El PSC promou un polèmic museu sobre Setmana Santa a Tarragona

Aquest projecte té un pressupost de 100.000 euros quan els comptes de cultura han caigut un 30%
El govern socialista de Tarragona, liderat per Fèlix Balleros, ha decidit amb el suport de la resta de grups del consistori – excepte ICV- invertir 100.000 euros en la construcció d’un museu dedicat a la Setmana Santa, a part dels 60.000 euros que ja atorga a les Agrupacions de les Associacions de Setmana Santa.

Aquesta decisió governamental ha aixecat una forta polèmica en un any en què el pressupost tarragoní de cultura s’ha reduït un 30% i moltes activitats culturals de la ciutat s’han vist perjudicades, malgrat la ciutat en aquest moment és Capital de la Cultura Catalana.

Segons publica La Vanguardia, Ballesteros (PSC) insisteix amb aquest projecte, encara que no estava pressupostat, perquè formava part del seu programa electoral; encara que també va prometre la inauguració del Teatre de Tarragona a la primavera del 2010 i aquest encara no té data d’obertura.

A més, aquest any, s’ha anul•lat el festival de curtmetratges REC, el festival de Rumba, l’any passat ja no es van celebrar els premis literaris, el Concurs de Focs artificials s’ha reduït a tres dies i el Centre d’Art està paralitzat. Tot això ha escalfat la polèmica i alguns ja acusen els socialistes d’estar submisos a l’Església
Comentaris

envia el comentari

Qui són els delinqüents?
Mas encapçalarà la llista única al 26J si li deixen triar els rivals interns que li faran el llit
El primer dispositiu que rejoveneix la zona íntima