Javier Mariscal parodia el logotip de Madrid 2020

El creador de la mascota de Barcelona 92 es burla del logotip mitjançant les xarxes socials
El dissenyador Javier Mariscal, autor de la mascota dels jocs olímpics de Barcelona, ha parodiat mitjançant Facebook el logotip de la candidatura de Madrid per organitzar aquest esdeveniment l'any 2020. Mariscal substitueix les formes ovalades-inspirades en els arcs de la Porta d'Alcalà- per unes xancletes. La broma del creador valencià segueix amb la divisa 'ciutat aspirant', a la qual li modifica la data i li afegeix "al desastre total".

El logotip original ha sigut polèmic des de la seva presentació. El seu autor va lamentar que no s'hagués respectat del tot la seva proposta. Entre les modificacions sofertes, un dels colors de l'olimpisme-el negre- va ser substituït pel lila i el nom de la ciutat apareix aparentment mal escrit (amb un accent a la i).
Comentaris
Spañair, la nostra fa 4 Anys
És tot el que donen de sí els espanyolistes de CyU, seguidisme.
Fly fa 4 Anys
Brillant i molt divertit! "Chancletas sin playa; vaya, vaya..." A veure si acaba sent veritat i encara ens divertim més.

envia el comentari