El PSC decideix suspendre temporalment les relacions amb CiU

Pere Navarro ha senyalat que l’actual “és un escenari en el què Alícia Sánchez-Camacho exerceix cada vegada més de consellera en cap”
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha anunciat que el seu partit congela les relacions amb CiU després de constatar el deteriorament de les converses, sobretot arran de les bones relacions entre CiU i PPC.

En aquest sentit, Navarro ha indicat que se suspenen les reunions de la comissió que els socialistes havien engegat amb la federació nacionalista fins que el president de la Generalitat, Artur Mas, i CiU "aclareixin si l'acord amb el PPC és només puntual o, com sembla, és estratègic".

Des del PSC han afirmat que l'aliança és estable i "cada cop més visible" i per això reclamen a Mas que "trenqui aquesta bilateralitat" per reprendre les relacions amb els socialistes.

L'acord dels pressupostos i la llei d'acompanyament, la coincidència en els ajustos a Catalunya i a Espanya, el pacte per la reforma de la CCMA i la proximitat de postures en la reforma laboral. Són els punts de trobada entre CiU i PPC que han fet que el PSC cregui que "hi pot haver un pacte estratègic" entre els dues formacions. "És un escenari en el què Alícia Sánchez-Camacho exerceix cada vegada més de consellera en cap, i en el què després que nosaltres oferíssim un rumb de navegació a CiU veiem que la líder del PPC roba el timó a Mas", ha detallat Navarro aquest dilluns després de la comissió executiva dels socialistes.

Però el líder del PSC no vol parlar de "trencament" total amb CiU. "No hem trencat res, hem suspès", ha matisat, afegint que esperaran "les explicacions de Mas".
Comentaris
lluga fa 4 Anys
I què?, Vol dir alguna cosa important això de trencar les relacions per part del PSC? Actualment els socialistes catalans són un zero al quadrat, o sigui res de res, ni tenen missatge, ni tenen projecte, es barallen entre ells, van de mal en pitjor. els últims anys de govern tripartit van deixar la Generalitat de Catalunya buida i plena de deutes, segur que molt més del que ens imaginem i ens imaginem molt, i ara en lloc de fer una oposició digna i amb el cap cot que és el que haurien de fer perquè els hi hauria de caure la cara de vergonya, comencen a fer discursos que no diuen res i manifestacions que no van enlloc, la veritat és que és una llàstima perquè això abans era un partit oi?
Arnau Misto Tostat fa 4 Anys
Totalment d'acord, la franquicia del PPsoeciu a Catalunya és una nau a la deriva. Vajam si hi ha sort i s'estimba contra els esculls de forma definitiva i no hi hem de pensar més, la Nacio catalana ho agraïrà.
Arnau Mir de Tost fa 4 Anys
La franquicia del P$O€ a Catalunya és una nau a la deriva. Vajam si hi ha sort i s'estimba contra els esculls de forma definitiva i no hi hem de pensar més, la Nacio catalana ho agraïrà.
Montilla el Caudillo fa 4 Anys
El Montilla si que fa de Secretari General en cap, o sigui, que es el Caudillo etern del PSC-ESPAÑA-UNA-GRANDE I EPAÑOLA!!! Pere Navaroo, la minyona del Montilla d'Epaña,, la suya
Isidre fa 4 Anys
Quin cinisme!. Be, si us agrada la marginalitat politica, no serem pas els catalans els que us portem la contraria. Per cert...recordeu Euskadi?.

envia el comentari

Helena Garcia Melero avisa que ja pots trucar al 012 per saber quins pobles mantenen honors a Franco
Un truc per augmentar el plaer durant el sexe
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades