Aprendre a ser una ‘Cazarrecompensas’

‘La Cazarrecompensas’ és la nova pel•lícula de l’actriu Katherine Heigl, la qual s’estrena el divendres 30 de març als nostres cinemes. Basada en la famosa novel•la de Janet Evanovich ‘One for the money’, la protagonista és una orgullosa noia de Nova Jersey que no està precisament en ratxa. Sense treball, endeutada fins al coll i soltera, la solució passa per recórrer al seu indesitjable cosí per què li faci un lloc a la seva agència de fiances. La seva nova feina com a caça recompenses consistirà en detenir a tots aquells que la policia no pot seguir. El problema arriba durant el seu primer treball quan haurà de perseguir al seu amor de l’institut.
Comentaris

envia el comentari

Qui són els delinqüents?
Mas encapçalarà la llista única al 26J si li deixen triar els rivals interns que li faran el llit
El primer dispositiu que rejoveneix la zona íntima