Alemanya no ho faria

"Fer vaga en aquests moments té un aire de greuge, davant els 642.000 catalans que ni en tenen l'opció perquè estan a l'atur"
Els sindicats han convocat una vaga general dijous vinent contra la reforma laboral del govern del PP. Protestar contra la reforma laboral és una opció del tot lícita, i que entra en els paràmetres democràtics. Però els sindicats s'han equivocat al convocar una vaga general, amb l'objectiu de paralitzar durant un dia tota l'activitat econòmica, amb la conseqüent dosi de crispació. Fer una acció d'aquesta magnitud en una societat que té el 20% d'atur, i el rècord europeu d'aquesta lacra és del tot contraproduent i acosta l'Estat espanyol a les protestes a l'estil grec. L'economia catalana, i la de tot l'Estat, està en una situació greu, i en recessió, i no ajuda gens la reactivació econòmica una forma de protesta que encara pot empitjorar les coses. A més fer vaga en aquests moments té un cert aire de greuge, davant els 642.000 catalans que ni tan sols tenen aquesta opció perquè estan a l'atur. A Alemanya no existeix el concepte de vaga general. Els sindicats no es plantegen aquesta forma de protesta polititzada perquè erosiona l'activitat econòmica. Una altra cosa que hem d'aprendre dels alemanys.
Comentaris
el nom fa 4 Anys
Vivim un greuge comparatiu, que ens està portan al desastre total. Els Sindicats, subvencionats, faltaria més, volen seguir fruint dels seus estatus, dominant a una societat que solament li falta l'espurna. Per altra banda, va adreçada també a una joventut adolescent més que influenciable. No, aquesta vaga, no s'hauria d'haver fet!!!.
uesta situació fa 4 Anys
Penso que aquesta situació, no es pot repetir. Els sindicats solament busquen els seus interessos particulars. La situació econòmica que es viu, es insostenible i això ajuda a agreuxar-la i va adreçada molt i massa, a un jovent influenciable, com s'ha pogut veure en determinades manifestacions. Una pena que a Espanya es vegin les coses de diferent manera.
Pere fa 4 Anys
A Alemanya no ho farien però no som a Alemanya som i sofrim l'estat ESP. L'oferimen del qual és atur i miseria cada 40 anys! Si els nostres als nostres polítics ja els hi està bé aquest estat a alguns NO. Vaga i manifestació amb ESTELADA !!!!!
Jones fa 4 Anys
Doncs jo et recordo a tu que Alemany i Suècia són països molt més rics que nosaltees bàsicament perquè no és que treballin més hores, és que són molt més productius i seriosos treballant. D'això també n'haurien d'aprendre els sindicats i els treballadors espanyols (i catalans, esclar)
Ramon F fa 4 Anys
Només recordar-te Lluís que a Alemanya els drets laborals, socials i sindicals son bastant millors que els nostres i que el que volen fer amb nosaltres és tornar-nos a èpoques d'abans de Franco. També si agafes com exemple Suècia, veuràs que els drets laborals i socials son bastant millors que els nostres, per la qual cosa, salvo que estiguis fent el joc a la dreta més empresarial, no entenc la teva editorial d'avui. Llegeix, com suposo que ja ho has fet, l'article publicat dels 32 catedràtics de dret laboral posant a parir la reforma laboral del PP. T'ho recomano si no ho has fet.

envia el comentari

Aficionats del Barça comencen a refugiar-se en búnquers davant el pànic que els provoca la Undécima
Un truc per augmentar el plaer durant el sexe
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades