Duran no veu "incompatibilitat" entre el gir independentista de CDC i les seves tesis

Afirma que si CDC i els democratacristians pensessin el mateix, no tindria sentit que fossin dos partits diferents
El líder d'UDC, Josep Antoni Duran, ha assegurat aquest divendres que no veu "incompatibilitat" entre les seves tesis i el gir independentista que ha fet CDC en el seu XVI congrés, celebrat el cap de setmana passat.

En la seva carta-web a la militància d'UDC, Duran ha assegurat que si CDC i els democratacristians pensessin el mateix, no tindria sentit que fossin dos partits diferents i, "de fet, CDC no s'hauria fundat" els anys 70, ja que la seva formació ja hauria donat resposta a les demandes dels fundadors de Convergència.

"Respecte per al rumb de CDC, i Unió ja definirà el seu", ha assegurat el líder democratacristià i portaveu de CiU al Congrés, que ha indicat que els dos partits tenen molta feina per fer i hi ha moltes coses que els uneixen.
Comentaris
Gabriel fa 4 Anys
Lògic en tu pecador. I si demà, Espanya és declarés un estat religiosament islàmic, tampoc veuries cap bri d'incompatibilitat entre cristianisme i islamisme. Si existeix Déu, t'hauria de castigar ja!
regina fa 4 Anys
Duran ha marginat un dels objectius que tenia el funfador d'Unió: la independència
Guillamet fa 4 Anys
Duran és pura caca de vaca. Ni fa olor ni fa pudor.
Jaume I fa 4 Anys
Ara no sabria dir si aquest home té molta cara ó un morro que s´el trepitja. Aquest és capaç de dir lo que faci falta per seguir fent "l´egipci", es a dir, parant una ma al davant i una altra al darrera.

envia el comentari