Aprendre a ser una ‘Cazarrecompensas’

‘La Cazarrecompensas’ és la nova pel•lícula de l’actriu Katherine Heigl, la qual s’estrena el divendres 30 de març als nostres cinemes. Basada en la famosa novel•la de Janet Evanovich ‘One for the money’, la protagonista és una orgullosa noia de Nova Jersey que no està precisament en ratxa. Sense treball, endeutada fins al coll i soltera, la solució passa per recórrer al seu indesitjable cosí per què li faci un lloc a la seva agència de fiances. La seva nova feina com a caça recompenses consistirà en detenir a tots aquells que la policia no pot seguir. El problema arriba durant el seu primer treball quan haurà de perseguir al seu amor de l’institut.
Comentaris

envia el comentari

Helena Garcia Melero avisa que ja pots trucar al 012 per saber quins pobles mantenen honors a Franco
Un truc per augmentar el plaer durant el sexe
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades