Ferran avisa que "desemmascarà" Duran

El diputat presenta el 28 de març el llibre 'Destapando a Duran, el fin de las apariencias' (Editorial La Lluvia)
El diputat del PSC al Parlament Joan Ferran ha anunciat aquest divendres que el 28 de març presentarà el seu nou llibre, 'Destapando a Duran, el fin de las apariencias' (Editorial La Lluvia), en què "desemmascara" el líder democratacristià.

En una entrada en el seu bloc, ha avançat que l'obra intenta aflorar "la cara oculta i plena de contradiccions d'un dirigent conservador que ha gaudit, fins el dia d'avui, de tracte benvolent a molts mitjans de comunicació".

Segons Ferran, la crítica a Duran que reflecteix el llibre és política i ideològica, i fuig del morbo i el sensacionalisme "construït a base dels rumors d'índole sexual i assumptes econòmics".

El diputat socialista argumenta que s'ha de criticar sense complexos allò que ens desagrada, i argumenta que ell vol dir amb nitidesa que "personatges com Duran no poden ser els polítics més ben valorats".

Ferran garanteix que dirà les coses amb educació, però afegeix que incidirà en "les contradiccions" entre l'ideari fundacional d'UDC i els ideals que, segons la seva opinió, defensa ara Duran, que admet que és un polític d'èxit.

Veu el seu llibre com una excepció dins de l'univers actual de les llibreries i les columnes d'opinió de Catalunya, que considera "saturades" de tasques d'inspiració sobiranista i neoliberal.

Ferran vol presentar una obra de factura socialista i mostrar-se fidel al seu estil que és, segons diu, el de dir les coses respectuosament, però clares, sense contemplacions, i assenyalant "els punts febles i les vergonyes dels rivals polítics".
Comentaris
Remedis Villatoro fa 4 Anys
I a qui li importa el Serafini, Duran?, i a qui li importen les teves cuites amb Serafini o amb cap altre personatge?, doncs et paguem un sou abundant i inmerescut, perqué no et dediques a fer alguna cosa per els aturats, i els qui passen gana, és a dir, a les víctimes del les nefastes politiques, dels impresentables politics dels quals ets un dels principals. Vols dedicar-te al PPciu i la suite del Palace?, correcte, deixa de viure dels nostres diners i endavant. Ets molt nefast Duran
Dolors Villalba fa 4 Anys
I a qui li importa el Duran, Serafini?, i a qui li importen les teves cuites amb Duran o amb cap altre personatge?, doncs et paguem un sou abundant i inmerescut, perqué no et dediques a fer alguna cosa per els aturats, i els qui passen gana, és a dir, a les víctimes del les nefastes politiques, dels impresentables politics dels quals eres un dels principals. Vols dedicar-te a la literatura?, correcte, deixa de viure dels nostres diners i endavant. Eres molt nefast Serafini
CiUtadansdeCatatònia fa 4 Anys
Això tens raó, el nom, la neteja ètnica que Serafini projectava a la te-ven3 la implementarà d'aquí a pocs dies la teva PePona Duran.
el nom fa 4 Anys
Aquest el ferrando es el que va fer neteja de catalanisme a TV3, no se com te vergonya de escriure RES, que s'en vagi amb la seva admiradiiiiisima chakon i l'ilustradiiisim corbacho i montilla. Francament aquest paio em fa venir ARCADES. Es el pur exemple de socialisme.
Pere fa 4 Anys
És materialment impossible pensar a l'ensems en el Serafini i en el mapa polític català actual i que no et sobrevingui un somriure d'orella a orella.
Pere fa 4 Anys
Vd. Ferran te escrúpols, vergonya, ni dignitat.
Salvador fa 4 Anys
Ferran Vd. no te escrúpols ni dignitat
cati fa 4 Anys
Ramon: naturalment és el Serafí... En Duran no és gaire de la meva corda, però quan arribi el moment(espero tenir encara un xic d'alé) estic segura que en Duran no posarà pals a les rodes de la independència.
cati fa 4 Anys
Ramon: naturalment és el Serafí... En Duran no és gaire de la meva corda, però quan arribi el moment(espero tenir encara un xic d'alé) estic segura que en Duran no posarà pals a les rodes de la independència.
Ramon fa 4 Anys
No s'entén gens si la cati es refereix a l'espanyolista del Serafini o a l'espanyolista del Duran... ara bé, en qualsevol cas, cati, tens tota la raó.
cati fa 4 Anys
El comentari sobre les cifres, s'ha escapat de l'article del deute de Catalunya segons els BAnc d'Espanya..
cati fa 4 Anys
!Quina mala baba! Ja sabiem com les gastava aquest personatge quan bramava contra "LA CROSTA CATALANISTA" de TV3
Ramon fa 4 Anys
Serà burro el Serafini. Duran es desemmascara tot sol.
tret per culata fa 4 Anys
La crítica del contrari el farà més bo!
cati fa 4 Anys
!Com es poden manipular les cifres...! Al País Basc recapta tots els seus diners, i és força mes petit que Catalunya. El que m'extranya és Andalucia. Caldria saber els serveis que tenen que prestar i els que els hi paga l'estat. Nosaltres tenim també presons, tràfic, policia i jutjats... I sobre tot el que els hi retorna l'estat i el que els hi treu....
segi fa 4 Anys
a joan de la crosta es veu que no li donen gaira feina a nicaragia o no el deixen entrar prtque no desenmascari als montilla zaragoza i las "chicas del monton" la tura i la chacon
Almogaver fa 4 Anys
El borni li va dir alcec. psoeNE=cinisme una vegada més, no sé d'on els hi ve aquest autoodi, d'una gran falta d'autoestima suposo
Almogaver fa 4 Anys
El borni li va dir al cec. psoeNE=cinisme una i altra vegada

envia el comentari

Aficionats del Barça comencen a refugiar-se en búnquers davant el pànic que els provoca la Undécima
Un truc per augmentar el plaer durant el sexe
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades