Enviament massiu de mails al TSJC a favor del català

Més de 15.000 persones ja s'han sumat a aquesta iniciativa promoguda per l'Associació Escola en català
L'Associació Escola en Català, llença una nova acció en defensa de la immersió lingüística, en aquest cas, insta a la societat civil a “enviar una carta electrònica als 23 jutges del TSJC”, amb la petició de demanar-los que “no executin les sentències del Tribunal Suprem que posarien fi al model d'escola en català i acceptin el recurs presentat per la Generalitat".

La portaveu d’Escola en Català, Mercè Escarrà ha recordat que després de la concentració de milers de persones davant del TSJC el passat 12 de febrer en senyal de protesta, “ara ha és el moment de fer arribar als magistrats del TSJC la importància i el suport que té el model d'immersió lingüística per a la cohesió del nostre país”.

Actualment s'han enviat ja més de 15.000 mails als jutges del TSJC, segons la portaveu. I ha recordat que la gestió es pot fer a través de la seva pagina web.
Comentaris
osep fa 2 Anys
l'escola ha de ser en Català. Prou imposicions espanyolistes.
Ciutadà fa 4 Anys
Si qualsevol jutge del TSJC o de un altre tribunal espanyol deixés de executar les sentències ferms de qualsevol mena d'assumpte AFGANISTAN hauria d'ésser considerat el país més avançat en matèria de Drets Civils i Humans. La paranoia és perillosa.

envia el comentari