Calen foc a l'Starbucks de plaça Urquinaona

Grups radicals provoquen una batalla campal al centre de Barcelona i cremen 225 contenidors
Grups radicals han protagonitzat una batalla campal al centre de Barcelona aquesta tarda, coincidint amb una manifestació alternativa que havien convocat la CGT i la CNT. Durant el trajecte, alguns exaltats han cremat la cafeteria Starbucks de la plaça Urquinaona, després de trencar el vidres de la cafeteria i llençar per terra els productes. També han trencat vidres dels aparadors del Corte Inglés.

A més durant el trajecte han calat foc a mitja dotzena de contenidors al carrer Pau Claris, a l'alçada dels carrers Mallorca, Consell de Cent, Diputació i Gran Via. Els autors dels incidents anaven encaputxats, com ha estat durant tot el dia. En total, shan cremat uns 225 contenidors avui a la ciutat.

Alguns antisistema també han trencat els vidres d'una sucursal de la Caixa, i d'altres establiments comercials. Quan la manifestació, que en el seu gruix no ha participat en els incidents, ha arribat a la plaça Catalunya s'han registrat moments de forta tensió amb els Mossos d'Esquadra.

La policia ha optat per dissoldre la gernació, i ha efectuat almenys una detenció. Ha efectuat diverses càrregues i ha disparat pilotes de goma, mentre manifestants reponien llançant pedres i ampolles. Mentrestant els assistents a la manifestació convocada per la UGT i CCOO s'han anat agrupant a la part alta del passeig de Gràcia, aliens a aquests incidents.
Comentaris
Anaïs fa 4 Anys
El conseller Puig va dir en una ocasió que els que provocaven destroses eren infiltrats i que sabien qui eren, doncs quan hi hagi una manifestació se'ls tanca per precaució, i ara els hi faria pagar treballant tot el que han destrossat,aquestos indesitjables ho rebenten tot i despres nosaltres ho hem de pagar, un bon escarment es el que fa falta,no tenim per que pagar justos per pecadors,i si algun "iluminat" vol defensar-los se li passa la factura de les destrosses a ell.
Tots nouvinguts... fa 4 Anys
Avui he vist els videos de les càrregues dels manifestants contra els mossos... i fíxa't que tots els que anaven rebentant els comerços, robant i calant foc, eren moros, sudacas o quillos rapats. Tot i tapar-se la cara, sel's hi veia clarament el tipus de pentinats i gorres de "hip-hop" que gasten aquests vàndals habituals. Senyors meus... ens estàn sudacanitzant Catalunya... això aviat serà un Medellin on tant sols hi manaràn les "associacións culturals" dels Ñetas i els Latin Kings.
Frederic fa 4 Anys
Pel sol fet d'anar ENCAPUTXAT pel carrer: ARRESTAT i s'acaben aviat els 'anonimats.
Montse fa 4 Anys
Penos. Això s'encapa de les mans. Pendrem mal. Si tinguesim un estat propi seria més fàcil controlar a aquesta xusma que ves a saber d'on ve. Ojalà CIU prengués les rendes i acabessim d'una vegada. Sóm un poble maltracta i espoliat. Més clars: cornuts i pagar el veure!
celia fa 4 Anys
Ho sento Josep, pero si el sistema alternatiu que planteges es encara mes violencia gratuita per imposar una mena de dictadura del terror a tots aquells que no opinin com tu, ets molt poc original, a part de fer una proposta francament poc desitjable. Es pot aixecar el cul del sofa, com ha fet molta gent, sense recorrer a la violencia. Que la protesta pacifica no sigui un argument valid per a tu ja diu molt de la mena de sistema que pretens que s'instauri.
Josep fa 4 Anys
Podeu mirar cap a una altra banda i criminalitzar-ho mentre escalfeu amb el cul el vostre sofà a l'espera de que, tard o d'hora, les retallades us piquin a la porta. Després, us indignareu i reclamareu justícia i implicació de tothom. Llavors, però, serà massa tard. Massa poques coses van cremar ahir... i si, jo també dec ser estranger delinqüent reincident i una bala perduda. Anti aquest sistema, evidentment que sí.
Indigeta fa 4 Anys
Mossos, aneu en compte en no molestar a aquests terroristes espaÑols (la inmensa majoria ho son), perque encara acabareu devant d'un jutge també espaÑol. Per cert...algú recorda que mai s'hagi jutjat a cap d'aquests kaleborrokeros?....oi que no?...perqué serà?
Adéu vaga! fa 4 Anys
Vages? per a què? per aprofitar i cremar containers, cremar una cafeteria o fins i tot donar un cop de puny a un botiguer? Només per això ja s'haurien de prohibir totes les vages. Després es queixen de que la policia els tira pilotes de goma, MASSA POC!
Pep de Tona fa 4 Anys
Els radicalismes no són pas bons. Aquestes coses ens portaran malvestats.
Roser fa 4 Anys
I jo que he passat per l'Starbucks al matí pensant ingènua de mi: a aquests no els molesten, i ells van fer capuccinos... això ja s'està convertint en una crema gratuïta, sense sentit, amb ànim de fer mal, és una llàstima que es faci tant malbé el nostre dret a fer vaga.
Biel fa 4 Anys
Ves per on el feixisme ens està apareixent per la "esquerra". be, el feixisme italià fou una escissió del socialisme, i el nacisme és una abreviació de nacional-SOCIALISME.

envia el comentari