El govern desafia el PP i atorga 1,4 milions a Òmnium

Presidència aprova un nou conveni amb l'entitat cultural catalana, i no fa ni cas de Camacho
El departament de Presidència no ha dubtat ni 24 hores de desafiar la presidenta del PP, Alícia Sánchez Camacho, quan va demanar que es retirés la subvenció a Òmnium Cultural. En sentit oposat la conselleria ha aprovat un nou conveni amb l'entitat cultural catalana sense fer cas a la dirigent popular, per un import d'1,4 milions d'euros.

El portaveu del govern, Francesc Homs, ha anunciat aquesta subvenció, i que el consell executiu n'ha estat informat en la reunió d'aquest matí.

"Vostès podran interpretar el que vulguin, hi ha una normativa que obliga a ser transparent amb les subvencions a les entitats, i en donem coneixement", ha indicat Homs. El govern ha de fer públics tots els convenis superiors a 3.000 euros, i no ha entrat ni tan sols a debatre les peticions que va expressar Camacho contra Òmnium Cultural.

L'entitat cultural catalana ja va replicar ahir el PP demanant que, si opta per aquesta via, retorni ell les subvencions que ha rebut de l'administració. Camacho va justificar la seva petició de retirada d'ajudes, amb l'argument populista que s'haurien de dedicar a la Sanitat.
Comentaris
andrea fa 4 Anys
mira si els "desafien": 1.4 a Òmnium i el DOBLE, 2.4 milions al PP... ep, tot això el mateix dia, en el el mateix Consell Executiu, per a què l'acudit sigui encara més bo i ens faci més efecte.
Jep fa 4 Anys
Que l´hi treguin la subvenció a l´Aznar les FAES i també tanquin el Valle e los Caidos...
el nom fa 4 Anys
Ui, que valents! En Mariano ja tremola! I els 1.700 que ens debia en Zapatero? Ara ja no ens el deuen? Com és que no sento a dir res? I com es que no es queixen que la reforma laboral lamina competències de la Generalitat? El govern de CiU s'empassa rodes de molí i només fa petites gesticulacions inútils. És aquella ironia que deia en Raimon: "Tu ja m'entens". Molt picar l'ullet però res de res, ens esperen 4 anys perduts.
joanot fa 4 Anys
Els espanyolistes rapidament s'han après les cançons del PP que diuen que mentre hi hagi crisi no s'ha de fer res en favor de catalunya i el català, però sí en favor de la Fundación Francisco Franco, subvencions a les corridas de toros, a la fundació Faes, institut Cervantes i mil contes xinos més, que els donin !, se'ls nota massa que només és feixisme.
Torras i Bages fa 4 Anys
El catalanisme serà étich o no serà.
Isidre fa 4 Anys
Aixó son els fets, tots els demés, només "parole, parole, parole". Tenim un Govern que els te ben possats, no com no fa gaire, que teniam un "govern" venut a la seua central madrileÑÑa que ens omplia de vergonya, amb un "president-encarregat" que a sobre presumia de fets...i en set anys, l'ùnic fet fou un saqueig sistemàtic de les arques pùbliques.
Eusebi fa 4 Anys
Per mi que tot això és una comèdia escenificada per CiU per tapar el seu nou pacte amb el PP. D'altre banda em sembla trist que s'hagin de retallar els serveis socials essencials i aqui es fagin aquestes subvencions. Em pensava que ja no quedaven diners.
Alec fa 4 Anys
Encara són pocs per l'obra que estàn fent!!!!
Jim fa 4 Anys
I per sanitat no hi ha aquesta celeritat i pels funcionaris als quals retallen el 3%? Déu meu, quanta demagògia.
loos fa 4 Anys
És una vergonya que es retallin llits d'hospitals i alhora es fagin aquestes subvencions. O retallem a tot arreu o no ho fem enlloc.
Domènec fa 4 Anys
Els diners més ben gastats. Per aixó son els diners, per fer cultura, que al temps es fer salut i no cal anar tant als metges. Cultura i cultura per promocionar el món laboral.
Rosa fa 4 Anys
QueMacho, ben retratada, ben estafada, ben humiliada!!! Felicitat a l'Artur Mas, per enviar a la M.. a aquesta nazional.falangista Quemacho Arriba Francol, Arriba Rajoy el Caudillo
josep barceló fa 4 Anys
La millor resposta al españolismo PePero i de la "creguda" Sanchez-Camacho. Per a reblar el clau, feu-vos socis d'Òmnium Cultural, en defensa de la llengua i cultura catalanes.
Montserrat Vila fa 4 Anys
En que quedem, hi ha diners o no hi ha diners?
Francesca fa 4 Anys
MOLT ben fet!
Magda. fa 4 Anys
Bona, lògica i necessària reacció; que n´aprenguin!.
Magda. fa 4 Anys
Bona, lògica i necessària reacció; que n´aprenguin!.
Nina fa 4 Anys
Ben fet!

envia el comentari

Helena Garcia Melero avisa que ja pots trucar al 012 per saber quins pobles mantenen honors a Franco
Un truc per augmentar el plaer durant el sexe
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades