La fiscalia antidroga investiga Rasquera

La intenció de l'Ajuntament de promoure el conreu de cànnabis provoca sospites de la justícia
El fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dolç, ha anunciat avui que la fiscalia antidroga investiga la legalitat de la proposta de l'Ajuntament de Rasquera de cedir terrenys per al cultiu de marihuana, projecte que empara jurídicament en la no penalització de l'autoconsum. En aquest sentit el conseller d'Interior, Felip Puig, ja va advertir que no veia clara la iniciativa, al·legant que tem que aquesta es pugui acabar convertint en una producció que fomenti el tràfic de drogues.

"Una vegada que la fiscalia fixi posicions i me les transmeti actuarem en conseqüència", ha indicat el fiscal general. Des d'un punt de vista tècnic es tracta de diligències informatives.

Torres-Dolça que ha volgut remarcar que una de les màximes de l'actuació del ministeri públic és assegurar el "principi de seguretat jurídica" de cara a la convivència ciutadana, i a la resposta comuna de l'administració de Justícia als problemes a la qual se li sotmetin.
Comentaris
andrea fa 4 Anys
exacte, l'Arturu pot portar putes, drogues i casinos a Les Vegues (de Llobregat), però els de Rasquera no es poden muntar una parcel.la... teniu la Catatònia que us esteu treballant, espanyolista i miserable.

envia el comentari

Aficionats del Barça comencen a refugiar-se en búnquers davant el pànic que els provoca la Undécima
Un truc per augmentar el plaer durant el sexe
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades