ERC acomiada empleats

La formació no pot assumir tots els treballadors que tenia abans dels darrers resultat de les eleccions autonòmiques i municipals
La direcció d’ERC està acomiadant empleats com a conseqüència dels resultats obtinguts a les darreres eleccions autonòmiques i municipals, segons han informat a El Singular fonts del partit.

La crisi econòmica i la baixa representació actual d’ERC a les institucions públiques ha suposat una reducció d’ingressos per a la formació, que en aquests moments no es pot permetre assumir tots els treballadors que tenia i ha hagut de fer front a una retallada pressupostària del 60%.

Concretament, el partit ha decidit acomiadar tres persones, dos d'ells pactats, dels més de seixanta treballadors que en aquests moments té en plantilla, congelar els sous de tots els empleats i deixar de repartir tiquets restaurant.

Això succeeix precisament després de que ERC participés aquest diumenge a les manifestacions contra la reforma laboral del Govern espanyol.
Comentaris
el nom fa 4 Anys
Millor fer un ERO que cobrar d'en Millet.
Quim fa 4 Anys
Tranquis colegas!!...aquests "progres" segur que pagaran 45 dies d'indemnització per dia treballat, com recollia l'anterior legislació laboral, i no els 33 de la nova, que ells combaten.
Guillem de Varòic fa 4 Anys
Vajam anònim, EREs n'està fent el P$C, el P$OE, la UGT, CC.OO. i la majoria de premsa "progre" que possaba a parir als empresaris que es veian obligats a fer-ne per culpa de la crisi agreujada per aquell "govern".
Manel Xic. fa 4 Anys
Collons...¡ si que els va servir de poca cosa de regalar Catalunya al psoE de EspaÑa y de las Jons, i de regalar-lo al Montilla de Conneyà. Per cert, el Capgròs de Cambrils cobra cada mes 11.000 de la Pompeu Fabra, per ser catedràtic de Multiculturalitat. Bé podria fer una caritat...!!!
Jaume I fa 4 Anys
Però que no cobreu les quotes als vostres militants??? O és que teniu pocs militants? Vaja, vaja......
Menjadora fa 4 Anys
Queda palés el perquè del tripartit I i II...
Anònim fa 4 Anys
ERC és l'únic partit amb la suficient dignitat per fer un ERO en temps de crisi. Els altres, segueixen xuclant de la mamella.
narcisa fa 4 Anys
ah, però aquests no cobren, com Òmnium i el PPciu?.

envia el comentari

Qui són els delinqüents?
Mas encapçalarà la llista única al 26J si li deixen triar els rivals interns que li faran el llit
El primer dispositiu que rejoveneix la zona íntima