Dominis '.cat' contra la imposició del '.es'

La Fundació Puntcat comença una promoció per contrarestar la imposició del gegant Google d’afegir dominis territorials '.es' arreu de l’Estat a les pàgines de blogspot
Google ha afegit sense previ avís una extensió territorial al domini habitual del seu servei de blocs, Blogger. Els usuaris d’aquest servei han vist com el domini del seu bloc se’ls hi ha sumat el domini ".es" (blogspot.com.es). Google va decidir des de dissabte afegir el domini de l'estat en funció d’on estigués localitzat l'usuari per ajustar-se millor a les” lleis locals”, aixi ho ha comunicat ara a través de les pàgines de suport.

La molèstia que aquesta decisió ha causat en bona part dels usuaris catalanoparlants no s’ha fet esperar i ja corren múltiples opinions per la xarxa i especialment per Twitter, sota l’etiqueta #BloggerCAT. Entre elles, hi ha nombroses peticions a Google per a que posi a disposició dels catalanoparlants el servei de Blogger sota el nostre domini.

Arrel d'aquesta decisió de Google d’afegir dominis territorials ".es" a totes aquelles pàgines de blogspot, la Funadció Puntcat ha respost immediatament oferint dominis ".cat" a meitat de preu. L’entitat ha començat una promoció, a través de la qual els blocaires de qualsevol plataforma podran adquirir un domini ".cat" amb un descompte del 50% fins al diumenge al vespre.
Comentaris

envia el comentari

Aficionats del Barça comencen a refugiar-se en búnquers davant el pànic que els provoca la Undécima
Un truc per augmentar el plaer durant el sexe
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades