havia un contracte de prestació de serveis com en tantes altres ocasions fa l'administració pública amb consultors i gent experta en sectors determinats", ha detallat en roda de premsa en el Palau de la Generalitat, on ha comparegut per oferir dades sobre el seguiment de la vaga general.

Segons ha explicat, l'encàrrec a Tous era ajudar al Govern resoldre el que llavors era un "conflicte d'interessos" en relació al tema de les ITV per les adjudicacions que va fer el tripartit a l'octubre de 2010.

Homs ha conclòs que és "habitual" que una administració contracti serveis de consultoria per abordar solucions a temes concrets com per aquell temps van ser les estacions de la ITV.

Llibertat amb càrrecs

Tous va declarar ahir davant el jutge que investiga la presumpta trama il•legal d’inspeccions de vehicles. L’imputat, que havia sigut proposat com a coordinador general de la Diputació, va confirmar en la seva declaració la informació aportada avui pel portaveu del Govern, Francesc Homs. Després de respondre les preguntes del magistrat va sortir en llibertat amb càrrecs.
Comentaris

envia el comentari

Aficionats del Barça comencen a refugiar-se en búnquers davant el pànic que els provoca la Undécima
Un truc per augmentar el plaer durant el sexe
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades