ERC acomiada empleats

La formació no pot assumir tots els treballadors que tenia abans dels darrers resultat de les eleccions autonòmiques i municipals
La direcció d’ERC està acomiadant empleats com a conseqüència dels resultats obtinguts a les darreres eleccions autonòmiques i municipals, segons han informat a El Singular fonts del partit.

La crisi econòmica i la baixa representació actual d’ERC a les institucions públiques ha suposat una reducció d’ingressos per a la formació, que en aquests moments no es pot permetre assumir tots els treballadors que tenia i ha hagut de fer front a una retallada pressupostària del 60%.

Concretament, el partit ha decidit acomiadar tres persones, dos d'ells pactats, dels més de seixanta treballadors que en aquests moments té en plantilla, congelar els sous de tots els empleats i deixar de repartir tiquets restaurant.

Això succeeix precisament després de que ERC participés aquest diumenge a les manifestacions contra la reforma laboral del Govern espanyol.
Comentaris
el nom fa 4 Anys
Millor fer un ERO que cobrar d'en Millet.
Quim fa 4 Anys
Tranquis colegas!!...aquests "progres" segur que pagaran 45 dies d'indemnització per dia treballat, com recollia l'anterior legislació laboral, i no els 33 de la nova, que ells combaten.
Guillem de Varòic fa 4 Anys
Vajam anònim, EREs n'està fent el P$C, el P$OE, la UGT, CC.OO. i la majoria de premsa "progre" que possaba a parir als empresaris que es veian obligats a fer-ne per culpa de la crisi agreujada per aquell "govern".
Manel Xic. fa 4 Anys
Collons...¡ si que els va servir de poca cosa de regalar Catalunya al psoE de EspaÑa y de las Jons, i de regalar-lo al Montilla de Conneyà. Per cert, el Capgròs de Cambrils cobra cada mes 11.000 de la Pompeu Fabra, per ser catedràtic de Multiculturalitat. Bé podria fer una caritat...!!!
Jaume I fa 4 Anys
Però que no cobreu les quotes als vostres militants??? O és que teniu pocs militants? Vaja, vaja......
Menjadora fa 4 Anys
Queda palés el perquè del tripartit I i II...
Anònim fa 4 Anys
ERC és l'únic partit amb la suficient dignitat per fer un ERO en temps de crisi. Els altres, segueixen xuclant de la mamella.
narcisa fa 4 Anys
ah, però aquests no cobren, com Òmnium i el PPciu?.

envia el comentari

Els ginecòlegs podran fotre un parell d'hòsties a les parelles que diguin "estem embarassats" en plural
Un truc per augmentar el plaer durant el sexe
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades