Ripoll: “Jugar amb la selecció espanyola m’hauria perjudicat”

El millor jugador català de rugbi lamenta no haver pogut jugar amb la selecció oficial catalana
El jugador professional de Rugbi, Oriol Ripoll, que aquest estiu ha penjat les botes després d’una carrera brillant, de la qual destaca la victòria de la Premiership anglesa el 2006 amb els Sale Sharks, reconeix avui en una entrevista a la pàgina web de la Plataforma Proseleccions Catalanes que això no hauria estat possible si hagués jugat amb la selecció espanyola.“Jugar amb Espanya m’hauria perjudicat a nivell professional”, assegura en aquesta entrevista en la qual recorda quan va renunciar a representar a l'Estat.

Per altra banda, Ripoll, que ara es planteja ser entrenador a Suècia, afirma que “una de les millors experiències ha estat jugar amb la Selecció Catalana" i ha dit que li hauria fet molta il•lusió defensar la samarreta de Catalunya en partits oficials. Però malauradament en aquest moment considera “bastant difícil” aquesta possibilitat perquè “hi ha molta política” pel mig.
Comentaris
pujolista franciscà fa 4 Anys
Els catalans que juguen amb les seleccions espanyoles no ho fan per gust, sinó perquè la Ley Española del Deporte hi obliga, cosa pròpia d'un regim dictatorial africà o de korea del sud. Perquè després mils de catalanets aborregats es traguin allò de "no s'ha de barrejar politica i esport". Els espanyols saben molt bé la força i la influencia que pot tenir l'esport en la societat i per això ens tenen lligats en curt. Com a esclaus que som, vaja.
In de pen den ci a fa 4 Anys
Piqués i companyia no t'arriben a la sola!
cartanya fa 4 Anys
Espanya no te categoria en rugbi, ni en altres coses, si amb futbol i amb basquet, però amb els catalans es clar, per que per mol que diguin que no, es molt perillós dir que no vols jugar amb Espanya; l`únic que va renuncia a jugar al futbol amb Espanya el magnífic Oleguer Preses, va tindrà que emigra, per que sabia que aquí el perseguirien tan el arbitres com al públic d’Espanya.
el nom fa 4 Anys
Doncs bé que va jugar amb la selecció espanyola de rugbi a 7
Maria fa 4 Anys
Tant de bo tots els esportistes fossin així. Un 10 per l'Oriol i per la feina de la Plataforma Proseleccions. Jo en sóc col·laboradora i us animo a fer-vos-en.
Rom78 fa 4 Anys
Molt interessant, més esportistes haurien de pensar així. Queda clar que, sigui pel motiu que sigui, jugar amb Espanya perjudica.

envia el comentari

Una prova de maternitat confirma que la Paciència és la mare de la Ciència
Has estat mai al Museu de l'eròtica?
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades