El Barça, un peu i mig a quarts de final

Els homes de Pep Guardiola s'imposen 1-3 al Bayer
El Barça pràcticament assegura la seva presència a quarts de final a la Champions League després de guanyar al Bayer Leverkusen per 1 a 3.

Alexis ha sigut una peça molt important en el partit contra l’equip alemany, doncs ha marcat dos gols a la segona part, el primer gràcies a una bona assistència de Cesc i el segon de Messi. Ha estat precisament el crack argentí qui no ha perdonat i ha fet el tercer gol a pocs minuts que l’àrbitre xiulés el final del partit.

Malgrat la victòria catalana ha estat un partit estrany, amb un control total del joc per part dels blaugrana, però amb moments puntuals d’explosió dels alemanys que malgrat no fer res en atac han generat sensació de d’intranquil•litat a l’afició.

Fins i tot s'ha pogut veure una imatge pràcticament inèdita en un partit de Champions: Xavi i Piqué han vist el partit des de la grada. El de Terrassa perquè "no està bé" i el defensa "per decisió tècnica", la qual cosa no ha agradat gens a Piqué.

Serà al Camp Nou, el proper 3 de març, on el Barça haurà de confirmar la seva presència a quarts de final de la competició.
Comentaris

envia el comentari

Els ginecòlegs podran fotre un parell d'hòsties a les parelles que diguin "estem embarassats" en plural
Un truc per augmentar el plaer durant el sexe
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades