L’assassí de Tolosa va participar en un congrés salafista a Catalunya

La trobada de radicals islamistes va tenir lloc l’any passat, segons fonts antiterroristes
L’assassí que va atemptar contra una escola jueva de Tolosa, Mohamed Merah, va participar en un congrés salafista a Catalunya l’any passat. Així ho han confirmat fonts del centre espanyol de coordinació antiterrorista-CNCA- citades per l’emissora SER.

Fonts del mateix centre treballen per trobar vincles entre Merah i líders fonamentalistes europeus, sobretot entre els que es troben a Catalunya. Merah és un jihadista francès d'origen algerià, de 24 anys, es declara "mujaidí i membre d'Al Qaeda", segons la policia francesa.

Desmenteixen la seva detenció

El ministeri de l’interior francès ha desmentit que l’autor confés dels assassinats hagi sigut detingut. Mera, que ha afirmat que va atemptar contra l’escola jueva “per venjar els nens morts a Palestina”, un recurs habitual del radicalisme islamista, s’ha atrinxerat al seu habitatge i la policia hi negocia perquè s’entregui.
Comentaris
Ramon fa 4 Anys
Cert, els 3 milions de multi-culti progres que va importar el PPciu pels "empresaris" del Fomento del Trabajo Nacional a baix cost ens està surtint molt cars a tots els catalans, tens moltíssima raó, Isidre.
Isidre fa 4 Anys
Els multi-culti progres (sense accent a la e) han fet molt de mal a la Nació catalana.

envia el comentari