L'ebook es dispara

Els llibres electrònics van augmentar un 55% les vendes l'any passat
Els ebooks van representar el 2011 un 17,9% dels títols registrats, més d'un 55% respecte a l'any anterior, segons les dades de l'Agència Espanyola de l'ISBN que recull el nou informe sobre el llibre digital publicat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. Per contra, el llibre en paper mostra en els dos últims anys un descens de títols superior al 14 per cent.

L'informe avança que durant aquest any 2012 continuarà la important acceleració que està experimentant el mercat estatal del llibre digital gràcies a factors com la creixent oferta o la proliferació de plataformes i llibreries que cobreixen la distribució i venda d'ebooks. El creixement lent, però continuat, dels índexs de lectura digital a l'Estat (el percentatge de lectors digitals ha anat creixent des d'un 48,6% a principis de 2010 fins a un 52,7% a la fi de 2011) recolza aquesta tendència.

La segona part de l'estudi analitza les tendències del mercat de l'ebook i l'actual oferta de continguts i plataformes digitals dins l'àmbit estatal. L'informe assenyala que Catalunya i el País Valencià suposen el gruix dels registres en la categoria de llibres digitals.
Comentaris

envia el comentari