Aeroport d’Osca: onze passatgers cada dos mesos

Aquesta infraestructura va rebre una inversió de 45 milions del ministeri de Foment
L’aeroport d’Osca és un altre exemple del fracàs del sistema d’infraestructures de l’Estat. Mentre l’aeroport de Barcelona en creixement reclama inversions que no arriben, aquest centre aeroportuari aragonés té una mitjana de d’onze passatgers cada dos mesos, segons estadístques d’aquest 2012 que publica avui l’ABC.

Aquest aeroport, que el proper mes d’abril celebrarà quatre anys de la seva inauguració, va rebre els darrers sis mesos 21 passatgers, tots ells usuaris de vols particulars. Una xifra encara més inferior que l'anunciada el passat mes d'agost, quan la mitjana anual era de 15 passatgers. Ara per ara, però, no es planteja el seu tancament.

Una dada insignificant especialment si tenim en compte que el Ministeri de Foment va invertir en aquesta obra 45 milions d’euros, quan el socialista Marcelino Iglesias era president, ja que des d’aquest punt pretenien atreure turistes cap als Pirineus.
Comentaris
Almogaver fa 4 Anys
Els nostres ens els paguem nosaltres i tenen estudis de viabilitat que diuen acabaran sent viables. El d'osca també el paguem nosaltres per què fagi la competència deslleial al nostre d'Alguaire i l'estudi de viabilitat deia que no ho serà mai. I sapigueu que si Ryanair marxa de Girona hi perdem molt més del què costa la subvenció, tot i que aquest home de ryan no em cau gens bé
josep barceló fa 4 Anys
No cal criticar els aeroports veïns (Osca, Castelló,...), per alabar els nostres (Alguaire-Lleida).
endavant el PPciu !! fa 4 Anys
Això ho arregla Mas amb 5 M€ al mes per a Ryanconya.

envia el comentari