El nou propietari del Puntavui hi aportarà 7 milions d'euros

Vidal formalitza la compra del rotatiu i Joan Vall Clara esdevé conseller delegat
El nou propietari del Puntavui Joaquim Vidal s'ha compromès avui a fer una inversió per sobre dels 7 milions d'euros per assegurar la viabilitat del projecte, i s'ha fet càrrec del passiu del grup. Vidal ha adoptat el compromís aquest matí en una junta general extraordinària d'accionistes d'Hermes Comunicacions, en la qual ha formalitzat la compra de la majoria d'accions del rotatiu, que fins ara estaven a mans del també empresari Joan Bosch.

Vidal ha nomenat el fins ara vicepresident del grup, Joan Vall i Clara, nou conseller delegat amb totes les funcions executives. És l'únic membre del consell d'administració que continua, atès que la resta de membres de l'anterior grup van presentar ahir mateix la seva renúncia, segons ha informat el Puntavui.

El nou propietari ha anunciat durant la seva intervenció un pla de viabilitat del grup, que edita també la revista 'Presència' i que manté vincles amb 'El9 Esportiu' i 'L'Econòmic', que passarà per una reestructuració de l'equip directiu "de cara a reforçar el lideratge de la marca, no només en paper sinó també en el món digital". “Hem iniciat una nova etapa, però ens vénen nous reptes per als quals necessitarem nous companys de viatge que ja hem començat a buscar”, ha afegit el nou accionista durant la seva intervenció en la junta general extraordinària.

Vidal ha fet referència igualment a la vocació nacional del rotatiu assegurant que el diari no és només un conjunt de notícies sinó també un projecte de país, amb uns referents de catalanitat molt clars.
Comentaris

envia el comentari